POMOC KUCHENNA (NR 0540) Inowrocław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA (NR 0540)
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: mycie naczyń, pomoc przy dystrybucji posiłków, sprzątanie kuchni; praca 2 dni w godz. 8-20 potem 2 dni wolnego
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
mycie naczyń, pomoc przy dystrybucji posiłków, sprzątanie kuchni; praca 2 dni w godz. 8-20 potem 2 dni wolnego
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA (NR 0540)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2020
Data zakończenia pracy: 31.07.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie w kuchni
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty w siedzibie firmy w godz. 8-13 lub pod nr tel. 501 965 911
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 97
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 04.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4c57b283cbab414f7761c814fe56f6aa
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2018-09-05 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków - żywnienie zbiorowe - szpital
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2017-09-21 - Poznań (wielkopolskie)
Pomoc w kuchni
PM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-02 - Krapkowice (opolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Ulina Wielka (małopolskie)
- przygotowywanie dań;- obsługa urządzeń gastronomicznych.Praca od poniedziałku do niedzieli w godz.: 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Rydułtowy (śląskie)
Prace pomocnicze w kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "DUET" S.C. CZESŁAW KRUPSKI ANNA ZAWISZA KARCZMA POD DOBRYM ANIOŁEM - 2016-09-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie śniadań, obieranie warzyw, przyjmowanie towaru, dbałość o porządek w lokalu, współpraca z personelem i przełożonymi, rozliczanie należności, przyjmowanie zamówień od gości, obsługa gości, czyszczenie sprzętu kuchennego, dbanie o dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRACE BUDOWLANE ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM BĄDŹ REMONTEM BUDYNKÓW, SUCHY MONTAŻ, PRACE DEKARSKIE. PRACA NA TERENIE POWIATU K-KOŹLE
USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE WALDEMAR WEIS - 2016-01-29 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
staż ze środków krajowych dla osób powyżej 30-go roku życia
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Nieborów (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posłów obróbka wstępna warzyw i owoców, utrzrmanie czystości
CATERMED S.A. - 2016-06-16 - Suwałki (podlaskie)
zmywanie naczyń,przygotowywanie dodatków do posiłków,dbanie o porządek w kuchni i pozostałych pomieszceniach
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Rozładunek i załadunek towarów, przyjmowanie dostaw, weryfikacja ilościowa i zgodności towaru z dokumentami magazynowymi, magazynowanie i inwentaryzowanie towaru, kompletowanie towaru i przygotowanie do wysyłki
SUDER & SUDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Pobórka Wielka (wielkopolskie)
prowadzenie zajęć z dziećmi niepełnosprawnymi intelektualnie
FUNDACJA WSPIERANIA SPOŁECZNOŚCI LOKALNYCH "SAPERE AUDE" - 2020-07-07 - Okrągła Łąka (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2020-07-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
j.w
Bon Appetit Catering Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
Profesjonalna obsługa klienta, rozwijanie relacjhi z klientami, aktywne pozyskiwanie klientów, sporzadzanie ofert handlowych, udzielanie porad klientom, przygotowaine do wykonywania nadzoru nad procesem realizacji zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Rydułtowy (śląskie)
praca zazwyczaj w godz. 11.00-21.00, bywają imprezy okolicznościowe w godzinach nocnych
PHU CRISTAL JAKUB KLOREK - 2018-10-08 - Ostromecko (kujawsko-pomorskie)
Wyczyszczenie powierzchni płaskich i pionowych. Obranie owoców i warzyw. Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca 40 godzin tygodniowo wg potrzeb zleceniodawcy i imprez okolicznoosciowych. Proponowane wynagrodzenie brutto 14,70 zł/godz.
Papuga Hotel S.C. Jolanta Pianka Wacław Sztafa - 2019-02-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Gościejewo (wielkopolskie)
Pomoc w kuchni, lepienie pierogów, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej. Sprzątanie.
Food Art Company Marzena Imiłkowski - 2016-07-10 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa tokarki konwencjonalnej, obsługa frezarki konwencjonalnej
HVOF-Technika Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Brzeg (opolskie)
Pomocnicze prace przy przygotowywaniu potraw gotowych do spożycia wg. receptur/ pomoc Szefowi Kuchni
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Chudów (śląskie)
zg. ze stanowiskiem
ROBERT WOJTKUN ZAJAZD BUMERANG - 2018-01-10 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
--OBSŁUGA KLIENTÓW- SPRZEDAŻ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH- DOWÓZ TOWARU DO KLIENTA
DEZAKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-30 - Dębica (podkarpackie)
Pomoc przy sporządzaniu i wydawaniu różnego rodzaju potraw i dań z kuchni, obieranie warzyw, obróbka termiczna mięs, zmywanie naczyń
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2020-03-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
-Praca w kuchni ośrodka wczasowego,-Pomoc w kuchni,-Dbanie o czystość,- Kontakt 58-674-95-37 lub 601-777-730. e-mail: feniks_jastrzebia (at) wp.pl
OŚRODEK WCZASOWY "FENIKS" WALDEMAR ZASADA - 2018-04-03 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-05-04 - Suwałki (podlaskie)
Pomoc kucharza. Praca zmianowa w godz. 9-24 również w weekendy.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI - 2020-08-25 - Kalisz (wielkopolskie)
pomoc przy układaniu kostki betonowej, praca w godz. w godz. 7-15
Usługi Brukarskie Gogol - 2016-04-01 - Mechnice (opolskie)
-WSPÓŁUDZIAŁ W PRZYGOTOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW,-WYDAWANIE DAŃ Z KUCHNI,-ZMYWANIE, WYPARZANIE NACZYŃ STOŁOWYCH ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ INSTRUKCJĄ,-DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK,-WYKONANIE INNYCH ZADAŃ ZLECONYCH PRZEZ BEZPOŚREDNIEGO PRZEŁOŻONEGO.WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE O PROFILU GASTRONOMICZNYM, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZOWANIA PRACY, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, KULTURA OSOBISTA, PUNKTUALNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, RZETELNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ.MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU.PRACA NA DWIE ZMIANY: I ZMIANA 09:00-17:00II ZMIANA 12:00-20:00.
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SZCZECINIE - 2019-08-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)