POMOC KUCHENNA ( STAŻ EFS DLA OSÓB DO 29 R.Ż.) Koszalin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA ( STAŻ EFS DLA OSÓB DO 29 R.Ż.)
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: nauka prawidłowego stosowania receptur gastronomicznych i inne
Data publikacji: 2019-02-22
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
nauka prawidłowego stosowania receptur gastronomicznych i inne
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Nazwa stanowiska:
POMOC KUCHENNA ( STAŻ EFS DLA OSÓB DO 29 R.Ż.)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2019
Data zakończenia pracy: 21.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Racławicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: staż w godz. 9:00 -17:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Racławicka
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 29.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie kebabów i innych dań kuchni azjatyckiej, obsługa klientów, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Mońki (podlaskie)
lepienie pierogów, ważenie, pakowanie
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2015-12-22 - Chełmek (małopolskie)
Przyrządzanie i serwowanie napoi i potraw małej gastronomi, utrzymanie baru w czystości. Obsługa gości w barze, prowadzenie dokumentacji z realizowanych działań.
JANKOWSKI AUTO HANDEL MARIUSZ JANKOWSKI - 2015-11-30 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, porządkowanie sali i zaplecza kuchennego.
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Czarna (podkarpackie)
Pomoc w przygotowaniu dań w restauracji szybkiej obsługi - UNITED CHICKEN
EWA BARTKOWSKA - 2019-02-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodemmile widziane doświadczenie w gastronomii
bar& restaurant "Oaza" "Weranda Cafe" Marzena Żelazek - 2018-04-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie warzyw i owoców, mycie i krojenie, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Kraków (małopolskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, ubijanie i nadziewanie mięs, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Zajączki (wielkopolskie)
POMOC KUCHENNA - przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje, suchy prowiant), obsługa urządzeń, inne czynności zlecone przez szefa kuchni, kierownika żywienia lub kierownika bazy.KELNERKA - obsługa grup na posiłkach (śniadania, obiad, kolacje), czynności porządkowe na stołówce – sala jadalna (podłogi, stoły, ogólna czystość sali jadalnej), czynności porządkowe na stanowisku kelnerskim (szafa z naczyniami itp.)
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Zielona Góra (lubuskie)
Przewożenie posiłków z kuchni do sal pacjentów. Dyspozycyjność w godzinach 6-22Umowa zlecenie około 150 h w m-cuKontak z pracodawcą: d.grzesista (at) impel.pl lub 571330178
IMPEL CATERING COMPANY SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-19 - Wrocław (dolnośląskie)
MYCIE NACZYŃ PRZY ZMYWAKU POMOC W KUCHNI W DROBNYCH PRACACH WYMAGANIA: BARDZO DOBRA ORGAZNIACJA STANOWISKA PRACY, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILEWIDZIANE DOŚWIADCZENIE
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc kucharza, przyjmowanie towarów, sprzątanie,godz. pracy 13.00-21.00,miejsce pracy Restauracja WOK ul. św.Ducha 8
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-17, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-18
Pizzeria "Chata Macochy" Marcin Szycko - 2017-08-22 - Słupsk (pomorskie)
Pomoc przy podstawowych pracach gastronomicznych
BAKRA SP. Z O.O. - 2015-11-30 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
pomoc kuchenna
GRAND ROYAL Sp.z o.o. - 2016-07-06 - Poznań (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-02-18 - Częstochowa (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla podopiecznych domu seniora
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2018-09-07 - Częstochowa (śląskie)
Łączenie bądź cięcie elementów wykonywanych z metalu bądź tworzyw sztucznych przy wykorzystaniu odpowiednich procesów spawalniczych
KRISMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
jw
LEVEL WORK Artur Chrząszcz - 2018-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
obieranie warzyw i przygotowywanie do dalszej obróbki, przygotowywanie mięsa zwierząt i ryb do dalszej obróbki, sprzątanie i mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Cieszyn (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków dla mieszkańców domu seniora.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wola Wodyńska (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej surowców lub półproduktów. Sporządzenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Łuków (lubelskie)
Krojenie warzyw, obieranie, przygotowywanie wstepne dań, pomoc kucharzowi, sprzątanie. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznySala G
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Wrocław (dolnośląskie)
-pomoc kuchenna-obierani
S.C. FOLTYN RESTAURACJA-PIZZERIA "SILESIA"/ Restauracja Mocca D'Oro - 2017-09-04 - Łaziska Górne (śląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2017-12-15 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
- Pomoc przy przygotowywaniu dań. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań. Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego za zgodą Szefa Kuchni. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standartami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-1600 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
- obróbka wstępna surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- sporządzanie potraw, napojów, deserów- sporządzanie potraw kuchni polskiej i podstawowych potraw diet
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wroniniec (dolnośląskie)