POMOC KUCHENNA Mikołajki oferta pracy SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Nazwa pracodawcy: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: gastromia i zakwaterowanie
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Bujanowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 21.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dbałość o kuchnie, przygotowywanie potraw, pieczenie ciast, robienie zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Drobin (mazowieckie)
Pranie obrusów, pościeli
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Lipsko (mazowieckie)
w/g stanowiska
TAF TURAN BINGOL - 2018-04-19 - Kielce (świętokrzyskie)
szykowanie napojów oraz przekąsek w pijalni czekolady
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Częstochowa (śląskie)
- obsługa urządzeń biurowych,- przyjmowanie i wysyłanie korespondencji
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Piła (wielkopolskie)
Praca przy wstępnej obróbce żywności, sprzątanie pomieszczeń i sprzętu.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-11-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE ANTPOL ANDRZEJ RÓŻALSKI - 2017-05-23 - Kalisz (wielkopolskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2017-06-29 - Chorzów (śląskie)
Obieranie warzyw, pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie surówek, pomoc w przygotowaniu zimnej płyty, wyrobów garmażeryjnych, dbanie o porządek na kuchni.
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-20 - Wadowice (małopolskie)
serwowanie napojów, utrzymanie porządku w miejscu pracy, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Terka (podkarpackie)
- Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne. Zmywanie talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza. Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektronicznych. Przygotowywanie artykułów przy pomocy krajalnicy, miksera. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowiskuoraz inne polecenia zlecone przez Dyrektora i Koordynatora kuchni.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w rónoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym. Wymagana znajomość HACCP. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-05-13 - Katowice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
PAKA ZAJAZD POD CZARNYM KOGUTEM K.GOS I A. Rozenbajgier CZARNA - 2018-04-18 - Czarna Górna (podkarpackie)
wg stanowisk
RELAKS Kubiński Paweł - 2017-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
1. Współpraca z pracownikami obsługi kuchni, wykonywanie czynności poleconych przez szefa kuchni.2. Dbałość o dobrą jakość produktów.3. Obróbka wstępna owoców, warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, krojenie).4. Rozdrabianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn.5. Utrzymywanie w należytym porządku i czystości stanowiska pracy, przestrzeganie zasad higieny, bhp i p.poż..6. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, oszczędne gospodarowanie art. spożywczymi.7. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków (zgodnie z nomami).8. Umiejętne posługiwanie się sprzętem mechaniczno-elektrycznym, zgodnie z instrukcją użytkowania.9. Mycie i wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego, utrzymywanie w czystości kuchni i innych pomieszczeń kuchennych.10. Wykonywanie innych prac zleconych przez przełożonych, związanych organizacją pracy placówki.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Łopoń (małopolskie)
pomoc w kuchni w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie materiału do krojenia, przygotowanie rozkładu z wykorzystaniem CAD/CAM, krojenie materiału z uwzględnieniem właściwości odzieży
WEBY Łukasz Łukasiewicz - 2017-10-31 - Wołomin (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Podgajek (mazowieckie)
Transport międzynarodowy chłodnią produktów spożywczych.
MB ATELIER Małgorzata Przywecka - 2017-10-12 - Kępie Zaleszańskie (podkarpackie)
Pomoc kuchenna
Zakład Usług Leczniczo Wypoczynkowych "PZL-Mielec" sp. z o.o. - 2016-11-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2015-12-02 - Słubice (lubuskie)
Smażenie i sprzedaż frytek.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Łańcut (podkarpackie)
zmywanie naczyń, garnków, przygotowywanie potraw, wstepne przygotowywanie produktów, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kolonia Zawada (łódzkie)
Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni ciepłej i zimnej, sprzątanie,pakowanie zestawów itp.
BEST4 YOUPatryk Błaszczak - 2016-06-06 - Józefów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 7-23. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wrocław (dolnośląskie)
zapewnianie kontaktu oraz rozwiazywanie problemów klientów strony GA com. Śledzenie, prowadzenie oraz przekierowywanie spraw do odpowiednich organów, dbanie o dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)