POMOC KUCHENNA Machliny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna, przygotowywanie mięs, warzyw, farszu na pierogi, krojenie, porcjowanie, mycie naczyń, sprzątanie stanowiska zgodnie z reżimem sanitarnym
Data publikacji: 2021-04-01
Lokalizacja: Machliny (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Machliny, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna, przygotowywanie mięs, warzyw, farszu na pierogi, krojenie, porcjowanie, mycie naczyń, sprzątanie stanowiska zgodnie z reżimem sanitarnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Machliny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: drawski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3203
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe w pracy na ww. stanowisku, umiejętności związane z pracą na stanowisku
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6741048463
danePracodawcy_regon: 331069432
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Adres pracodawcy:
Starogrodzka 9, 78-500 Drawsko Pomorskie, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: drawski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3203
Gmina pracodawcy: Drawsko Pomorskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Drawsko Pomorskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949862
Ulica pracodawcy: Starogrodzka
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: 5530 - Restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Drawsku Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.04.2021
Oferta pracy ważna do: 01.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dc37f45c2f3d3422ec347c6245e45287
Podobne oferty pracy
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw – utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy
NORDYCKA GRUPA FINANSOWA PENGAR SP Z O O - 2019-09-20 - Myślenice (małopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków w pizzerii.
Paulina Bobik - 2018-07-30 - Głogówek (opolskie)
prace pomocnicze w kuchnii, pomoc w przygotowaniu posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembiński Marek - 2017-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni
"FOLWARK FOLIŃSKICH" Maria Folińska - 2020-03-10 - Wysoka (lubuskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2018-04-16 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Obsługa klienta w barze mlecznym, wydawanie obiadów , pomoc w kuchni. Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy.
PHU KRYSZTAŁ Anna Lichtarska-Szustak - 2016-02-29 - Prusice (dolnośląskie)
- PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ – OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY – UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO - PRZYGOTOWANIE SPRZĘTU, SPRZĄTANIE, ZMYWANIE
kontakt przez PUP - 2020-10-02 - Otwock (mazowieckie)
Proste przygotowywanie posiłków sushi, odpowiednia obróbka termiczna warzyw, ryżu oraz wszystkich innych składników z kuchni dań sushi, dbanie o czystość i standardy panujące w restauracji, zmywanie naczyń, znajomość podstawowych rodzajów dań kuchni japońskiej.
PM Food Solution Przemysław Magdziarek - 2019-09-23 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pomoc kuchennastaż w godz. 10-18, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pomoc w kuchni. Praca w Jastarni
KASZUBIANKA Ewa Pawlak-Gustek - 2021-05-13 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. smażenie mięsa we frytkownicy. porcjowanie mięsa. mycie, polerowanie, suszenie sprzetu kuchennego. utrzymanie ładu i porzadku na stanowisku pracy. przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, rozdrabnianie, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, przestrzeganie zasad technologii przy produkcji żywności oraz przepisów higieniczno - sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość, estetykę i smak posiłków, wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno - sanitarnych, BHP, ppoż. oraz dyscypliny pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych, sprzątanie kuchni, obieralni, i innych pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w uchni, sprzątanie w przedszkolu, pomoc przy dzieciach.
kontakt przez PUP - 2021-05-20 - Leśnica (małopolskie)
Umiejętność wymiarowania i prefabrykacji elementów oblachowania izolacji termicznej, żaroodpornej i zimnochronnej. Miejsce pracy: siedziba firmy oraz teren RP.
KMB Jacek Portee - 2016-09-19 - Chwaszczyno (pomorskie)
Obieranie warzyw, mycie naczyń, sprzątanie kuchni
Hotel "MARINA" Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
oferta pracy subsydiowana
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Puck (pomorskie)
Przygotowanie uszkodzonych elementów do malowania i malowanie ww. elementow. Utrzymanie stanowiska pracy w czystości.
POL-TRANS HANDEL I USŁUGI IRENEUSZ ŁUSZCZYŃSKI - 2016-05-18 - Boczków (wielkopolskie)
jw
Chrześcijańska Spółdzielnia Socjalna " Nasz Domek" - 2017-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
- OBSŁUGA KOPARKO-ŁADOWARKI,
PIOTR GNIEWOWSKI JULEK WYKOPY - 2020-02-19 - Szamotuły (wielkopolskie)
Zamawianie przypraw, produktów tureckich. Wypiekanie chleba tureckiego wg zasad kuchni tureckiej, zgodnie z procedurami przekazywanymi od głównego kucharza tureckiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie owoców i warzyw: obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, obsługa urządzeń kuchennych: krajalnica, maszynka do mielenia mięsa, waga kuchenna,Porcjowane, dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy i w jego obrębie.
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Gostynin (mazowieckie)
mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy, wykonywanie pod nadzorem prac związanych z przygotowaniem surowców do przygotowania dań, noszenie produktów, warzyw i owoców. Praca w godz. 05:00-23:00, dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa maszyny myjącej, zmywanie naczyńpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowa w godzinach 8:00-16:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Wrocław (dolnośląskie)
- Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków,- Pomoc w przygotowywaniu okazjonalnych uroczystości,- Utrzymywanie w czystośći naczyń, urządzeń oraz sprzętu
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Nienałty-Szymany (mazowieckie)
Obieranie warzyw i owoców, przygotowywanie surówe
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Łeba (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań z karty restauracji, obieranie warzyw, przygotowanie surówek, produkcja dań mącznych, przygotowanie przekąsek na imprezy, inne zlecone przez kucharza: zmywanie naczyń, garnków
"KARDAMON" SPÓŁKA CYWILNA JAKUB BĘBENEK, BRONISŁAW KUC - 2021-05-20 - Jaworzno (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, zmywanie naczyń , utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Rzeszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Bogdanowo (wielkopolskie)
staż - obsługa urzadzeń znajdujących się na kuchni w restauracji, przygotowanie drobnych i prostych posiłków, obieranie warxzyw i owoców, obróbka wstępna mięsa, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obróbka mechaniczna i ręczna surowców, zmywanie naczyń.Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicnych.
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)