POMOC KUCHENNA Lwówek oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe MK Magdalena Karłyk
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków-pomoc w kuchni.
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Lwówek (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe MK Magdalena Karłyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-310 Lwówek, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków-pomoc w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lwówek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wiedza z zakresu żywienia zbiorowego, w zakresie diet
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe MK Magdalena Karłyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Św. Antoniego 29/3, 61-359 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Św. Antoniego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2020
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 25.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ec6b48571485a81ed923b6854e6fc77b
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
"BŁĘKITNA LAGUNA" STANISŁAW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)
Prace kuchenne zlecone przez szefa kuchni.
UZDROWISKO CIEPLICE Spółka z o.o.- Grupa PGU - 2017-05-26 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla przedszkola
PERFECT CONSULTING Jacek Kusz - 2016-07-20 - Zielona Góra (lubuskie)
Kontakt telefoniczny lub e-mailowy: hylar (at) o2.plPrace w kuchni pod nadzorem szefa kuchni. Praca w Zakopanym. Tydzień pracy, tydzień wolnego. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Hyla Grzegorz HYLAR - 2016-08-22 - Zakopane (małopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ (SZPITAL UL. UNII LUBELSKIEJ), OBIERANIE WARZYW;WYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, KSIĄŻĘCZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII;PRACA W GODZINACH 07.00-15.00, 11.00-19.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 503564644
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zmywanie zastawy kuchennej
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-27 - Poznań (wielkopolskie)
-umiejętność obsługi sortownicy-umiejętnośc układania jaj do wytłaczarek-umiejętność układania jaj na paletach-utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Poniatowo (mazowieckie)
Praca w obieralni warzyw. Praca od poniedziałku do piątku w godz.: 7-15. Około 160 godzin miesięcznie. Jeśli pracownik się sprawdzi - możliwa umowa o pracę. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą: tylko osobisty - Wrocław, Rynek 5, I piętro, kadry.
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem-praca na kuchniJedna zmiana czas pracy do indywidualnego uzgodnienia wg grafikuPraca w Jantarze, koszt zakwaterowania i wyżywienia pokrywa pracodawcaWynagrodzienie 3000 zł netto
KA-MA Michał Kaczmarek - 2019-02-22 - Jantar (pomorskie)
- Samodzielne prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów. Samodzielne prowadzenie ksiąg rachunkowych. Sporządzanie sprawozdań finansowych. Sporządzanie zeznań rocznych. Weryfikacja poprawności księgowań.- Wynagrodzenie: 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Mile widziane wykształcenie średnie ekonomiczne lub wyższe ekonomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane doświadczenie zawodowe w biurze rachunkowym. Mile widziana znajomość programu OPTIMA. Wymagana znajomość zagadnień prawa podatkowego i bilansowego. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: biuro (at) e-fresz.com.pl
USŁUGI KSIĘGOWE FRESZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-22 - Katowice (śląskie)
CV na adres e-mail: a.kwarciak (at) radoczapark.pl, utrzymywanie porządku i czystości zastawy stołowej, zmywalni oraz zaplecza restauracji, drobna pomoc w przygotowaniu posiłków
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-01-25 - Radocza (małopolskie)
przygotowanie produktów typu konfitury, soki od momentu przyjęcia owoców do gotowego produktu dla Klienta (obróbka, gotowanie, pasteryzowanie, etykietowanie, pakowanie). Praca w godzinach 7-15 lub 16, sporadycznie prace w godzianch popołudniowych: 13-21.
Spiżarnia Warszawska 2002 Anna Walczyńska - 2017-07-17 - Młynarze (mazowieckie)
Pomoc wkuchni, pomoc przy przygotowaniu i pieczeniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy produkcji posiłków w barze.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Kraków (małopolskie)
OBIERANIE WARZYW, OWOCÓW, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I PÓŁPRODUKTÓW, LEPIENIE KLUSEK, PIEROGÓW, PRZYGOTOWYWANIE DESERÓW(PÓŹNIEJSZY ETAP STAŻU), NAUKA KARTY, MENU I POMOC KUCHARZOM PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ, POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWANIU LUB PRZYNIESIENIU PRODUKTÓW, Z KTÓRYCH DANIE SIĘ SKŁADA(PO OPANOWANIU KARTY MENU), ASYSTOWANIE W WYDAWANIU DAŃ, MYCIE PRZYRZĄDÓW KUCHENNYCH ORAZ STANOWISKA PRACY, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Większyce (opolskie)
Nauka obsługi profesjonalnego sprzętu gastronomicznego i inne
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Zatrudnienie bezpośrednio przez firmę na podstawie umowy o pracę- Montaż instalacji elektrycznych- Instalacja elektroniki użytkowej i narzędzi nawigacyjnych- Wynagrodzenie 14,0 zł netto/h- Kontakt telefoniczny 603-420-028, - Kontakt e-mail: rekrutacja.tczew (at) toolip.pl
TOOLIP HR SPÓŁKA Z O.O. - 2018-05-07 - Wiślinka (pomorskie)
bierząca obsługa klientaprzygotowanie ciast i deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRACA W KUCHNI SZKOLNEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Obróbka wstępna warzyw, praca na zmywaku-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Wynagrodzenie 2100,00 zł + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-10-22 - Tczew (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni. Praca dwuzmianowa od godz. 6.00.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2016-11-14 - Siedlce (mazowieckie)
prowadzenie działu kadr, rozliczanie czasu pracy pracowników, zgłoszenia i deklaracje do ZUS, naliczanie wynagrodzeń
LIDER TRADING Sp. z o.o. w Warszawie Oddział w Solcu Kujawskim - 2016-09-06 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Obróbka i montaż rurek impulsowych - 50 sztuk.
EKOL SYSTEM SP. Z O.O. - 2018-04-19 - Gdynia (pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw i jarzyn do przygotowywania posiłków, pomoc kucharzowi przy przygotowaniu posiłku oraz ich wydawanie. Zabezpieczenie produktów i posiłków gotowych przed zepsuciem przy wykorzystaniu aparatury chłodniczej, utzrymanie w porządku i czystości sprzętu i narzędzi jak też pomieszczeń kuchennych oraz magazynu gdzie przechowywane sąprodukty żywnościowe, przestrzeganie higieny osobistej, a w szczególności mycie rąk przed każdorazowym kontaktem a artykułami spożywczymi, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przedstawienie ważnej książeczki zdrowia, przestrzeganie przepisów BHP Ii p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2019-03-07 - Rokocin (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Siemiatycze (podlaskie)
SPRZEDAWCA NA STOISKU MIĘSNYM
Sklep Spożywczo Przemysłowy Czuchra Renata - 2019-01-11 - Zasów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-04-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)