POMOC KUCHENNA Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowaniu posiłków
Data publikacji: 2020-01-22
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2020
Data zakończenia pracy: 07.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Księdza Łukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 23.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?91e003cbf6f9c056b2819802f0caf7dc
Podobne oferty pracy
Roboty eksploatacyjne, przeglądowe i remontowe urządzeń elektroenergetycznych. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 39 13 233.
Zakład Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. - 2020-07-31 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie,- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.Około 56 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-21. Przewidywany okres wykonywania pracy: 18.05.2020-18.05.2021 (rok).
PAPAGAJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie prac pomocniczych w kuchni.
"GASTRO GALAXI" Profesjonalny Sprzęt dla Gastronomii Małgorzata Zając - 2020-01-30 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
POMOC NA KUCHNI, W PRZYGOTOWANIU I WYDAWANIU DAŃ (ŚNIADANIA, LUNCHE), POMOC W SPRZĄTANIU NA KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, WSZECHSTRONNE UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKUSTAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
ADAM ZIÓŁKIEWICZ - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowe Jan Kalinowski - 2017-01-18 - Rutka-Tartak (podlaskie)
smażenie, gotowanie, produkcja klusek i pierogów
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO `ASKO` KRZYSZTOF ŁAZARCZYK - 2018-07-07 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie o obróbka wstępna produktów.Samodzielne wykonywanie pierogów.
Mirosław Król - 2018-08-08 - Lubaczów (podkarpackie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Kuczki-Kolonia (mazowieckie)
Segregacja i archiwizacja dokumentów. Zakładanie akt osobowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2016-06-15 - Łobez (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - Głuchołazy (opolskie)
Rozdawanie ulotek, promowanie produktu.
kontakt przez OHP - 2017-09-07 - Gliwice (śląskie)
pomoc przy sporzadzaniu posiłków, rejestracja HACCP
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Laliki (śląskie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków kuchnii tureckiej
Katarzyna Piecyk MASUM KEBAB - 2016-08-29 - Końskie (świętokrzyskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą osobisty.
PUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-15 - Ornontowice (śląskie)
prace ziemne, wykopy związane z wykonywaniem sieci wodociągowych i kanalizacyjnych
Przedsiębiorstwo Robót Inżynieryjnych "KANRYD" Jerzy Rydlewski , Wojciech Kania Sp. J. - 2018-07-19 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie miejsca do pracy w kuchni,- przygotowywanie potraw w podstawowym zakresie (zupy, surówki),- dbałość o higienę, estetykę i porządek w kuchni,- przygotowywanie potraw zgodnie z opracowaną recepturą w tym obiadowych dań dnia,- dokonywanie obliczeń ilości surowca zużywanego do przygotowania potraw
Restauracja - Hotel "TWIST" Tadeusz Wal - 2019-05-08 - Krosno (podkarpackie)
Prowadzenie sprzedaży obrabiarek; aktywne pozyskiwanie klientów i utrzymywanie długoterminowych relacji; prowadzenie dokumentacji; przygotowanie ofert handlowych; prowadzenie bazy danych klientów; realizacja celów i zadań sprzedażowych; uczestnictwo w targach
Fabryka Szlifierek "FAS GŁOWNO" Sp. z o.o. - 2018-08-30 - Głowno (łódzkie)
Prace kuchenne typu: Obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, siekanie warzyw, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, doraźna pomoc kucharzom, zmywanie naczyń
Przystań Biskupińska Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie produktów do produkcji -gotowania, prace porządkowe w obrębie kuchni
"LUNA" S.C. Sławomira Pakosz, Szymon Misiewicz - 2017-04-04 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne w zawodzie kucharz,doświadczenie w gastronomii,książeczka sanepidowska,umiejętność pracy w grupieumowa zleceniewynagrodzenie: 13 zl brutto/hPRACA W RESTAURACJI "MLECZNA PERŁA"
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska - 2017-08-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
produkcja pizzy oraz utrzymanie czystości miejsca pracy
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-08-25 - Staszów (świętokrzyskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sprawowanie opieki medycznej nad pensjonariuszami, przygotowanie im lekarstw. Praca na dwie zmiany w godzinach 8:00-20:00 ; 20:00-8:00 w Bestwinie
Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym "Razem" - 2016-08-11 - Bestwina (śląskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja
kontakt przez PUP - 2020-05-04 - Bochnia (małopolskie)
prace przy obróbce wstępnej surowców, pomoc przy przygotowaniu posiłków , zmywanie naczyń , pomoc przy wydawaniu posiłków , prace porządkowe w pomieszczeniach stołówki szkolnej i kuchnii
Gimnazjum nr 13 im. Huberta Wagnera - 2016-09-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
współpraca z personelem kuchni w realizacji zadań dot. przygotowania posiłków, przygotowywanie produktów i półproduktów do dalszej obróbki, współpraca w przygotowanieu posiłków na różnych etapach ich sporządzania w porozumieniu z kucharką, pomoc w wydawaniu posiłków na stołówce.
Szkoła Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana - 2020-09-04 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie zasad czystości.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2018-01-10 - Jaroszowiec (małopolskie)
Sprzątanie, gotowanie dania gorące- obiady, suchy prowiant .Godziny pracy od: 11:00 do: 19:00
RAFAŁ CZAJKA - 2019-09-19 - Rudnik (małopolskie)