POMOC KUCHENNA Siemianowice Śląskie oferta pracy TELECATERING S.C. Kornelia Ogierman, Sławomir Ogierman
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Dbanie oczystość. Możliwość pracy na 1/2 etatu. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok.
Data publikacji: 2020-08-10
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: TELECATERING S.C. Kornelia Ogierman, Sławomir Ogierman
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śląska 31, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Dbanie oczystość. Możliwość pracy na 1/2 etatu. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2474
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
TELECATERING S.C. Kornelia Ogierman, Sławomir Ogierman
danePracodawcy_nip: 6431762143
danePracodawcy_regon: 242814034
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Śląska 31, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Osobiście po kontakcie telefonicznym, prcaodawca umawia na spotkanie. , Termin: dzwonić od poniedziałku do piątku, Godziny : 10.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
danePracodawcy_kodPowiatu: 2474
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943150
Adres strony pracodawcy: www.telecatering.pl
Ulica pracodawcy: Śląska
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.08.2020
Data dodania oferty pracy: 10.08.2020
Oferta pracy ważna do: 11.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a298eefb98f34c8e6314599307394248
Podobne oferty pracy
Pomoc przy przygowywaniu surowca do obróbki, obsługa zmywarki.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Kroczewo (mazowieckie)
wstępna obróbka surowców do produkcji gastronomicznej, przygotowywanie potraw, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Tarnów (małopolskie)
-POMOC KUCHARZOWI PRZY SPRZĄTANIU POSIŁKÓW,-ZMYWANIE NACZYŃ W ZMYWARCE,-OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW,-SPORZĄDZANIE SURÓWEK,-OGÓLNE SPRZĄTANIE KUCHNI.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:ŚWINOUJŚCIEKONTAKT TELEFONICZNY - 668 18 20 60
KARCZMA POLSKA S.C. JAROSŁAW BIAŁKOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2020-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg charakterystyki
kontakt przez OHP - 2020-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowanie sałatek, deserów lodowych
"VIVA" - KRZYSZTOF SZYMAKOWSKI - 2019-01-22 - Oświęcim (małopolskie)
Pomoc w kuchni (obróbka wstępna warzyw i owoców, przygotowanie pół produktów), mycie naczyć i sprzętu gastronomicznego, wydawanie posiłków profilaktycznych, utrzymanie czystości w obiekcie.
kontakt przez OHP - 2017-11-13 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
-
HSPG s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska - 2019-03-26 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
PAŃSTWOWA OGÓLNOKSZTAŁCĄCA SZKOŁA MUZYCZNA I ST. IM. GRAŻYNY BACEWICZ W WARSZAWIE - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Wykonywanie potraw i dań, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 6:00 do 13:00 i od 12:00 do 19:00
Piekarnia Śmietana Sp. J. - 2019-04-23 - Radlin (śląskie)
pomoc w przygotowaniu potraw; zmywanie, czyszczenie sprzętu kuchennego, prace porządkowe. Praca według grafiku, w godzinach: 6:00-18:00.
Capital Work - 2018-04-03 - Ząbki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
WI-KA sp z o.o. - 2020-06-10 - Kamień Mały (warmińsko-mazurskie)
obieranie warzyw i owoców, uzupełnianie środków czystości, dbanie o jakość produktów znajdujących się w chłodniach i na zapleczu, rozbiór mięsa i ryb, tworzenie listy zakupów, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw.Praca między 8:00 a 02:00
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kompleksowa obsługa maszyny do zagęszczania gruntów i mas nawierzchniowych przy budowie dróg.Miejsce pracy: Kraków i okolice.
MIEJSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT INŻYNIERYJNYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-08 - Kraków (małopolskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2019-03-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Dbanie o porządek i czystość w kuchni, zaplecza i magazynów.
Qubus Hotel Management Sp.z o.o. - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju posiłków, zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Sosnowiec (śląskie)
Obłsuga tokarki MAZAK CNC
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Tomasz Raźniak - 2016-09-21 - Golina (wielkopolskie)
Pomoc szefowi kuchni
Firma Handlowo - Gastronomiczna Barbara Pankiewicz - 2020-01-15 - Tuchomie (pomorskie)
przygotowanie miejsca przed rozpoczęciem wydawania potraw,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy.Praca w godz. 6:00-00:00Umowa zlecenie około 154 h w m-cuzatrudnienie 1 rokoferta pracy tymczasowej
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2020-01-28 - Drezdenko (lubuskie)
praca w zakładach mięsnych w temperaturze ok. 6-7 stopni C, gwarantowany ciepły posiłek
SOTER Sp. z o.o. - 2017-01-13 - Tarnów (małopolskie)
automatyka,hydraulika,pneumatycznamiejsce wykonywania pracy-Choszcznopraca w edytorze tekstu i arkuszu kalkulacyjnym
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie konstrukcji do ocynkowania, obróbka konstrukcji po ocynkowaniu, załadunek i rozładunek konstrukcji.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Chrzanów (małopolskie)
operator wózka widłowego
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Złotniki (wielkopolskie)
Nakładanie naelektryzowanych cząstek farby proszkowej na powierzchnię przewodzącą. Praca fizyczna.
kontakt przez PUP - 2020-05-05 - Szeligi (mazowieckie)
przygotowywanie samochodu do jazdy - ładowanie i nadzór nad prawidłowym załadunkiem,
"Rad - Trans" Tytus Radecki - 2016-09-28 - Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY, STOSOWANIE WYTYCZNYCH HACCAP PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, ESTETYKE I SMAK POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY. WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA DROBIU I RYB, OBRÓBKI GARMAŻERYJNEJ MIĘSA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACODAWCA PROSI O UMAWIANIE SIĘ TELEFONICZNE NA SPOTKANIEMIEJSCA PRACY: UL. NIEPODLEGŁOŚCI 23, UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 12, UL. MONTE CASSINO 1, UL. RYDLA 52 SZCZECIN
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)