POMOC KUCHENNA Spychowo oferta pracy MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK"
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań,- krojenie warzyw,- zmywanie naczyń
Data publikacji: 2018-04-09
Lokalizacja: Spychowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juranda 4, 12-150 Spychowo, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań,- krojenie warzyw,- zmywanie naczyń
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
2 100 zł brutto (do negocjacji - zależy od kwalifikacji i doświadczenia)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Spychowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętajno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Juranda 4, 12-150 Spychowo, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Świętajno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Spychowo
Ulica pracodawcy: Juranda
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 10.04.2018
Oferta pracy ważna do: 08.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna, obróbka termiczna, przygotowywanie i wykonywanie zamówień codziennych i kateringowych
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków;godziny pracy 11.00-20.00, 13.00-22.00
BIESIADA SP.C. ANITA RUTKOWSKA,MAREK RUTKOWSKI - 2016-09-09 - Koźmin (dolnośląskie)
zapoznanie się z obowiązującymi przepisami, statutem, regulaminami, instrukcjami, obsługi maszyn i urzadzeń oraz przepisami BHP i ppoż., praca w kuchni: odbiór towaru pod nadzorem, pomoc w porcjowaniu, przygowowaniu oraz wydawaniu posiłków, zmywanie naczyń oraz użytego sprzętu, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, udział w układaniu jadłospisów i przygotowywaniu zapotrzebowni żywnościowych, inne prace zlecone przez kucharza, kierownika gospodarczego, dyrektora, codzienne podpisywanie listy obecności.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Jodłówka Tuchowska (małopolskie)
obowiązki pomocy kuchennej, przygotowywanie stanowiska pracy, czynności związanych ze wstępną obórbką art. spożywczych, mycie naczyń, dbałość o czystość
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Poronin (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
FUN PARK SP. Z O. O. - 2017-05-29 - Trzcianki (lubelskie)
pomocnik kucharza w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-06-30 - Lębork (pomorskie)
obsługa grila, pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Różanna (łódzkie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Jarocin (wielkopolskie)
Przewóz osób, korespondencji i towarów zleceniodawcy (dokumenty, próbki z laboratorium itp.). Przez usługę rozwożenia towarów strony rozumieją załadowanie na samochód towaru, przewiezienie towaru we wskazane miejsce oraz rozładowanie towaru z samochodu, bieżące kontrolowanie stanu technicznego i koniecznego wyposażenia pojazdu, zgłaszanie zleceniodawcy awarii pojazdu, usuwanie drobnych awarii pojazdu, zabezpieczenie pojazdu i ładunku przed kradzieżą. Praca w godz.: 7-15 lub 8-16. Około 160-170 godzin miesięcznie. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - e-mail: praca (at) dctk.wroc.pl
Dolnośląskie Centrum Transplantacji Komórkowych z Krajowym Bankiem Dawców Szpiku - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
obieranie warzyw, mycie naczyń, wykańczanie potraw, utrzymywanie porządku; 9-17, 14-22 Restauracja Borowianka w Suchym Borze
PHU REST S.C. - 2016-01-12 - Suchy Bór (opolskie)
praca w kuchni
BAR "APIS" JERZY BEDNARCZUK - 2017-12-14 - Lębork (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, podawaniu, sprzatanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Żywiec (śląskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Mąkolno (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
Stacja Paliw Granaccy Spółka Jawna - 2016-03-22 - Bargłów Kościelny (podlaskie)
Pomoc przy gotowaniu obiadów w stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa Nr 143 - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia uzależniona od doświadczenia zawodowego. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie stołówki do wydawania i spożywania posiłków. Pomoc w obróbce wstępnej warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
pomoc w kuchni
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-06-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przyjęcie posiłków na dany oddział, serwowanie posiłków pacjentom wg diety, zbieranie i mycie zastawy stołowej po posiłkach.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Częstochowa (śląskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-08-02 - Gostyń (wielkopolskie)
praca w kuchni szpitalnej
NIRO sp. z.o.o. - 2016-04-25 - Lubin (dolnośląskie)
Pomoc przy przygototywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-10-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów; obróbka warzyw, mycie naczyń, utrzymywanie porządku na stołówce;
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Lublin (lubelskie)
redagowanie pism urzędowych, przekazywanie dokumentacjido archiwum zakładowego, udzielanie pomocy w przygotowywaniu dokumentacji, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Cieszyn (śląskie)
Prowadzenie zaplanowanych i systematycznych oddziaływań wychowawczych motywujących do pracy i nauki, korygujące i stymulujące rozwój wychowanek. Współpraca z rodzinami wychowanek oraz innymi osobami i instytucjami w celu doprowadzenia do integracji społecznej i usamodzielnienia się wychowanek. Udzielanie pomocy wychowankom i ich rodzicom w rozwiązywaniu problemów. Uczestniczenie w diagnozowaniu i analizie stopnia realizacji celów działalności wychowawczej. Aktywny udział w pracach zespołów zadaniowych i w realizacji zadań diagnostycznych. Bezpośrednie przebywanie z grupą wychowanek, zorientowanie w ich nastrojach i atmosferze wychowawczej. Przeciwdziałanie wnoszeniu na teren zakładu i posiadaniu przedmiotów niebezpiecznych i niedozwolonych. Organizacja imprez.Wymagane: Kierunkowe wykształcenie: studia drugiego stopnia lub jednolite studia magisterskie, w zakresie resocjalizacji, oraz posiada przygotowanie pedagogiczne lub studia drugiego stopnia lub jednolite studia magisterskie, na dowolnym kierunku (specjalności), i studia pierwszego stopnia, studia drugiego stopnia, jednolite studia magisterskie, studia podyplomowe lub kurs kwalifikacyjny w zakresie resocjalizacji.
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich w Mrozach - 2018-06-29 - Mrozy (mazowieckie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa klienta, pomoc w organizowaniu przyjęc okolicznościowych.
"CZAJKOWSKI-ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY" Kazimierz Czajkowski - 2016-12-07 - Kiejsze (wielkopolskie)
obsługa piły do cięcia pianki, pakowanie
Mebel-Pian Czesław Latoń - 2018-02-26 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-12-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków wg. ustalonego jadłospisu, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)