POMOC KUCHENNA Mikołajki oferta pracy SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem. Proponowane wynagrodzenie 2100zł plus premia uznaniowa.Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2018-08-30
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem. Proponowane wynagrodzenie 2100zł plus premia uznaniowa.Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: gastromia i zakwaterowanie
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Bujanowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 30.08.2018
Oferta pracy ważna do: 27.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I MIĘSA, OBSŁUGA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH, PRZYGOTOWYWANIE SURÓWEK, SPRZĄTANIĘ; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o. - 2017-02-20 - Słubice (lubuskie)
jw.
Przedszkole Publiczne nr 283 - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,- utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,- dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,- czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,- doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,- pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Kiermusy Dworek nad Łąkami Andrzej Żamojda - 2016-06-03 - Kiermusy (podlaskie)
Pomoc w pracy kucharza. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa i wędlin. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i miejsca pracy.
Bartłomiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-08-06 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie dań oraz ciast,utzrymywanie czystośći i higieny na stanowisku pracymile widziane wykształcenie gastronomicznewynagrodzenie 3000 zł brutto+premiamozliwość zakwaterowaniaokres zatrudnienia 6 m-cy
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2017-05-05 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
Pomoc kuchenna
SiS P.Poradowska, J.Poradowska-Schaffer - 2016-05-12 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie: zawodowe, mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, na kuchni, aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedury HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, umiejętność utrzymania porządku sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych art. spożywczych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-12-22 - Gliwice (śląskie)
POMOC W KUCHNI, ZMYWANIE NACZYŃ
OŚRODEK WCZASOWO-SANAT. "STOCZNIOWIEC" SP. Z O. O. - 2017-01-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
ps
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Radomsko (łódzkie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
pomoc kuchenna
JADŁODAJNIA ,,POD LWEM" BEATA PAWELEC - 2016-02-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie kanapek, wydawanie obiadów, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
P.H.U. "FENIX" MAŁGORZATA JUTROWSKA - 2017-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Czynności porządkowe, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wydawanie dań na zamówienie
AGNIESZKA BOGACKA-BUŁKA FIRMA USŁUGOWA GASTRONOM - 2017-09-04 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-10-07 - Łeba (pomorskie)
Wyrób gołąbków, krokietów, surówek, sałatek, praca w godz. 8-19
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-06-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw mącznych: pierogi, kluski, kopytka,naleśniki, bliny, pyzy. Przygotowywanie farszu do pierogów,naleśników, zwijanie gołąbków i krokietów. Przygotowywanie surówek
"MORTIMER" Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-05-10 - Katowice (śląskie)
Przewóz towarów na trasach krajowych (ewentualnie na terenie UE).
Firma Handlowo Usługowa BIPOL Jarosław Biernat - 2018-03-06 - Płock (mazowieckie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie pomiarów pola elektromagnetycznego, wykonywanie testów specjalistycznych aparatów RTG, wykonywanie pomiarów stężenia izotopów promieniotwórczych, opracowywanie wyników badań, prowadzenie kontroli jakości wyposażenia pomiarowego
WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W BYDGOSZCZY - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie kuchni do pracy, obieranie warzyw, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Kraków (małopolskie)
1) Zapoznanie z przepisami prawnymi stosowanymi przez komórkę organizacyjną.2) Zapoznanie z zadaniami/zakresem działalności komórki organizacyjnej.3) Obserwacja i pomoc w czynnościach należących do bieżących zadań komórki organizacyjnej.4) Zapoznanie z zasadami obiegu dokumentów.5) Pomoc przy przygotowywaniu/opracowywaniu dokumentacji.6) Pomoc przy archiwizacji dokumentów.7) Obsługa urządzeń biurowych i komputera.8) Zapoznanie z zadaniami związanymi z pomiarami morskimi.
URZĄD MORSKI W SZCZECINIE - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Spała (łódzkie)
Przygotowanie surówek, obieranie
DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA - 2016-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Wykształcenie średnie techniczne, kierowca samochodu ciężarowgo, 8 lat doświadczenia na stanowisku kierowcy samochodu ciężarowego w transporcie międzynarodowym, biegła znajomość języka rosyjskiego oraz j. angielskiego lub j. niemieckiego komunikatywnie w mowie, karta kierowcy do tachografu cyfrowego, prawo jazdy kat. C+E, znajomość mechaniki pojzdów ciężarowych i ich naprawy, znajomość procedur celnych. Charakterystyka pracy: przewóz towarów w transporcie drogowym po krajach UInii Europejskiej, wykonywanie czynności załadunkowych i rozładunkowych. Godziny pracy wg czasu pracy kierowcy. Wysokość wynagrodzenia + wynagrodzenie z tytułu podróży służbowej. Kontakt osobisty z pracodawcą po umówieniu telefonicznym.
MPST KOLTRANS JÓZEF KOŁOCZEK - 2016-06-21 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie prac elektrycznych oraz instalacji elektrycznych.
Andrzej BODZIARCZYK ZAKŁAD ELEKTRYCZNY I TELETECHNICZNY - 2017-10-13 - Kraków (małopolskie)