POMOC KUCHENNA Runowo Krajeńskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zespół Pałacowo-Parkowy Hanna Lewandowska
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie posiłków,2. Mycie naczyń,3. Dbałość o czystość miejsca pracy.
Data publikacji: 2020-05-21
Lokalizacja: Runowo Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zespół Pałacowo-Parkowy Hanna Lewandowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:89-421 Runowo Krajeńskie 80, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie posiłków,2. Mycie naczyń,3. Dbałość o czystość miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w systemie równoważnym.Możliwość dalszego zatrudnienia po ustaniu umowy na okres próbny.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Runowo Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0413
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Więcbork
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2020
Data zakończenia pracy: 25.08.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe i umiejętności na oferowanym stanowisku oraz chęci rozwoju.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zespół Pałacowo-Parkowy Hanna Lewandowska
danePracodawcy_nip: 9531831514
danePracodawcy_regon: 091115850
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Kościuszki 11, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie do pracy,CV -Rozmowy kwalifikacyjne w siedzibie zakładu poprzedzone kontaktem telefonicznym pod nr. 604709007 w celu uzgodnienia terminu spotkania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: sępoleński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0413
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0929546
Adres strony pracodawcy: www.palacrunowo.pl
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
Działalnośc w zakresie :organizacji:- imprez okolicznościowych,- konferencji,usługi hotelowe. usługi hotelowe
Nazwisko osoby zgłaszającej: Hanna Lewandowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e14b30359ec7ecd39c88e4ceeaed83eb
Podobne oferty pracy
Obróbka wstępna (czysta i brudna) warzyw.Opracowanie ukraińskiego menu.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Babienica (śląskie)
Remont i renowacja powierzchni samochodowych: czyszczenie, nakładanie powłok ochronnych, szpachlowanie, matowanie, oklejanie pojazdów
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jan Ramusiewicz Stacja Kontroli Pojazdów - 2016-06-02 - Wysoka Wielka (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań kuchni orientalnej, dbanie o higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Żyrardów (mazowieckie)
,
kontakt przez PUP - 2020-09-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Pomoc przy produkcji lodów, przygotowywanie mieszanek.
"Drożdżyk - Ice" Grzegorz Moskal - 2016-06-08 - Łobez (zachodniopomorskie)
Budowa domów z drewna w technologii kanadyjskiej, czytanie rysunku technicznego, osbługa piły motorowej, osbługa sprzetu traserskiego, obliczanie wysokości beli i ich docinania, selekcja posadowienia belek
Wojciech Pacyga Natural Log Homes - 2016-07-27 - Skawica (małopolskie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Złotów (wielkopolskie)
stosowanie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw i porcjowanie, wydawanie potraw, mycie i czyszczenie naczyń i sprzetu kuchennego oraz utrzymanie w czystości swojego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Mława (mazowieckie)
- pomoc przy przygotowywaniu posiłków
KALINOWE POLA SP. Z O.O. - 2020-01-24 - Kalinowo (lubuskie)
zmywanie naczyń, dbanie o czystość w kuchni, krojenie warzyw, obróbka mięs i ryb, asystowanie kucharzowi przy przygotowywaniu i wydawaniu potraw w restauracji; praca w godz. 11-23, wg grafiku
SE GROUP Sp. z o.o. - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, zmywanie. Pracodawca poszukuje również do pracy kucharzy.
ANNA MARCZAK PROJEKTOWNIA - 2018-04-11 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie warzyw i owoców poprzez ich obróbkę wstępną, mycie naczyń, sprzętu i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni, stołówki i zmywalni; godziny pracy: 04.00- 21.00; okres zatrudnienia: 11.2017 01.2018
Szkoła Policji w Słupsku - 2017-09-21 - Słupsk (pomorskie)
Prace pomocnicze w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Kraków (małopolskie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów. Przygotowywanie warzyw – obieranie, krojenie. Gastronomiczny rozbiór mięsa. Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w przygotowanieu potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy,kontrolamagazynowa produktów, wydawanie posiłków.Praca w godz. 8-16
MK Spółka Cywilna Maciej Dziedziak - Krzysztof Oleksowicz - 2019-08-22 - Opole (opolskie)
Wykonywanie usług fryzjerskich damskich i męskich, zatrudnienie 1/2 etatu.
Sekrety Piękna - Karolina Porębska - 2019-05-28 - Łęczna (lubelskie)
utrzymanie porządku, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez OHP - 2020-02-18 - Rybnik (śląskie)
pomoc kuchenna
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
1. prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych w magazynie przykuchennym. 2.utrzymywanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego na swoim stanowisku pracy. 3. porcjowanie żywności, przygotowywanie na czas posiłków i wydawanie poszczególnym konsumentom. 4. znajomość składników odżywczych i mineralnych podstawowych produktów żywnościowych. 5. znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
POMOC W KUCHNI
"BAR MLECZNY" KACZANOWSKA AGNIESZKA, KŁECZEK JERZY - 2017-05-11 - Polkowice (dolnośląskie)
Przestrzeganie właściwej jakości zdrowotnej oraz zasad higieny żywienia w procesie produkcji, przyjmowanie towarów od dostawców i odpowiednie ich magazynowanie, noszenie odpowiedniego stroju (fartuch, obuwie, czepek, zakaz noszenia biżuterii i pomalowanych paznokci), dbałość o higienę osobistą oraz otoczenia, mycie i dezynfekcja kuchni i magazynów, pomiary temperatury w chłodziarkach i pomieszczeniach oraz prowadzenie zapisów w rejestrach, przygotowywanie posiłków i dbałość o najwyższą jakość, smak i gramaturę produktów, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i wykazem diet, przestrzeganie instrukcji GMP/GHP, prowadzenie zapisów związanych z systemem HACCP w rejestrach zapisów
Jaworskie Centrum Medyczne Sp z o.o. - 2019-11-29 - Jawor (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie gastronomiczne mile widziane, doświadczenie zawodowe - mile widziane, aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznychPraca od wt - nd od 10.00-22.00 - co drugi dzień 12 godzin
EWA LEDWOŃ ZAJAZD "U ROMANA" - 2019-01-29 - Woźniki (śląskie)
przygotowanie kuchni do pracy, obieranie warzyw, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków. Praca w systemie II zmianowym 7:00-15:00, 15:00-23:00
Zajazd Kacper Sp. z o.o. - 2018-07-17 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Pilawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, inne prace kuchenne, praca w ruchu ciągłym
Elektro-Dor Turystyka SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-18 - Wrzoski (opolskie)
- czynności pomocnicze przy produkcji i przygotowywaniu produktów i dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej typu: pielmieni, pirożki, ucha , solianka , rozsolnik , watruszki
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Łódź (łódzkie)
- Pomocnik kucharza, wydawanie posiłków, praca na zmywaku, prace porządkowe.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie min. 1 rok. Wymagane umiejętności pomocy kuchennej. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. Józefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD MŁYNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-14 - Katowice (śląskie)
1. Sprzątanie stanowiska pracy;2. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych;3. Przygotowywanie surówek i sałatek;4. Obsługa maszyny myjącej;5. Sprzątanie stołówki po konsumpcji;6. Przygotowywanie półproduktów do produkcji.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Widuchowa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków; wypiekanie ciasta, dbałość o miejsce pracy;
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-12-06 - Opole (opolskie)