POMOC KUCHENNA Lwówek Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1 440 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskaiem
Data publikacji: 2020-10-06
Lokalizacja: Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskaiem
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 440 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0212
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 440 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6160001980
danePracodawcy_regon: 231144711
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Budowlanych 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lwówecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0212
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936227
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 12.11.2020
Oferta pracy ważna do: 30.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?44987770033a9ede0fe1a0f5b251704d
Podobne oferty pracy
praca na magazynie
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Swarzędz (wielkopolskie)
Pracownik budowlany
REMBUD Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlano-Usługowe Sp.z.o.o - 2016-07-01 - Tarnów (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu wszelkiego rodzaju potraw kuchni orientalnej-wietnamskiejprzestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomiiUtrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Ustroń (śląskie)
Pomoc przy produkcji jednodniowej żywności (bagietek, sałatek, soków, zup, tart)
LOVEAT PIOTR LUBOCH - 2018-07-18 - Gdańsk (pomorskie)
bez skierowania; wymagania pracodawcy: dośwaidczenie w pracach budowlanych; charakterystyka pracy: praca na budowie; umowa na czas określony, praca w godzinach 07.00 -15.00, wynagrodzenie od 19,00 zł brutto/godz.
Firma Budowlana "DUDZIS" Ryszard Dudzis - 2020-10-29 - Mojesz (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw, organizacji imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Biała Panieńska (wielkopolskie)
Krojenie mięsa, krojenie warzyw, dbanie o czystość.Zlecenie ok 120 godzin miesięcznie, dyspozycyjność od 9-20.30Termin umowy: 3 LATA Sala G
Anna Domaniecka Dragon box - 2020-09-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Zakres obowiązków (czynności) i odpowiedzialności na stanowisku pracy:Zadania o charakterze ogólnym:1. Dążenie do uzyskiwania jak najlepszych wyników i przejawiania w tym kierunku odpowiedniej inicjatywy.2. PogłębianiE wiedzy i podnoszenia kwalifikacji zawodowych.3. Terminowe i staranne wykonywanie powierzonych zadań, zgodnie z poleceniami przełożonego oraz obowiązującymi przepisami.4. Przestrzeganie ustalonego w zakładzie pracy porządku i dyscypliny pracy oraz tajemnicy służbowej.5. Przejawianie troski o mienie zakładu pracy i korzystanie z tego miejsca zgodnie z jego przeznaczeniem.6. Przestrzeganie przepisów i zasad bezpieczeństwa, higieny pracy oraz przepisów przeciwpożarowych.7. Reprezentowanie firmy Surima jako najlepszego dystrybutora Kosmetyków Profesjonalnych i Medycyny Estetycznej. Logistyka - przyjmowanie, składowanie i wydawanie produktów.1. Odpowiada za sprawny rozładunek, układanie towarów w magazynie Spółki oraz poprawne kompletowanie nadchodzących zamówień. 2. Odpowiada za kontrolę ilościową i jakościową przyjmowanego sprzętu według zgodności z listem przewozowym.3. Składuje towary we wskazanym miejscu z zachowaniem szczególnej troski o bezpieczeństwo.4. Odpowiada za prawidłowe i poprawne oznaczenia towaru w celu łatwej i czytelnej identyfikacji sprzętu przez pracowników magazynu.5. Poprawnie kompletuje zamówienia na poszczególne wysyłki według złożonych zamówień.6. Dba o czystość i porządek w magazynie, przestrzega przepisów BHP, przeciw pożarowych i wewnętrznych regulaminów oraz rozporządzeń dotyczących pracy w magazynie.7. Podejmuje działania i starania w celu minimalizacji i uniknięcia potencjalnych kradzieży, uszkodzeń towarów oraz dewastacji sprzętu.8. Zgodnie z Umowa o odpowiedzialności materialnej odpowiada za stan wartościowy towarów w magazynie.Dokumentacja sprzedażowo - magazynowa.1. Odpowiada za poprawne wprowadzenie do systemu dokumentów towarowo magazynowych związanych z przyjęciami, przesunięciami, wydaniami i korektami asortymentu magazynowego.2. Systematycznie dokonuje archiwizacji powyższych dokumentów w formie papierowej zgodnie z zasadami obowiązującymi w Spółce.3. Przygotowuje dokumenty do inwentaryzacji dbając o ich terminowe wprowadzanie do systemu i odpowiednie grupowanie.Obsługa Klienta 1. Kontakt i obsługa Klientów oraz Dystrybutorów przez telefon, e-mail. 2. Przekazywanie Klientom i współpracownikom terenowym informacji dotyczących oferty oraz działań firmy.3. Wystawianie dokumentów sprzedaży dla Klientów firmy. 4. Pomoc w rozwiązywaniu problemów Klientów, w tym reklamacji.5. Zgłaszanie napraw urządzeń do poszczególnych serwisów. 6. Dbanie o sprawne załatwienie reklamacji.Wykonuje inne zadania wynikające z funkcjonowania firmy i doraźnych potrzeb.Praca w godz.: 8-16 lub 9-17. Oferta dostępna w sali E, D. Kontakt z pracodawcą - CV na adres e-mail: monika.lawik (at) surima.pl
SURIMA PROFESSIONAL Sp. z o.o. - 2017-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na stołówce pracowniczej - pomoc przy gotowaniu, przygotowywaniu posiłków, dbałość o stanowisko pracy. Praca w godz. 7.00- 19.00 i 19.00 7.00
Smaczna Kuchnia "U DOROTY" Dorota Dutka - 2020-10-12 - Wojnicz (małopolskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie oraz siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy; pomoc w przygotowaniu i produkcji dań; obsługa pieca konwekcyjno- parowego; utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego; dystrybucja posiłków na oddziały szpitalne
CATERMED S.A. - 2020-06-12 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lipsko (mazowieckie)
staż - przygotowywanie potraw wg podanych receptur (we wczesnym etapie pomoc/nauka), szykowanie surowców i półproduktów, uczestniczenie w zamówieniu towaru i przyjęciu dostaw, uczestnictwo w inwentaryzacji, utrzymanie porządku w miejscu pracy, uzupełnianie braków w zapasach, przygotowywanie kuchni i urządzeń zgodnie z przepisami sanitarnymi, wydawanie gotowych żywności do punktu kawiarnianego, obsługa urządzeń gastronimicznych. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obieranie i krojenie warzyw,przygotowywanie posiłków,zaopatrzenie
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Głogów (dolnośląskie)
pomoc kuchenna
RAHMAN EXPRESS MD. SHAMSUR RAHMAN - 2019-09-20 - Krokowa (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca co drugi dzień od godz. 11.
Bartkowski Andrzej F.P.U.H. - 2016-04-18 - Klecza Dolna (małopolskie)
współpraca z wietnamskimi kucharzami, utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, gastronomiczny rozbiór mięsa, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych.
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2019-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
- zapoznanie z przepisami i regulaminem- wykonywanie prac pomocniczych w kuchni-przechowywanie surowców,połproduktów i wyrobów-utrzymywanie czystości naczyń i sprzetu-przygotowywanie półproduktów-obróbka artykułów spozywczych-pomoc w przygotowaniu gdań
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu - 2018-09-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Zmywanie naczyń w zmywarkach, pomoc w kuchni
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-05-10 - Belsk Duży (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, prace przygotowawcze
RESTAURACJA"LIDO"LIDIA NIEBORAK-ZAWADZKIE - 2019-04-25 - Zawadzkie (opolskie)
PRACA W KUCHNI SZKOLNEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni - pomoc w przygotowywaniu posiłków dla klientów lokalu
Przedsiębiorstwo Turystyczno - Handlowe Zajazd "TIROLI" Marek Raniszewski - 2020-01-13 - Tywola (kujawsko-pomorskie)
Obieranie i krojenie warzyw i owoców, doraźna pomoc szefowi kuchni, dorażna pomoc w tłumaczeniu meni na język rosyjski, utrzymanie czystości w obrebie kuchni i zaplecza.
LA PAMPA STEAK HOUSE PIOTR SIKORSKI - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie produktów, kanapek , obsluga klienta przy kasie, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
- pomoc w przygotowaniu potraw- sprzątanie stanowiska pracy- mycie garnków- mycie i obieranie warzyw- wykonywanie polecieć szefa kuchni
kontakt przez OHP - 2019-06-14 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS Hamernia
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Tartak Brzózki (mazowieckie)
Przygotwanie półproduktów oraz produktów: kanapek, sałatek, koktajli do puntów ze zdrową żywnością
Loveat, Piotr Luboch - 2016-04-15 - Gdańsk (pomorskie)
WG STANOWISKA; OKRES PRÓBNY 3 M-CE. GODZ. PRACY 10-18.
FIRMA ORGANIZACYJNO-CATERINGOWO-USŁUGOWA RAFAŁ SZADZIK - 2019-05-08 - Słupsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywaniu posiłków, przyjmowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)