POMOC KUCHENNA LUB KUCHARZ Byczyna oferta pracy Feldman-Restaurants, Hetmańska Restaurant&Pub
Stanowisko: POMOC KUCHENNA LUB KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie surowców do produkcji ( obieranie, szatkowanie, krojenie i siekanie)Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie dań,Dbałość o jakość i smak przygotowywanych potraw, Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy.Praca w godzinach 14 -22.
Data publikacji: 2019-11-21
Lokalizacja: Byczyna (opolskie)
Pracodawca: Feldman-Restaurants, Hetmańska Restaurant&Pub
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 1, 46-220 Byczyna, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie surowców do produkcji ( obieranie, szatkowanie, krojenie i siekanie)Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie dań,Dbałość o jakość i smak przygotowywanych potraw, Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy.Praca w godzinach 14 -22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA LUB KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Byczyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kluczborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Byczyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : -doświadczenie na podobnym stanowisku – (mile widziane, ale nie wymagane) -znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP- (mile widziane ale nie wymagane)-samodzielność, dobra organizacja pracy-kreatywność; umiejętność pracy zespołowej-dyspozycyjność, sumienność-odpowiedzialność
Nazwa pracodawcy: Feldman-Restaurants, Hetmańska Restaurant&Pub
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Adres pracodawcy:
Poznańska 2, 46-220 Byczyna, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Byczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Byczyna
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kluczborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.11.2019
Data dodania oferty pracy: 21.11.2019
Oferta pracy ważna do: 20.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?54ae806df1f35bc50170ebddf506382f
Podobne oferty pracy
Utrzymanie czystości na kuchni hotelowej, przestrzeniach zaplecz socjalnych, pracowniczych.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kraków (małopolskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Płońsk (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Lipsko (mazowieckie)
- umiejętność przygotowywania potraw, w tym potraw kuchni wschodniej (kreplachy, czebureki, pielmieni)- dbanie o czystość na stanowisku pracy- umiejętność przygotowywania zimnych przekąsek, obieranie/ krojenie warzyw i owoców- pomoc w przygotowywaniu potraw pod nadzorem kucharza
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Łódź (łódzkie)
POMOC NA KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;MOŻLIWOŚĆ ZATRUDNIENIA NA PEŁEN ETAT ORAZ ZMIANA GODZIN PRACY
Dom Przyjęć Zachęta Stanisława Siemianowicz - 2017-12-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac budowlanych
PPHU JATAN Jacek Targosz - 2017-05-18 - Cieszyn (śląskie)
codzienne dokładne sprzątanie pomieszczeń biurowych, socjalnych, sanitarnych.
Konsorcjum CLAR SYSTEM - 2017-09-21 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg programu stazu, staż RPO Wl dla osób powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Sędziejowice (łódzkie)
Pomoc w przygotowywaniu półproduktów, utrzymanie czystosci.praca od godz. 10 do 18
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Kraków (małopolskie)
Rozdział posiłków, zmywanie naczyń, mycie sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchni.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 5 W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - 2017-01-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
BIESZCZADZKA OSTOJA ZDZISŁAW PIETRYKA HOSZÓW - 2019-07-15 - Hoszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2019-11-18 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi dietami, obsługa pacjentów podczas posiłków, przestrzeganie zasad higieny przy przygotowaniu posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchni i stołówki.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
- dbanie o czystości kuchni- przygotowanie składników do konsumpcji- sprawdzenie terminu ważności produktów spożywczych- zmywanie naczyń- utrzymanie receptur i nieujawnianie ich osobom trzecim- przygotowanie produktów spożywczych według odpowiedniej instrukcji
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie obiadów
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wieruszów (łódzkie)
Obsługa sklepu internetowego, strony internetowej oraz sprzedaży poprzez serwisy aukcyjne, wprowadzanie artykułów lub usług do sprzedaży internetowej; opracowywanie opisów produktów do sprzedaży internetowej, wstawianie opisanego produktu, usługi do oferty sklepu i wdrażanie rozwiązań zwiększających efektywność sprzedaży online; doradzanie klientom w procesie zakupu przez Interenet, pozyskiwanie nowych klientów internetowych poprzez prowadzone działania marketingowe.Oferta skierowana do osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2018-01-13 - Brzesko (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Radom (mazowieckie)
Pomoc przy sporządzaniu posiłków kuchnii tureckiej, bardzo dobra znajomość robienia kebaba
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-08-16 - Końskie (świętokrzyskie)
pomoc w kuchni przedszkolnej
Przedszkole Sióstr Nazaretanek - 2016-04-13 - Poznań (wielkopolskie)
SPRZĄTANIE PRZY MASZYNACH, SKŁADANIE POSZCZEGÓLNYCH ELEMENTÓW W CAŁOŚĆ
Tomasz Borkowski - 2019-10-31 - Sochaczew (mazowieckie)
obróbka warzyw, gotowanie, przygotowywanie farszu na pierogi, sprzatanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
do uzgodnienia
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 40 - 2017-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów; sporządzanie potraw; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; przygotowywanie produktów; utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków (kuchnia polska, tradycyjna)- praca sezonowa od 01.05.2018r.
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2018-04-17 - Osieczna (wielkopolskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości, wydawanie posiłków
PARK RODZINNY PIOTR WIECHA - 2018-04-13 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
wykształcenie wyższe w tym licencjatuprawnienia do wykonywania zawodu10/18 etatuzatrudnienie od 01.02.2016 - na zastępstwowynagrodzenie zgodnie z rozporządzeniem w zależności od stopnia awansu
Zespół Szkół w Wielowsi - 2015-12-17 - Wielowieś (wielkopolskie)
pomoc w kuchni
Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM" - 2015-12-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Oksana Doroshenko UKR-POL - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-12-17 - Tczew (pomorskie)
Mycie okien, maszynowe czyszczenie powierzchni.
Clar System - 2017-06-27 - Gdańsk (pomorskie)