POMOC KUCHENNA Rydułtowy oferta pracy Agata Dolibóg Restauracja "Parys"
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc przy przygotowywaniu potraw: mięs, zup, sałatek, deserów; zmywanie naczyń i czyszczenie sprzętów kuchennych i kuchni.
Data publikacji: 2021-03-10
Lokalizacja: Rydułtowy (śląskie)
Pracodawca: Agata Dolibóg Restauracja "Parys"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Ligonia 7, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc przy przygotowywaniu potraw: mięs, zup, sałatek, deserów; zmywanie naczyń i czyszczenie sprzętów kuchennych i kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy: Agata Dolibóg Restauracja "Parys"
danePracodawcy_nip: 6472200548
danePracodawcy_regon: 241266493
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Stanisława Ligonia 7, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Rydułtowy
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rydułtowy
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943121
Ulica pracodawcy: Stanisława Ligonia
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 10.03.2021
Oferta pracy ważna do: 18.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18f88799b25afb5307b34264d4698c13
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2020-05-22 - Międzychód (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Oborniki (wielkopolskie)
W PROGRAMIE STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Milicz (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Złotoryja (dolnośląskie)
Według ustaleń z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-06-06 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie paczek do wysyłki, zapakowanie towaru, wysyłka towaru, kontakt z klientem internetowym, uzupełnienie towaru w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków,- rozdrabnianie warzyw i owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji wykorzystywanych maszyn gastronomicznych,- przygotowywanie potraw zgodnie z sugestiami szefa kuchni,- mycie naczyń i sprzętu kuchennego,- wykonywanie innych poleceń dyrektora i kucharki,- przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych HACCP i przepisów BHP.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Słupca (wielkopolskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętówprzygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomicznyrozbiór mięsa wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniemkucharza porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych zabezpieczanieprzed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowychprzestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
MARKAN, Mariusz Kania, Restauracja TWOJE SMAKI - 2018-04-19 - Opole (opolskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków dla dzieci w wieku od 3 do 5 lat
Przedszkole nr 289 - 2020-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w kuchni.
Adrian Jatczak Restauracja Herbowa - 2016-08-17 - Uniejów (łódzkie)
obieranie warzyw, zmywanie naczyń, dbałość o porządek w kuchni
Firma Handlowo - Usługowa "MIRKO" Mirosław Szarek - 2018-02-21 - Wieliczka (małopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Białobrzegi (mazowieckie)
Pomoc głównemu kucharzowi przy przygotowywaniu dań kuchni włoskiej, obsługa sprzętu kuchennego.
MAKSYMILIAN KRZYWKOWSKI Mąka i Kawa - 2018-01-04 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Mszana Górna (małopolskie)
Przygotowywanie warzyw i owoców,wykonywanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2020-04-08 - Sosnowiec (śląskie)
pomoc w kuchni
Prywatna Szkoła Podstawowa Nr 1 w Białymstoku - 2016-12-28 - Białystok (podlaskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków dla mieszkańców ZDPS.RM w Wieleniu. Utrzymywanie stanu czystości w kuchni oraz w pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi - 2020-10-29 - Wieleń (wielkopolskie)
Prace pomocnicze na kuchni w przygotowywaniu posiłków. Praca w zastępstwie na trzy miesiące, jednozmianowa - praca przez 7 dni w tygodniu ( odbiór dnia wolnego w tygodniu ).
Vendi Servis Sp z o.o. - 2016-06-06 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie warzyw i owoców do posiłków głównych, sałatek, dbanie o porządek w kuchni, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres wykonywania umowy 31.12.2019
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-05 - Ustka (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw w części gastronomicznej.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Po umowie zlecenie możliwość zatrudnienia na umowe o pracę.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2016-01-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Utrzymanie porządku w kuchni przedszkolnej.
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2018-01-12 - Opole (opolskie)
Krojenie, ważenie półproduktów, dbanie o stany magazynowe, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Kotulin (śląskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków, zmywanie naczyń.
Miejskie Przedszkole Nr 5 w Bochni - 2019-03-19 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie warzyw,mięs,pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw
P.W.BIM sp.z o.o. - 2016-12-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
1.utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.2.przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie.3.wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.4.porcjowanie wyrobów kulinarnych.5.przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Caritas Archidiecezji Częstochowskiej - 2020-09-18 - Częstochowa (śląskie)
Branżs spożywcza. Krojenie, formowanie, panierowanie, smażenie mięsa
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Zgierz (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
rozbiór i obróbka mięsa, obieranie warzyw, mycie i sprzątanie pomieszczeń, nauka przy produkcji mącznnej, smażenie omletów, naleśników, robienie pierogów, kopytek, klusek leniywych, klusek ślaskich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)