POMOC KUCHENNA - ŚNIADANIOWA (DOPOSAŻENIE) Bukowiec oferta pracy FUNDACJA DOLINY PAŁACÓW I OGRODÓW KOTLINY JELENIOGÓRSKIEJ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA - ŚNIADANIOWA (DOPOSAŻENIE)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych; sprzątanie po śniadaniach; pranie obrusów, ścierek
Data publikacji: 2020-03-03
Lokalizacja: Bukowiec (dolnośląskie)
Pracodawca: FUNDACJA DOLINY PAŁACÓW I OGRODÓW KOTLINY JELENIOGÓRSKIEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROBOTNICZA 9, 58-533 Bukowiec, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie śniadań dla gości hotelowych; sprzątanie po śniadaniach; pranie obrusów, ścierek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA - ŚNIADANIOWA (DOPOSAŻENIE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bukowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mysłakowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
FUNDACJA DOLINY PAŁACÓW I OGRODÓW KOTLINY JELENIOGÓRSKIEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Świdnicka 31, 50-066 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Świdnicka
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2020
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy ważna do: 30.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18f5267f6d2eb581c8c98bed92e079a8
Podobne oferty pracy
praca na kuchni
Mariola Żyła - 2018-03-20 - Żory (śląskie)
Prace pomocnicze na kuchni w tym prace porządkowe w pomieszczeniach kuchennych, obróbka wstepna warzyw i owoców.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Lublin (lubelskie)
wstępna obróbka warzyw, owoców, surowców do obróbki pizzy, przygotowywanie potraw, rozwożenie dań zgodnie z zamówieniami
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Gorzkowice (łódzkie)
prace pomocnicze w kuchni
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA Małgorzata Ruczyńska - 2017-11-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń i sprzątanie.
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Świdnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
-Pomoc kucharki, zmywanie naczyń, obróbka warzyw,-Kontakt telefoniczny 58-531-03-91,-Praca w godzinach 8-14,
AKADEMIA KRASNOLUDKÓW PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE GÓRECKA EWA - 2017-07-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Robienie surówek, utrzymywanie miejsca pracy w należytym i czystym stanie, wykonywanie poleceń kucharza. Znajomość kuchnii arabskiej, przygotowywanie dań typu kebab.Znalomość j. ukraińskiego w celu porozumiewania się z innymi pracownikami. Znajomość j. polskiego komunikatywnie. Doświadczenie mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Białobrzegi (mazowieckie)
Operator wózka widłowego, przyjmowanie, sortowanie, wydawanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Miejsce Piastowe (podkarpackie)
Prace na stołówce przy obróbce jarzyn, pomoc przy wydawaniu posiłków, pomoc w bufecie, sprzątanie kuchni i bufetu, pomoc w przygotowaniu posiłków. Praca na 1/2 etatu, od poniedzaiłku do niedzieli co drugi dzień, w godz.10-16.00.
WRONA CATERING KAZIMIERA WRONA - 2018-03-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Rosiak Krystyna - 2019-08-21 - Porczyny (łódzkie)
Kompletacja towaru ze skanerem magazynowym.
ManpowerGroup Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Błonie (mazowieckie)
sprzątanie kuchni, obsługa zmywarki, przygotowywanie dań
BRICK KRAKOWSKA 18 EDWARD PACH, HANNA PACH SPÓŁKA CYWILNA - 2017-04-24 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- zgodnie ze stanowiskiem: - przygotowywanie posiłków,- dbanie o czystość
Szkoła Podstawowa Nr 10 - 2018-11-21 - Gdynia (pomorskie)
- Pomoc kucharzowi w przygotowaniu posiłków. Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca na 1/4 etatu; miejsce wykonywania pracy Trzęsacz woj. zachodniopomorskie; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
NOVA Jakub Kiersnowski - 2016-01-14 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Obsługa maszyny zmywającej, praca na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2018-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc kucharzowi, zmywanie, obieranie warzyw, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Kielce (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie półproduktów
Pensjonat Pod Lwem Janina Lew - 2018-05-08 - Krynica Morska (pomorskie)
zarządzanie pracownikami i wykonywanie usług sprzątajacychm-ce pracy Bydgoszczwysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
"SECURITY & CLEANING SYSTEM" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-04-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu dań dla gości indywidualnych i grupowych, dbanie o czystśc i porządek
AD6 Sp.z.o.o. - 2015-12-02 - Lgota Murowana (śląskie)
- pomoc przy produkcji na kuchni,- obróbka termiczna warzyw, - przygotowywanie sałatek.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
CORNER PUB Zamość - 2018-05-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA KAWIARNIA "ELRINO" NORBERT KRIEGER - 2017-10-23 - Jastarnia (pomorskie)
Zmywanie naczyń, krojenie warzyw, przygotowanie półproduktów, pomoc w serwowaniu dań, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Leśna (dolnośląskie)
Przestrzeganie opracowanych procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce, zmywanie naczyń, właściwa obróbka surowców wydanych do produkcji, niedopuszczenie do powstania ubytków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-09-07 - Zgierz (łódzkie)