POMOC KUCHENNA Płock oferta pracy BARTŁOMIEJ BIAŁASZEK JBM TURYSTYKA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Wydawanie zup i deserów, przygotowywanie sałatek, robienie makaronu, utrzymanie porządku na danym stanowisku w kuchni. Praca w Płocku w godz. 10-22.30 (praca w systemie: dwa dni pracujące, dwa dni wolne)
Data publikacji: 2019-09-02
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: BARTŁOMIEJ BIAŁASZEK JBM TURYSTYKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dobrzyńska 62c, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wydawanie zup i deserów, przygotowywanie sałatek, robienie makaronu, utrzymanie porządku na danym stanowisku w kuchni. Praca w Płocku w godz. 10-22.30 (praca w systemie: dwa dni pracujące, dwa dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł/h
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: BARTŁOMIEJ BIAŁASZEK JBM TURYSTYKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Dobrzyńska 62c, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: 01.10.2019
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: Dobrzyńska
Numer budynku pracodawcy: 62c
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 02.09.2019
Oferta pracy ważna do: 01.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5389b4e674fe874fe599b260416cf434
Podobne oferty pracy
pomoc w kuchni
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gastronomia - restauracja, prace zlecane przez szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Adamów (łódzkie)
wg. załacznika nr 1 do umowy
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Czarnków (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych, zmywanie naczyń. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2018-06-07 - Kraków (małopolskie)
Prace pomocnicze na kuchni w tym prace porządkowe w pomieszczeniach kuchennych, obróbka wstepna warzyw i owoców.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Lublin (lubelskie)
Stolarz meblowy - produkcja mebli, praca na terenie powiatu.
Firma Produkcyjno Usługowo Handlowa SMREK Bogusław Jasica Wojciech Biernat - 2017-02-17 - Limanowa (małopolskie)
Brak danych
Zagroda sp.zo.o. - 2016-04-27 - Gdynia (pomorskie)
montaż glazury i terakoty w budynkach mieszkalnych, halach, szkołach, miejsce wykonywania pracy: Sierpc, Gozdowo, Zawidz, Płock
Włodzimierz Robakiewicz Bau-System - 2017-11-17 - Płońsk (mazowieckie)
WYKONYWANIE I KONSERWACJA ELEMENTÓW DREWNIANYCH UŻYWANYCH W BUDOWNICTWIE (PR. SCHODÓW, DRZWI, OKIEN, PARKIETÓW, SZAF WNĘKOWANYCH), WYKONYWANIE I KONSERWACJA MEBLI ZWYKŁYCH ORAZ OZDOBNYCH.
TAVRIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-13 - Przodkowo (pomorskie)
Obieranie warzyw, zmywanie naczyń , proste prace kuchenne,rozwożenie zamówień
MoniQ Monika Andrzejewska - 2019-01-23 - Człuchów (pomorskie)
projektowanie, przygotowanie i wdrażanie, a także dokumentacja wszystkich niezbędnych procedur i procesów produkcyjnych E2E dla krajów w procesie przejścia na nową platformę / transition (np. Harmonogram Produkcji, konfiguracja procesu sprawdzania danych (FI), produkcja testowa, kontrola jakości, itp), zapewniając (lub przekraczając) oczekiwaną jakość i terminowość, i zgodnie z odpowiednimi Standardowymi Procedurami Operacyjnymi (SOP) oraz najlepszymi praktykami, współpraca z Analitykami/Architektami Procesów Biznesowych (BPA), z różnych krajów, w tym z Indii, proponowanie nowych, efektywnych, odpornych na błędy i zoptymalizowanych rozwiązań i usprawnień procesów, analiza i identyfikacja luk oraz obszarów wymagających poprawy w środowisku produkcyjnym oraz stymulacja procesów i narzędzi, identyfikacja i wdrażanie rozwiązań, które wprowadzają standaryzacje i poprawiają wydajność procesów, mając na uwadze potrzeby biznesowe, samodzielne rozwiązywanie tematów i zagadnień, działanie w wielokulturowym środowisku wirtualnym, współpracując z wszystkimi interesariuszami i stronami procesupraca w godz. 9.00-17.00
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Moskorzew (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wierzyce (wielkopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy : lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. k.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praktyczne zastosowanie przepisów i procedur obowiązujących w zakładzie gastronomicznym,instruktaż stanowiskowy.Czynności porządkowe jako krytyczne punkty kontroli w zakładzie.Zasady zmywania i utrzymywania naczyń stołowych i kuchennych,obróbka cieplna surowców.Porcjowanie i dekorowanie potraw.Przygotowywanie i dekorowanie potraw.Przygotowywanie posiłków codziennych i oklicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)
Pomoc kucharzom w przygotowywaniach posiłków kuchni gruzińsiej. Pomoc w realizacji zamówień. Pomoc w przygotowaniu menu dla gości restauracji. Dbanie o czystość w kuchni.
Marta Latsabidze - 2019-07-29 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Krojenie warzyw, krojenie mięsa, sprzątanie zapleczaUmowa na czas nieokreślony, dwie zmiany Sala G
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Wrocław (dolnośląskie)
ze skierowaniem po stażu;
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Pasiecznik (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Frączków (opolskie)
POMOC W KUCHNI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE BUFETU, POMOC PRZY ZMYWANIU NACZYŃ (ZMYWAK), UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA SANITARNA, MINIMUM 4 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, GODZINY PRACY 06.00-14.00, 15.00-23.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 16.00 ZŁ/H
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla ekipy technicznej cyrku. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kaliszki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW, WYKONYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW ZGODNIE Z POLECENIEM KUCHARZA, PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO, DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE /ZASADNICZE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, JĘZYK ANGIELSKI I BENGALSKI -MILE WIDZIANY
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłkówWymagania: min. 2 miesiące doświadczenia na danym stanowisku, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
AGRI-TECH Izabela Mudry - 2019-03-11 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca w Kołobrzegu/Podczele w godz. 06:00-18:00, równoważny system czasu pracy, również w soboty, niedziele.
Nawrat Ryszard INFRASTER - Hotel Mona Lisa Boutique Wellness & Spa - 2019-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Etykietowanie, metkowanie, sortowanie towaru, zatrudnienie na 18 m-cy, praca w godz. 6-14-22-6umowa o pracę tymczasową
HR Work Force Sp. z o.o. - 2019-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu dań, kontrolowanie stałej temperatury serwowanych posiłków, dbanie o czystość kuchni oraz zaplecza kuchennego.
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Warszawa (mazowieckie)
elektromontaż
PPHU "INSTALLTECH" - Damian Księżycki - 2016-01-18 - Krapkowice (opolskie)
pomoc kuchenna, przygotowywanie posiłków
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
praca w kuchni restauracji przy stacji paliw , czynności zgodne z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Ostromęczyn-Kolonia (mazowieckie)
Robienie czebureków, pielmieni, pasztecików.
Lyubov Majda - 2017-08-23 - Gdańsk (pomorskie)