POMOC KUCHENNA Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni kaukaskiej - pielmieni i chaczapuri- sprzątanie stanowiska pracy- zmywanie
Data publikacji: 2020-10-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni kaukaskiej - pielmieni i chaczapuri- sprzątanie stanowiska pracy- zmywanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania potraw kuchni kaukaskiej: pielmieni i chaczapuri
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7260127304
danePracodawcy_regon: 473068388
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 14.10.2020
Oferta pracy ważna do: 28.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ac6a1d361ad744025590dfa8cdea5c15
Podobne oferty pracy
Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cześci artykułów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Płońsk (mazowieckie)
praca polega na pomocy kucharzowi
DZIEWIĄTKA Firma Usługowo-Handlowa Anna Kania - 2017-11-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
1)punktualne przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z przygotowanym raportem na dany dzień;2)wydawanie posiłków na stołówce estetycznie i zgodnie z gramaturą;3)wydawanie posiłków dla chorych; leżących mieszkańców (rozwożenie do pokoi) estetycznie i zgodnie z gramaturą;4)sprzątanie po każdym posiłku, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych w miejscu do tego przeznaczonym;5)przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych oraz dbanie o racjonalne ich zużycie;6)prowadzenie podręcznego magazynu;7)utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych;8)troska o ład i porządek oraz dbałość o należyty stan kuchni i jej zaplecza; stołówki;9)pobieranie i właściwe przechowywanie opisanych prób pokarmowych z przyrządzanych posiłków (zgodnie z wymaganiami Sanepidu);10)racjonalne wykorzystywanie artykułów żywnościowych i sposobu dzielenia porcji żywnościowych;11)utrzymywanie w bieżącej czystości bloku żywieniowego, przydzielonych pomieszczeń oraz znajdującego się w nich wyposażenia;12)przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz zasad HACCP;
Dom Pomocy Społecznej w Giżycku - 2018-02-07 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
REF DOPprace związane z serwisem oraz montażem urządzeń chłodniczych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnychSerwis, praca w terenie
FREDDO KLIMAT MALISZEWSKI EMIL - 2017-07-13 - Ruda (mazowieckie)
Krojenie, obróbka, przygotowanie i wydawanie posiłków oraz wyrobów garmażeryjnych; mycie i sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Zgierz (łódzkie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Brzeg (opolskie)
Prace pomocnicze
Mieczysław Głaz PUH STANEX - 2017-07-24 - Jaworzno (śląskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MASPEK" Grzegorz Siwek - 2018-08-08 - Zawichost (świętokrzyskie)
- pomoc w kuchni
Karczma u Stryja Małgorzata Kierlewicz-Popescu - 2016-06-20 - Osipy-Wydziory Pierwsze (podlaskie)
- zapoznanie się z przepisami i regulaminem,- organizacja pracy w kuchni szkolnej,- obsługa urządzeń gastronomicznych,- zapoznanie się z techniką obróbki wstępnej surowców i obróbki termicznej,- przygotowywanie podstawowych dań i wywarów;
kontakt przez PUP - 2020-10-26 - Smętowo Graniczne (pomorskie)
gotowanie zup mlecznych, pomoc przy przygotowywaniu śniadania, obiadu
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
obsługa klienta zgodnie ze standardami obowiązującymi w Shelle, dbanie o ekspozycję towarów, prace porządkowe
Firma Handlowa Łukasz Ściebura - 2017-03-22 - Zielona Góra (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYUCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBRÓBKI MIĘSA, RYB, DZICZYZNY, SPORZĄDZANIA POTRAW REGIONALNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIESTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zakres głównych obowiązków na stanowisku:- realizacja obróbki wstępnej produktów spożywczych,- zmywanie naczyń kuchennych i stołowych,- pobieranie z magazynu żywnościowego do punktu żywienia produktów spożywczych,- dbanie o porządek i czystość w punkcie żywienia,- przyjmowanie naczyń stołowych od cudzoziemców po skończonym posiłku,- przenoszenie naczyń stołowych, kuchennych oraz produktów spożywczych,- dorywczo: podnoszenie, przenoszenie, dźwiganie z podłoża pojemników z produktami spożywczymi, potrawami oraz sprzętem żywnościowym o wadze od 8 do 20 kg.
PODLASKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ IM. GEN. DYW. HENRYKA MINKIEWICZA W BIAŁYMSTOKU - 2020-08-21 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Bolesław (małopolskie)
obługa maszyn stolarskich
MEBLOMAX Rafał Kowalik - 2016-06-02 - Sulbiny (mazowieckie)
w/g potrzeb
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
- prowadzenie zajęć opiekuńczo - wychowawczych
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.Praca w godzinach 11:00-19:00
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie obiadów
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wieruszów (łódzkie)
Całokształt zagadnień związanych z pracą na kuchni w charakterze pomocy kuchennej.
18 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2020-06-12 - Gdynia (pomorskie)
Gastronomia.Przygotowanie dań z naleśników.Przygotowywanie dań dla gości.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Łódź (łódzkie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Lewin Brzeski (opolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłkówpomoc w sprzątaniu kuchni i urządzeń kuchennych
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
obieranie, mycie i odróbka termiczna warzyw, wykonywanie prac przygotowawczych do posiłków, pomoc w wydawaniu obiadów, przenoszenie ze stołówki do myjni brudnych naczyń, mycie i wyparzanie brudnych naczyń oraz garnków.Praca w godz. 8-17dystrybucja ulotek.Zleceniobiorca sam określa swoją dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 im. A Mickiewicza w Będzinie - 2018-03-06 - Będzin (śląskie)
Przygotowanie obiadów dwudaniowych, obróbka warzyw, mięsa, zmywanie naczyń, garnków, sprzątanie kuchni, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Praszka (opolskie)
Pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków, prace pomocnicze
Yüksel Çakmak UMUT - 2018-10-08 - Bielsk Podlaski (podlaskie)