Praca POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V) - oferty pracy


Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V), kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 3 ofert pracy POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V).

POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V) - 1聽440 PLN

sta偶 - proste prace kuchenne (obieranie warzyw), obs艂uga zmywarki, pieca przygotowanie stanowiska pracy i jego sprz膮tanie, przeszkolenie BHP, przestrzeganie zasad ppo偶, obs艂uga robota kuchennego, krajalnicy.Na stanowisku wymagane badanie do celow sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2020-09-30 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)

POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V) - 1聽033,7 PLN

sta偶 - przygotowywanie prostych posi艂k贸w, pomoc przy pracy w kuchni, obieranie warzyw i owoc贸w, obs艂uga urz膮dzen gastronomicznych, sprawdzanie dat wa偶no艣ci produkt贸w, nauka nowoczesnego gotowania.Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)

POMOC KUCHENNA - STA呕 WRPO(V) - 1聽033,7 PLN

sta偶 - przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP i ppo偶, zapoznanie z regulaminem pracy, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie z przepisami obowi膮zuj膮cymi u Organizatora, zapoznanie z zasadami HACAP, Przechowywanie 偶ywno艣ci: sprawdzanie ternimu przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w, zabezpieczenie ich przed zepsuciem, rozpoznawanie zmian zachodz膮cych w przechowywanej 偶ywno艣ci, u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, mycie, obieranie i rozdrabnianie artyku艂ow spo偶ywczych, wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸w, sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w, przygotowywanie potraw z ryb, mi臋s, warzyw, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie, dekorowanie potraw, porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie, wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowania, obs艂uga maszyn i urzadze艅 gastronomicznych, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem i urz膮dzeniami wykorzystywanymi nw kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich u偶ytkowania, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narzedzi, sprz臋tu w kuchni i na swoim stanowisku pracy, mycie i czyszczenie naczy艅, narzedzi, sprzetu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami mujacymi, sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)