POMOC KUCHENNA Przemków oferta pracy Pierożkarnia Justyśki Milena Piech
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PORZĄDKOWANIE STANOWISKA PRACY I CAŁEGO OBIEKTU, LEPIENIE PIEROGÓW
Data publikacji: 2018-01-23
Lokalizacja: Przemków (dolnośląskie)
Pracodawca: Pierożkarnia Justyśki Milena Piech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolności 19, 59-170 Przemków, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PORZĄDKOWANIE STANOWISKA PRACY I CAŁEGO OBIEKTU, LEPIENIE PIEROGÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przemków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: polkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przemków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Nazwa pracodawcy: Pierożkarnia Justyśki Milena Piech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Adres pracodawcy:
Plac Wolności 19, 59-170 Przemków, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: polkowicki
Gmina pracodawcy: Przemków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przemków
Ulica pracodawcy: Plac Wolności
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 23.01.2018
Oferta pracy ważna do: 16.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe i książeczka sanepidowska - mile widziane; osoby szybko uczące się, energiczne, lubiące pracę w kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
"PROGRES" Mariusz Bodynek - 2016-06-01 - Gliwice (śląskie)
Pomoc w kuchni
Restauracja "Lewinek" s.c. Beata Łukaszewska-Kunkel, Zbigniew Łukaszewski - 2017-03-10 - Lębork (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezach okolicznościowych. Praca w godzianch 13:00 - 20:00.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2017-05-16 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Gastronomiczno-Usługowa WAGAST - 2015-11-16 - Krapkowice (opolskie)
-Pomoc przy produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa w godz. 6:00-14:00; 14:00-22:00-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-07-11 - Tczew (pomorskie)
robienie farszy, pierogów, tłumaczenie receptur ukraińskich, rosyjskich,
Swiet-Smak Swietłana Pstrzoch - 2017-07-01 - Radzymin (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, utrzymywanie czystości
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-04-01 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie warzyw, owoców przez poprzez ich obróbkę wstępną; mycie naczyń, sprzętu i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni, stołówki i zmywalni; wydawanie posiłków; okres zatrudnienia: sierpień- wrzesień- październik; godziny pracy: 4.00- 20.30
Szkoła Policji w Słupsku - 2017-07-06 - Słupsk (pomorskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2016-09-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace pomocnicze w kuchni, obsługa kasy fiskalnej. Umowa o pracę.Godziny pracy po 8 h ustalane wg. grafiku: pn-pt 11.00 - 23.00, sb-nd 12.00 - 24.00.
Restauracja MARGHERITA s.c. Maria Kuchta, Barbara Lewko - 2017-10-26 - Zabrze (śląskie)
1. Wykonywanie czynności porządkowych na terenie bloku żywieniowego.2. Utrzymanie w czystości i porządku: kuchni, zmywalni, obieralni, klatki schodowej.3. Współpraca z kucharką i pomocami kuchennymi podczas przygotowywania posiłków.4. Obróbka wstępna oraz termiczna warzyw, owoców, innych produktów do przygotowywania posiłków. 5. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.6. Przestrzeganie przepisów BHP w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Tarnów (małopolskie)
Szlifierz metali
ARADEO Sp. z o.o. Choszczno - 2016-03-23 - Choszczno (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Lutocin (mazowieckie)
• obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);• rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;• przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; • pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,• przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem;• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy;• mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego• sprzątanie kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennychWymagania:wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom-technik gastronomiiUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w domu czasowym
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Łeba (pomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Kraków (małopolskie)
Naprawa samochodów, praca w warsztacie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Pomoc kuchenna ,kelner
"PROMENADA" WALDEMAR ADAMOWICZ - 2017-03-10 - Choszczno (zachodniopomorskie)
w/g stanowiskaPraca na dwie zmaiany w godzinach 09-17 -21.
Firma Gastronomiczno-Usługowo-Handlowa "ZAJAZD" Z. Ryś Dobra - 2018-08-07 - Dobra (małopolskie)
-Pomoc w kuchni w hotelu-Praca 2 zmianowa 6:00 - 14:00, 14:00-22:00,-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2017-08-09 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Wierzbica (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków w restauracji, prace kuchenne. Dyspozycyjność w godz.: 9-17, około 50-60 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc na kuchni , prace porządkowe. Umowa zlecenie, 160h w miesiącu
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie konsumentom towary handlowe, wyroby kulinarne oraz napoje, składanie zamówień bezpośrednio u dostawców, wyszukiwanie najlepszych towarów-półproduktów oraz obróbka półproduktów, przygotowywanie dań restauracyjnych, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Pawłów (lubelskie)
praca w kuchni
Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Celejowie - 2018-07-20 - Celejów (lubelskie)
Prace fizyczne przy segregowaniu palet
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wołomin (mazowieckie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, Obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek, doraźne zastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności, pomoc w zaopatrywaniu szkoły w artykuły spożywcze i sprzęty stanowiące wyposażenie kuchni, sprawdzanie i kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów; zakup produktów, rozwożenie i wydawanie produktów przed i po przetworzeniu, prace transportowe ręczne, chłodny mikroklimat w miejscach przechowywania mięs i nabiału; znajomość języka ukraińskiego.
DA-KAR Anna Kubić - 2016-05-23 - Banino (pomorskie)
pomoc przy przygotowaniu dań, porcjonowanie ciasta na pizzę, przygotowanie sałatek i sosów, przejście instrumentaża szkoleń z zakresu BHP i p. poż.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
pomoc szefowi kuchni, dbanie o porządek na stanowisku pracy
Antrakt Sp. z o.o. - 2016-10-18 - Sopot (pomorskie)