POMOC KUCHENNA S艂upsk oferta pracy INTERFLOR Paulina Kantak (Restauracja Kurnik)
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-21; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-18
Data publikacji: 2017-09-11
Lokalizacja: S艂upsk (pomorskie)
Pracodawca: INTERFLOR Paulina Kantak (Restauracja Kurnik)
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Garncarska 19, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-21; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-18
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. S艂upsk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: INTERFLOR Paulina Kantak (Restauracja Kurnik)
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Garncarska 19, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Garncarska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 13.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 12.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na produkcji produkt贸w, obr贸bka wst臋pna na stanowiskach pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Czersk (pomorskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, mycie naczy艅, sporz膮dzanie sur贸wek i potraw mi臋snych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 1,5 do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2017-06-30 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i przy pracach porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - G艂og贸wek (opolskie)
Obs艂uga maszyny zmywaj膮cej, praca na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klienta w barze, przyjmowanie zam贸wie艅 i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o esetyk臋 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - 艁osice (mazowieckie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 148 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie si臋 z zasadami zdrowego 偶ywienia. Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w. Zapoznanie si臋 z asortymentem towaru w magazynie.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Konin (wielkopolskie)
Zgody z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Pu艂awy (lubelskie)
j/w
Locaris Sp. z o. o. - 2016-06-16 - Warszawa (mazowieckie)
Robienie farszu i ciasta do pierog贸w. Wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata.
Swiet-Smak Swiet艂ana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka warzyw, mi臋sa; godziny pracy: 6.00-14.00, 12.00-20.00
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2016-09-23 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
HOUDA EL HOUARI-JURECKA "MAROCPOL" - 2018-01-22 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Pomoc kuchenna- sta偶 WRPO 105
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Praca w Barze TAURUS. Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w (mo偶liwo艣膰 przyuczenia). Praca w Pod艂臋偶u (MOP po prawej stronie - autostrada A4) w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00. Mo偶liwo艣膰 cz臋艣ciowej refundacji koszt贸w dojazdu. Istnieje mo偶liwo艣膰 dojazdu z innymi pracownikami.
Przedsi臋biorstwo Przemys艂u Mi臋snego "TAURUS" sp. z o.o. - 2016-02-18 - Pod艂臋偶e (ma艂opolskie)
prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Bytom (艣l膮skie)
wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Przemys艂u Mi臋snego "TAURUS" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-10-28 - 呕ory (艣l膮skie)
Wykonywanie mebli wed艂ug projektu
Krystyna Kosmala - 呕AKARD - 2017-01-19 - Nowe Opole (mazowieckie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Sanok (podkarpackie)
POMOC W KUCHNI
Tawerna "Paulina" s.c. - 2017-02-13 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie ciasta na pizz臋, krojenie sk艂adnik贸w. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 10.00-16.30, 16.30-23.00. Praca na umow臋 zlecenie z wynagrodzeniem w wysoko艣ci 1 850 z艂 brutto (na pocz膮tek).
GASTRO s.c. Monika Czerwie艅, Micha艂 Jasi艅ski - 2016-08-31 - Zabrze (艣l膮skie)
pomoc kuchenna
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe W艂odzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie surowc贸w do przygotowywania potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, obr贸bka warzyw, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣co czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Krosnowice (dolno艣l膮skie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowanie wg nich posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna wszelkich sur贸wc贸w do produkcji posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, zmywanie talerzy, sztu膰c贸w oraz innych narz臋dzi kuchennych, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektronicznych, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu posi艂k贸w, sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczenie wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Skrzeszewy (mazowieckie)
Bardzo wysoko rozwini臋te umiej臋tno艣ci komunikacyjneBieg艂o艣膰 w obs艂udze komputera i internetuPrawo jazdy kat BMinimum 2 lata do艣wiadczenia Zakres obowi膮zk贸w:-kompleksowe prowadzenie akt osobowych dla ka偶dego pracownikaOpracowanie raport贸w , analiz i statystyk dotycz膮cych zatrudnienia w firmiematerialna organizacja dokument贸w kadrowo p艂acowej firmy , nadz贸r nad ni膮Kierowanie ewidencj膮 czasu pracyPrzygotowanie dokument贸w zwi膮zanych z zatrudnieniem: um贸w o prac臋 ,wypowiedze艅 , 艣wiadectw pracy Planowanie podwy偶ek i regulacji p艂acUstalanie z zatrudnionymi spraw zwi膮zanych z czasem wolnym od pracy , urlopami i zwolnieniami lekarskimi
A2HM TRADE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-21 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
Sprzatanie, przygotowywanie, obieranie warzyw, gotowanie prostych potraw;Miejsce wykonywani pracy: Wroc艂aw, ul. Zachodnia 20/35;Praca w godzinach 9:00-17:00;P贸藕niej mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Nie mniej ni偶 60 h/ miesi膮cSala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-przygotowanie stanowiska pracy- zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.- przygotowanie warzyw na sur贸wki- nauka sma偶enia i pieczenia w piecach konwekcyjno-parowych- sma偶enie na g艂臋bowkim t艂uszczu- nauka komponowania da艅 na talerzu- wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza- praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅- samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi- powtarzanie podczas stazu wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Babi D贸艂 (pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂fabrykat贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych zgodnie zreceptur膮, procesami technologicznymi i zam贸wieniem. Przestrzeganiezasad higieny , utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 9-17
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-05-09 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W DO GOTOWANIA, WYDAWANIE POSILK脫W, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POSI艁K脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, 艢REDNIE GASTRONOMICZNE MILE WIDZIANE, SAMODZIELNA PRACA, ORGANIZACJA, ENERGICZNO艢C, SZYBKIE OBIERANIE WARZYW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKUWYNAGRODZENIE 2100,00 Z艁, GODZINY PRACY OD 15-22.PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI OBOWI膭ZKOWO O KONTAKT
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)