POMOC KUCHENNA-SPRZEDAWCA Suwałki oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "PIK" KAZIMIERZ ZBIGNIEW KARDZIS
Stanowisko: POMOC KUCHENNA-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa punktu gastronomicznego.
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Suwałki (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "PIK" KAZIMIERZ ZBIGNIEW KARDZIS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowomiejska 23, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa punktu gastronomicznego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA-SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suwałki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Suwałki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suwałki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "PIK" KAZIMIERZ ZBIGNIEW KARDZIS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Adres pracodawcy:
Nowomiejska 23, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Suwałki
Gmina pracodawcy: Suwałki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suwałki
Ulica pracodawcy: Nowomiejska
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.09.2016
Data dodania oferty pracy: 05.09.2016
Oferta pracy ważna do: 07.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
szlifowanie elementów metalowych i montaż
BASE GROUP Sp. zo.o. - 2018-06-06 - Koszwały (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posilków , dbanie o porzadek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Zabrze (śląskie)
Obsługa stołu szwedzkiego ( śniadania, kolacje), pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
"Elbana" Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw; zmywanie, czyszczenie sprzętu kuchennego, prace porządkowe.
Capital Work - 2018-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc na kuchni w przygotowywaniu półproduktów, dań, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Częstochowa (śląskie)
porządki, dostarczanie materiałów, przestrzeganie przepisów BHP
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe TOM-BUD - 2016-09-27 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy,kebaba,burgerów
Kamil Klimczyk KABA - 2017-08-01 - Mogilany (małopolskie)
Praca na kuchni
EdenSpa.PL Sp.zo.o. - 2016-06-14 - Mielno (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków itp. Praca co drugi dzień również w weekendy i święta.
Ryter-ski s. c. - 2016-11-28 - Rytro (małopolskie)
porządki na miejscu pracy, przygotowywnaie posiłków, obieranie warzyw, obróbka mięsa
PHU "WIG S.C. KRZYSZTOF GRZYBOWSKI WOJCIECH GOZDAWA-DYDYŃSKI - 2017-04-26 - Czyżówek (lubuskie)
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-12-27 - Podlesice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WARZYW, MIĘS DO ROBIENIA POTRAW, OBRÓBKA, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, POMOC KUCHARZOM W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBRÓBKI MIĘS, FILETOWANIE, SAMODZIELNEJ PRACY, PRZYGOTOWYWANIA PÓŁPRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA TYM SAMYM STANOWISKU
U.STUDIO PAULINA MIZIEWICZ - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na kuchni, pomoc przy przygotowywaniu i wydawaniu potraw, porządkowanie miejsca pracy; praca w godz. 10-18; możliwośc zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia
BAR TWISTER Krzysztof Szponder - 2016-02-15 - Słupsk (pomorskie)
Praca w Kebabie- Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-07-30 - Prudnik (opolskie)
do uzgodnienia
ZYKO-DRÓG SP.Z O.O. - 2017-04-12 - Radom (mazowieckie)
pomoc w trakcie przygotowanie posiłków
DARIUSZ MADEJA RESTAURACJA "IMBIROWY DWOREK" - 2016-04-25 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Praca w kuchni
Restauracja-Pizzeria "KOMINEK" Grzegorz Szabłowski - 2017-05-10 - Puławy (lubelskie)
WYNAGRODZENIE DO USTALENIA Z PRACODAWCĄ PODCZAS ROZMOWY KWALIFIKACYJNEJ, WYSOKOŚĆ UZALEŻNIONA OD POSIADANEGO DOŚWIADCZENIA I KWALIFIKACJIDo obowiązków będzie należało m.in.:wykonywanie regulacji i kontroli końcowych gazomierzy zgodnie z instrukcją odpowiednią dla danego typu gazomierza,legalizowanie gazomierzy, które pozytywnie przeszły kontrolę końcową zgodnie z dyrektywą 2004/22/WE ,konfigurowanie gazomierzy z liczydłami elektronicznymi zgodnie z wymaganiami określonymi w zleceniach, izolacja i właściwe oznaczenie wykrytych niezgodnych gazomierzy oraz detali,dokumentowanie wyników kontroli, właściwa obsługa stanowisk pomiarowych podczas wykonywania kontroli.Wymagania:wykształcenie min. średnie techniczne,mile widziane doświadczenie zawodowe w firmie produkcyjnej na podobnym stanowisku,umiejętność pracy w zespole,znajomość pakietu MS Office,odpowiedzialność, rzetelność.W ramach stosunku pracy oferujemy pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, możliwość kontynuowania rozwoju zawodowego.Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie aplikacji zawierającej CV oraz list motywacyjny na adres:rekrutacja.metrix (at) apator.comW temacie e-maila prosimy o podanie nazwiska i imienia oraz nazwy stanowiska, na które kandydat aplikuje.Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane ofertyProsimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 o ochronie danych osobowych t.j. Dz.U.z 2002r. nr 101, poz. 926 ze zm.)".
APATOR METRIX SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-20 - Tczew (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez OHP - 2017-08-02 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Prace spawalnicze przy produkcji kabin i podzespołów samochodów ciężarowych
Jelcz Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Raszów (dolnośląskie)
nauka wykonywania elementów meblowych z drewna, wykończenie powierzchni mebli, pakowanie i magazynowanie mebli
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Ślesin (kujawsko-pomorskie)
Obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątanie kuchni
Hotel "MARINA" Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni - bar turecki
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie naczyń i urządzeń do produkcji potraw oraz utrzymanie właściwego stanu sanitarno- higienicznego w obiektach Kuchni i Stołówki.Utrzymywanie we właściwym stanie sanitarno- higienicznym i ilościowym sprzętu Służby Żywnościowej znajdującego się w kuchni.Przygotowanie produktów do sporządzania potraw zgodnie z wymogami zdrowotnymi i higienicznymi.Realizowanie obróbki wstępnej warzyw, owoców oraz innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie).
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2018-05-07 - Łomża (podlaskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Siemiatycze (podlaskie)
Garmażerka, przygotowanie dań (lepienie pierogów), dbanie o stanoiwsko pracy, zmywanie naczyń.
Badura Spółka Jawna - 2018-04-24 - Wadowice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w kuchni
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-03-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
serwis i naprawa samochodów osobowych
FIRMA MOTORYZACYJNA "LIGĘZA" Spółka z o.o. - 2016-09-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)