POMOC KUCHENNA Okolice Tyrolu oferta pracy Herzog
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Ogólne obowiązki pomocy kuchennej. Pomoc kucharce w przygotowaniu posiłków
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Okolice Tyrolu ()
Pracodawca: Herzog
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Okolice Tyrolu, AustriaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ogólne obowiązki pomocy kuchennej. Pomoc kucharce w przygotowaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Okolice Tyrolu
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Austria
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2015
Data zakończenia pracy: 29.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, znajomość j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym,
Nazwa pracodawcy: Herzog
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą drogą elektroniczną na adres e-mail: koszalin (at) herzog.com.plDodatkowe informacje:Miejsce wykonywania pracy: Austria, okolice TyroluUmowa o pracę tymczasową: min. 3 miesiące
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Profil działalności pracodawcy: Działalność agencji pracy tymczasowej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 25.11.2015
Oferta pracy ważna do: 28.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- załadunek, przetop i obróbka metalu w piecach;- realizacja procesu odlewania i walcowania; obsługa urządzeń produkcyjnych pomocniczych;- kontrolowanie przebiegu procesu technologicznego i pracy urządzeń produkcyjnych;- pobieranie próbek do badań jakości z metalu ciekłego oraz wyrobów;- transportowanie surowców i wyrobów.
BORYSZEW SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-29 - Skawina (małopolskie)
Cel stanowiskaZapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach w zakresie utrzymania odpowiednich warunków sanitarno-higienicznych.ZADANIA PODSTAWOWE1)przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;2)wydawanie posiłków;3)utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-12 - Legionowo (mazowieckie)
-wykonywanie poleceń szefa kuchni-wstępna obróbka produktów spożywczych
TERVIS Magdalena Cieślak - 2017-08-02 - Rzepin (lubuskie)
przygotowywanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Współpraca z kucharzem, przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na terenie kuchni, magazynów, czyszczenie sprzetu, obróbka warzyw i owoców, przestrzeganie zasad BHP, ppoz, dyscyplina pracy, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora, intedenta, kucharkę.
Zespół Szkół nr 2 - 2018-07-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Jabłonowo (mazowieckie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy i pomieszczeniach socjalnych
"TAWERNA RYBITWA" Tomasz Wysiecki - 2018-08-02 - Sopot (pomorskie)
Prace pomocnicze w kuchani, robienie pierogów, naleśników, itp., praca co drugi dzień 2 w godzinach 10.00-22.00, 10.00-23.00.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2016-04-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie, obróbka potraw
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2018-04-11 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna produktów, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Sopot (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- obróbka wstępna,- krojenie i szatkowanie warzyw i owoców,- mycie sprzetu kuchennego i stołowego,- utrzymywanie porządku - kuchni, magazynu i stołowki.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu posiłków.
Ewa Prętkiewicz Restauracja Prowincja - 2016-10-07 - Pruszków (mazowieckie)
Obróbka skrawaniem.
Zakład Tokarsko-Frezerski KRZYSZTOF DRELA - 2017-08-22 - Jaroszki (mazowieckie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań, zmywanie naczyń.
CENTRUM IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH S.C. JOANNA TUCHANOWSKA, EWA PYTEL - 2018-04-20 - Sopot (pomorskie)
-
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "ELF" W BYDGOSZCZY - 2018-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
– PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ,– OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY,– UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO,– DBANIE O DOSTĘPNOŚĆ ŚRODKÓW CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU SANITARNYM,– CZYSZCZENIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, POWIERZCHNI STOŁÓW, PODŁÓG I MASZYN, ORAZ ZMYWANIE NACZYŃ PO ZAKOŃCZONYM DNIU PRACY,– DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM,– POZOSTAŁE PRACE PORZĄDKOWE, MAJĄCE NA CALE UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTOŚCI, ORAZ UŁATWIENIE PRACY CAŁEJ OBSŁUDZE LOKALU.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
praca na terenie Świdnicy, sprzątanie pomieszczeń biurowych, socjalnych, szatni, jadalni
P. H.U."VICOTEL" SP. Z O. O. - 2016-11-30 - Świdnica (lubuskie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-07-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
zarządzanie cyklem życia pracownika na każdym etapie kariery, zarządzanie procesami transferów, zwolnień okresowych, rozwiązania umowy, promocji, zmian wynagrodzenia, kontakt z interesariuszami, przetwarzanie i analiza danych kadrowych, tworzenie raportów w zakresie cyklu życia pracowników, konsultacje z międzynarodowymi klientami w związku z cyklem życia pracownika w celu zwiększenia efektywności aktualnych procedur w oparciu o doświadczenie i informację zwrotną od klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
Pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminami:1.Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i p.poż,2.Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż.,3.Instruktaż stanowiskowy,4.Zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowiskuPrzechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów:1.Sprawdzenie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,2.Zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem przy wykorzystaniu aparatury chłodniczej. Kontrola temperatur urządzeń chłodniczychUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza:1.Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne.2.Zmywanie talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki itp., zmywanie naczyń: garnki , patelnie, miski.3.Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości.4.Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.Przygotowywanie półproduktów. Obróbka artykułów spożywczych:1.Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów2.Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektronicznych.3.Przygotowywanie artykułów przy pomocy krajalnicy, mikseraPomoc przy przygotowywaniu dań:1.Przygotowywanie sałatek, sosów2.Panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Borkowo (pomorskie)
oferta stażu dla osób do 30 roku życia, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jegłownik (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Nałęczów (lubelskie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2017-02-01 - Darłowo (zachodniopomorskie)
pakowanie dań gotowych
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
Pomoc przy wydawaniu pizzy, wykonywanie potraw i składników do pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Stalowa Wola (podkarpackie)
PRACE PORZĄDKOWE
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Do zadań osoby zatrudnionej należeć będzie kompleksowa i profesjonalna obsługa klientów w zakresie sprzedaży produktów finansowych - kredytów i pożyczek, aktywne pozyskiwanie nowych klientów oraz dbałość i budowanie z nimi pozytywnych relacji.
"DNM" DORADZTWO NIERUCHOMOŚCI MARKETING Dawid Łukaszka - 2017-05-26 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
sprzątanie i utrzymywanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego mieszkania
ORION.PL Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Poznań (wielkopolskie)