POMOC KUCHENNA Rzeplin oferta pracy Akademia Żywienia Elżbieta Sworobowicz
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, - porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, - zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, - przestrzeganie przepisów BHP i HCCP,- dbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzi, - dbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska, - współpraca w zespołem bistro w celu prawidłowego jego funkcjonowania. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: ela.bistrosfera (at) gmail.com
Data publikacji: 2020-09-17
Lokalizacja: Rzeplin (dolnośląskie)
Pracodawca: Akademia Żywienia Elżbieta Sworobowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kalifornijska 1, 55-020 Rzeplin, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, - porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, - zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, - przestrzeganie przepisów BHP i HCCP,- dbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzi, - dbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska, - współpraca w zespołem bistro w celu prawidłowego jego funkcjonowania. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: ela.bistrosfera (at) gmail.com
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeplin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0223
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żórawina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: średnie, staż pracy: min. rok, otwartość i komunikatywność - pracujemy z ludźmi i dla ludzi, poztytywna energia i pomysłowść, dokładność, odpodziedzialność, zaangażowanie,umiejętność pracy w zespole,książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 20
Nazwa pracodawcy: Akademia Żywienia Elżbieta Sworobowicz
danePracodawcy_nip: 6931768255
danePracodawcy_regon: 021946583
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 5/5, 50-326 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 5
danePracodawcy_nrLokalu: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.09.2020
Oferta pracy ważna do: 18.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a1fc5aa1d67f094005032b3bf7cb5de2
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja sałatek, kebab oraz obsługa sali.Praca na 1/2 etetu w godzinach od 17.00 do 23.00
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-10-02 - Leżajsk (podkarpackie)
Wstępne przygotowywanie dań z menu restauracji. Utrzymanie czystości i porządku naczyń sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Miejsce pracy: Wrocław, Rynek ;Prównoważny czas pracy : 160h w miesiącu,
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
wynikający ze stanowiska
PPPUH PIEKARNIA ZAMOJSKA RYSZARD LEMBRYK I S-KA - 2019-06-03 - Rzeszów (podkarpackie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
praca jako kelner
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc przy pracach na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Złotoryja (dolnośląskie)
ZAKRES ODPOWIEDZIALNOŚCI OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE);ROZDRABNIANIE WARZYW, OWOCÓW I INNYCH SUROWCÓW;PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARZA; POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW,PRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACH;OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEM; UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENICZNO-SANITARNYCH , BHP I PPOŻ. ORAZ DYSCYPLINY PRACY, MYCIE NACZYŃ (WYPARZANIE) I SPRZĘTU KUCHENNEGO, OBSŁUGA KLIENTÓW BUFETU, DBAŁOŚĆ O KONTAKT Z KLIENTAMI, WYMAGANIA:DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, GODZINY PRACY 7-14:35, PRACA NA OKRES PRÓBNY 3 MIESIĘCY Z MOŻLIWOŚCIĄ DALSZEGO ZATRUDNIENIA, SPOSÓB APLIKACJI : MAILOWO, BEZPOŚREDNIO DO PRACODAWCY.
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-10-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchnii w przygotowaniu produktów do obiadu, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potrwaw mięsnych, makaronu i pizzy. praca od 8.00 - 24.00 3 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-03-20 - Śrem (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w kuchni
Kawiarnia "Słodkie Centrum" Wojciech Borówka - 2016-04-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rajcza (śląskie)
Przygotowanie ciasta, formowanie i wypiek pieczywa słodkiego - bułki, chałki, rogaliki.
PPUH SUDOLANKA plus Piotr Kowalski - 2016-11-03 - Sudół (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, obsługa zmywaka, wykonywanie poleceń kucharza/kierownika. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim. Praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Prace przeładunkowe, przyjmowanie i wydawanie towaru, rozkładanie towaru, dbałość o porządek na magazynie, obsługa wózka widłowego
Langowski Shipping - 2016-04-05 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food, przygotowywanie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, znajomość przepisów BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Karłów (dolnośląskie)
Wsparcie dla działu handlowegoZdobywanie zamówień od klientaFakturowanieSkładanie zamówieńBudowanie współpracy z klientem
KAMI Pokrycia Dachowe - 2017-03-17 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu, przygotowywanie posiłków, obróbka warzyw, owoców, mięs, prace porządkowe na stanowisku pracy, pomoc w porcjowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kopiec (podlaskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków dla dzieci- sprzątanie pionu kuchennego
PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE NR 38 - 2020-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
- ewidencja korespondencji i obieg dokumentów dotyczących rozliczeń - księgowanie faktur korygujących od dostawców towarów i ewentualne wyjaśnianie rozbieżności- uzgadnianie stanów magazynowych towarów przyjętych w konsygnację - dokonywanie analiz i sporządzanie okresowych raportów dot. sprzedaży - czuwanie nad poprawnością danych i bieżące wprowadzanie koniecznych zmian
OSDW AZYMUT SP. Z O.O. - 2019-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
prace remontowe, wykończeniowe, ogólnobudowlane, wykonywanie ociepleń, elewacji, przygotowanie zapraw i mieszanek
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Drozdowo (kujawsko-pomorskie)
krojenie, przygotowywanie i pakowanie na wynos posiłków, dbanie o czystość, wydawanie posiłków, osługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Balice (małopolskie)
Wykonywanie instalacji teletechnicznych, wykonywanie pomiarów
Virtus Control Piotr Roszkowski - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Gostyń (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy Słowiniec Krystyna Puszcz - 2019-04-29 - Łeba (pomorskie)
Utrzymywanie w czystości naczyń, narzędzi, sprzętu używanego w kuchni oraz pomieszczeń gastronomicznych, przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych; praca na umowę zlecenie, około 64 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 2 lata. (dopuszczona ewentualnosć zatrudnienia na umowę o pracę po 2 latach); dyspozycyjność cały tydzień w przedziale godzinowym 11:00-22:00. oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw z karty dań.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-10 - Zamość (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków dla przeszkoli. Praca w godz.: 06.00-14.00.
Restauracja i Pizzeria PYSZNOŚCI PO CAŁOŚCI Tomasz Gąsiorek - 2019-06-05 - Siedlce (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu dań,
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Mechowo (pomorskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Międzyrzecz (lubuskie)