POMOC KUCHENNA Niemodlin oferta pracy REN-CAR Ryszard Szpiech

Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w kuchni, dowóz pizzy do klienta, praca w godz. 10:00-16:30/16:30-22:00
Data publikacji: 2016-06-03
Lokalizacja: Niemodlin (opolskie)
Pracodawca: REN-CAR Ryszard Szpiech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 3, 49-100 Niemodlin, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w kuchni, dowóz pizzy do klienta, praca w godz. 10:00-16:30/16:30-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niemodlin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niemodlin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane prawo jazdy kat.B.
Nazwa pracodawcy: REN-CAR Ryszard Szpiech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 3, 49-100 Niemodlin, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Niemodlin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niemodlin
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.06.2016
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, pomoc dla kucharza, sprzątanie sali, praca na zmywaku. Praca w godz. 7-15, 12-20. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Fimal PSB Sp. z o.o. - 2016-05-05 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Praca po-so w godz 11-18
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w sklepie zoologicznym. Wymagane wykształcenie średnie. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca w sklepie przy ul. 3 Maja 1 w Czerwionce oraz przy ul. Morcinka 1 w Leszczynach. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
MULTI ANIMAL IRENA DUSZA - 2017-09-29 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Pomocnicze prace kuchenne, obieranie ziemniaków, zmywanie naczyć, sprzątanie, smażenie mięsa, gotowanie dań pod kierwnictwm kucharza. Praca w różnych godzinach w przedziale 10-21.00 ok 140 godzin w miesiącu praca od poniedziałku do piątku. Oferta w sali: G Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radomsko (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Według stanowiska - lepienie pierogów itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
realizowanie i koordynowanie działań w zakresie pozyskiwania klientów chińskojęzycznych, budowanie bazy klientów, raportowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
obsługa urządzeń barowych, przygotyowywanie napojów, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Raciąż (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Piechcin (kujawsko-pomorskie)
zmywanie naczyń, pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, sprawdzanie i zamawianie asortymentu kuchennego, dbałość o porządek w kuchni. Praca w wymiarze 40 godzin tygodniowo w godz. 10.00 - 19.00 przez dwa dni a następnie dwa dni wolne.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Siedlce (mazowieckie)
prace pomocnicze i porządkowe na kuchni
MILANOVO RESTAURANTS Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
Wszystkie prace związane na kuchni, pomoc kucharzowi i szefowi kuchnii.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Kuraszków (dolnośląskie)
Transport towarów
FUH ROWTERN NOGAL ROBERT - 2017-12-13 - Franciszków (mazowieckie)
wspomaganie pracy indyjskich przedstawicieli handlowych, podtrzymywanie trwałych relacji z klientami i kontrahentami indyjskimi, przygotowywanie ofert handlowych, ścisła współpraca i wykonywanie poleceń prezesa
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2016-10-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
• Nadzór nad procesem produkcji oraz przestrzeganiem receptur i zaleceń technologicznych.• Opracowywanie receptur i technologii produkcji dla nowych produktów.• Koordynowanie prac związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych produktów.• Tworzenie i nadzór nad dokumentacją technologiczną.• Doskonalenie i optymalizacja istniejących procesów produkcyjnych.
Agencja Pośrednictwa Pracy Globale Ressource Humaine (nr licencji 8984) - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków,obróbka cieplna potraw,zmywanie naczyń.
Karczma przy Molo Handel Artykułami Spożywczymi, Gastronomia Emilia Zielonka - 2016-06-06 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw; dbanie o stanowisko pracy; dbanioe o powierzone produkty
EDIR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Warlity Małe (warmińsko-mazurskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny (01.07.2018 r. 01.09.2018 r.). Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie średnie lub minimum zawodowe gastronomiczne. Ukończona państwowa szkoła gastronomiczna. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanepidu. Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi.Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2018-06-21 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2018-03-20 - Barszcze (podlaskie)
Wybór surowców,przygotowanie surowców,pomoc kucharzowi w sporzadzeniu dań kuchni wietnamskiej.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe gastronomiczne; roczne doświadczenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie dań ze starannością, dbanie o czystość i porządek na miejscu pracy, mile widziana znajomość kuchni włoskiej; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, pizzeria Capri;
RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA - 2018-02-14 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie prostych potraw i posiłków, obróbka termiczna mięs i warzyw, zmywanie naczyń i utrzymywanie porządku w kuchni, znajomość urządzeń gastronomicznych
WMWORK SP. Z O.O - 2018-08-01 - Hel (pomorskie)