POMOC KUCHENNA Sosnówka oferta pracy Lake Hill Hotel Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa,
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: utrzymanie porządku i czystości w kuchni, pomoc kucharzą przy przygotowywaniu produkcji
Data publikacji: 2020-08-31
Lokalizacja: Sosnówka (dolnośląskie)
Pracodawca: Lake Hill Hotel Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa,
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TYROLSKA 2G, 58-564 Sosnówka, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymanie porządku i czystości w kuchni, pomoc kucharzą przy przygotowywaniu produkcji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Podgórzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęć do pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy:
Lake Hill Hotel Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa,
danePracodawcy_nip: 5252687387
danePracodawcy_regon: 366037258
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
TYROLSKA 2G, 58-564 Sosnówka, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0206
Gmina pracodawcy: Podgórzyn
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sosnówka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0192130
Ulica pracodawcy: TYROLSKA
Numer budynku pracodawcy: 2G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 31.08.2020
Oferta pracy ważna do: 21.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?645f5b13bac1e822075f612223e8ced6
Podobne oferty pracy
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZADEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-01-09 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Bogdanowo (wielkopolskie)
1. prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych w magazynie przykuchennym. 2.utrzymywanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego na swoim stanowisku pracy. 3. porcjowanie żywności, przygotowywanie na czas posiłków i wydawanie poszczególnym konsumentom. 4. znajomość składników odżywczych i mineralnych podstawowych produktów żywnościowych. 5. znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
Praca w kuchni/zmywak (zmywanie, krojenie)
BADI Sp. z o. o. - 2016-08-19 - Zielona Góra (lubuskie)
zmywanie naczyń po posiłkach oraz inne prace zlecone przez przełożonego
kontakt przez OHP - 2019-07-10 - Dąbki (zachodniopomorskie)
1. Pomoc w przyrządzaniu potraw
MAŁA GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak - 2019-04-24 - Łęczyca (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MASPEK" Grzegorz Siwek - 2018-08-08 - Zawichost (świętokrzyskie)
pomoc kuchenna
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2018-03-12 - Rewal (zachodniopomorskie)
Zgodnie z wykonywanym stanowiskiem.
M&T Tadeusz Merta - 2019-06-04 - Czeladź (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Żuromin (mazowieckie)
obsługa klienta w palcówce bankowej
Free Doradcy Finansowi Dariusz Bury - 2019-03-05 - Świebodzice (dolnośląskie)
Zmywanie naczyń, dbanie o czystość urządzeń kuchennych i naczyń, wstępna obróbka produktów spożywczych, zapewnienie dostępności gotowych do użycia warzyw, półproduktów czy przypraw, pomoc szefowi kuchni w przygotowaniu niektórych potraw, odpowiedzialność za sprawdzenie listy potrzebnych produktów do przygotowania menu na dany dzień, dbanie o przygotowanie świeżych surówek i sałatek eksponowanych w ladzie chłodniczej, sprawdzanie terminów przydatność produktów.wymagania: wykształcenie podstawowe, książeczka zdrwia, doświadczenie zawodowe 2 lata
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Koszyce (małopolskie)
pomoc w pracach budowlanych, wykończeniowych
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Wygiełzów (małopolskie)
- gstronomia / komponowanie sałat wg. receptur kuchni włoskiej ( gambaretti, bruschetta, calmari fritti )- obsługa kasy fiskalnej- znajomość przypraw kuchni włoskiej- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 3 miesięcy
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Łódź (łódzkie)
Prace pomocy kuchennej w:- Restauracja Royal- Restauracja Posiłek- Kawiarnia Kwinta
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Krapkowice (opolskie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych,Praca w godz. 7:00-15:00.
ELTREX P.P.U.H. - 2016-11-02 - Opole (opolskie)
Wykonywanie prac murarskich, tynkowanie, docieplenie ścian, mlowanie ścian, roboty elewacyjne.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie podstawowe, zawodowe, średnie
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Tworków (śląskie)
Pomoc w kuchni, obieranie ziemniaków i warzyw, mycie naczyń. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w Dźwirzynie, również w weekendy, praca sezonowa.
Firma Handlowo- Usługowa adam Bartczak - 2017-06-14 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
Poznanie programu stażu,obowiązki i uprawnienia.Szkolenie bhp i ppoż. Poznanie urządzeń i wyposażenia kuchennego.Poznanie surowców do produkcji. Przygotowanie surowców ( z warzyw,mięsa) do sporządzania potraw( mycie, obieranie, czyszczenie). Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. Mycie naczyń/sprzętu kuchennego. Porcjowanie i dekoracja potraw. Doraźne zastępowanie kucharki. Sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych. staż w godzinach: 7-15RPO
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Płock (mazowieckie)
obróbka wstępna warzyw i owoców, pomoc w produkcji dań barowych, czynności porządkowe, system HACCP i jego wymogi (godz. pracy 8:00-16:00, 12:00 - 20:00)
kontakt przez PUP - 2020-03-13 - Kodeń (lubelskie)
Pomoc na kuchni, prace porządkowe.Umowa zlecenie. Zatrudnienie na okres minimum 3 lat, 80h w m-cu. Dyspozycyjność codziennie w godz. 11-23
WOŁODYMYR POPŁAWSKYJ - 2020-08-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie prac związanych z wyrobem produktów garmażeryjnych, lepienie pierogów.
F.P.H.U. HOFRAT-BIS ANDRZEJ ZAORSKI - 2016-09-19 - Lublin (lubelskie)
obróbka i krojenie warzyw; sporządzanie hot-dogów, hamburgerów, kebaba, tostów, zapiekanek, frytek; sprzedaż (praca na kasie); codzienne porządki w lokalu
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Świętoszów (dolnośląskie)
wykonywanie poleceń kucharza, obieranie warzyw i owoców, przygotowywanie surówek, lepienie pierogów, przygotowywanie dodatków do dań, układanie składników dania na talerzu, wydawanie posiłków, mycie naczyń i garnków, dbanie o porządek na kuchni
Szania Food Anna Gawłowska - 2020-08-25 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstępna, termiczna, porcjowanie posiłków, gotowanie, smażenie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Mława (mazowieckie)
pomoc w sporządzaniu posiłków w restauracji
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-05-22 - Krzyszkowice (małopolskie)