POMOC KUCHENNA Pszczyna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydania potraw przez kuchnię., obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw na późniejsze potrawy.
Data publikacji: 2019-04-19
Lokalizacja: Pszczyna (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydania potraw przez kuchnię., obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw na późniejsze potrawy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pszczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 23, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z Powiatowego Urzędu Pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: usługi kateringowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 19.04.2019
Oferta pracy ważna do: 02.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c08b39b12faa8565be47881190ad0da5
Podobne oferty pracy
Przygotowanie warzyw i owoców do obróbkicieplnej. Utrzymanie w stałej czystości kuchni i zaplecza kuchennego.Inne obowiazki zlecone przez Kierownika.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów do obróbki (krojenie, szatkowanie, obieranie). -Utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
staż ze środków krajowych dla osób powyżej 30-go roku życia
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Łowicz (łódzkie)
- przygotowywanie potraw w tym kuchni wschodniej (kreplachy, czebureki, pielmieni)- dbanie o czystość na stanowisku pracy- przygotowywanie zimnych przekąsek, obieranie, krojenie warzyw i owoców- pomoc w przygotowaniu potraw pod nadzorem kucharzaUmowa zlecenie na okres 18-36 miesięcy, ok. 20 h/tyg.Miejsce wykonywania pracy: Łódź i teren RP.
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Łódź (łódzkie)
Pomoc Kuchenna
"ANGELA"S.C. Henryk i Sławomira Mirkiewicz - 2018-07-25 - Konin (wielkopolskie)
stanowisko samodzielne, kuchnia tradycyjna, domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2016-12-09 - Zaścianki (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-11-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obieranie warzyw, przygotowanie do sprzedaży, obróbka wstępna mięsa, ryb itp.
Handel Art. Rybnymi Hurt - Detal Ryszarda Skotnicka - 2016-07-11 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Pracownik kuchni-praca fizyczna
AMREST SP. Z O.O. - 2017-03-01 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie dań, krojenie i obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Pomoc kuchenna
"Zakład Cukierniczo - Garmażeryjny" Katarzyna Bażak - 2017-10-19 - Białka (małopolskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW ,UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA KUCHNI.
PPHU "JOL-MARK" WĘGIERSKA GÓRKA - 2016-08-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości; praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie z harmonogramem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Kluczbork (opolskie)
Praca serwisanta polega na naprawie usterek jachtów zgłoszonych przez nabywcę. Obszar działania obejmuje całą Europę, co daje możliwość zwiedzenia min. takich krajów jak Hiszpania, Francja, Anglia, Niemcy, Szwecja, Finlandia. Serwisant średnio spędza na wyjazdach około 16 – 18 dni miesięcznie.Przeszkolimy pracowników bez doświadczenia.
MPPB J.W. Ślepsk - 2018-08-10 - Augustów (podlaskie)
Zmywanie naczyń, pomoc przy pracach kuchennych
EVER CATERING SP.ZO.O - 2016-08-23 - Belsk Duży (mazowieckie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2015-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
kontrola jakości, etykietowanie, pakowanie, praca przy wtryskarce - odbiór opakowańsystem 3-zmianowy 4-brygadowy
FLAME EMPLOYMENT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni
kontakt przez OHP - 2019-05-08 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kawiarni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA "TES" S.C. TADEUSZ SZTUKA, MAGDALENA SZTUKA - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw, ważenie, mierzenie i mieszanie składników zgodnie z przepisami, zaopatrywanie magazynu w produkty, regulowanie temperatury piekarników
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Bochnia (małopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr. 4 - 2018-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzanie wyrobów kulinarnych w/g receptur tj. pierogów,krokietów,uszek,kopytek,,drukowanie etykiet, pakowanie i oklejanie gotwych wyrobów
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Głowno (łódzkie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków, wydawanie posiłków na salę konsumencką.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Świebodzin (lubuskie)
Utrzymanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego, przygotowywanie półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Kraków (małopolskie)
Pracownik dozoru mienia
Józef Gargula Firma Legbud Gargula - 2016-06-14 - Wojnicz (małopolskie)
Osoba zajmująca to stanowisko odpowiedzialna będzie za:-rozwój oraz wdrożenie różnego typu programowania o różnej funkcjonalności w zależności wymagań;-zarządza poszczególnymi etapami projektu tworzenia programowania, wspiera kierowanie zespołów projektowych, i raportuje do Menedżera Projektu; -identyfikuje potencjalne problemy, z jakością oraz przewiduje metody ich rozwiązania;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klientów, praca na kuchni, książeczka sanepidowska, praca w zespole pracowników.
"Gospoda "- Krystyna Winiarska - 2019-03-12 - Nisko (podkarpackie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)