POMOC KUCHENNA/KUCHARZ (NR 1378) Inowrocław oferta pracy SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na wanny.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA/KUCHARZ (NR 1378)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obróbka i przygotowywanie lub pomoc w przygotowywaniu posiłków dla pacjentów i gości Sanatorium
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętokrzyska 76, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka i przygotowywanie lub pomoc w przygotowywaniu posiłków dla pacjentów i gości Sanatorium
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA/KUCHARZ (NR 1378)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0407
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2020
Data zakończenia pracy: 30.06.2022
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy:
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O
danePracodawcy_nip: 5562751984
danePracodawcy_regon: 341270333
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Świętokrzyska 76, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawca pod nr tel. 52 311 15 00 lub dokumenty aplikacyjne można przesłać an e-mail: oaza (at) oazasanatorium.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: inowrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0407
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928989
Adres strony pracodawcy: www.oazasanatorium.pl
Ulica pracodawcy: Świętokrzyska
Numer budynku pracodawcy: 76
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy ważna do: 01.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9f78b6a83664793ad2d9cd5584203a73
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowaniu śniadań i obiaów w pensjonacie;pracodawca oferuje zakwaterowanie i wyżywienie.
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2020-06-15 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
- Obsługa zautomatyzowanych linii produkcyjnych i innych urządzeń niezbędnych w procesie pakowania,- Raportowanie danych produkcyjnych,- Współpraca z pracownikami Działu Utrzymania Ruchu w zakresie prawdiłowej konwersacji urządzeń oraz szybkiego usuwania awarii,- Aktywny udział we wdrażaniu projektów, - Udział w pracach związanych z doskonaleniem wyników ilościowych i jakościowych.Firma oferuje pracownikom:- pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, karta Multisport),- możliwość korzystania ze zniżek pracowniczych na wszystkie produkty oferowane przez Grupę Oceanic.
OCEANIC Spółka Akcyjna - 2016-11-22 - Trąbki Wielkie (pomorskie)
Dbałość o prawidłową ekspozycję produktów, utrzymanie porządku w sklepie, wykładanie towaru, bieżąca obsługa klientów, obsługa stanowiska kasowego, możliwość specjalizacji w jednym z obszarów asortymentowych.
LIDL Sp. z o.o. Sp.k - 2020-04-03 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw, utrzymanie czystości w kuchni.
AMUZA S.C. Agata Budźko, Monika Garbacka - 2020-07-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań, krojenie i obieranie warzyw, dbanie o czystość w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. we Wrocławiu.
AMALFI s.c. - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
- Pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)
Sporządzanie potraw, produktów i półproduktów kulinarnych, przechowywanie gotowych wyrobów i surowców , z zachowaniem jakości zdrowotnej, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Tuczempy (podkarpackie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Praca po-so w godz 11-18
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Głogów (dolnośląskie)
Mycie naczyń i wydawanie posiłków.II zmiany: 07.00 - 19.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca na jedną zmianę od godz.12.00 do 20.00pomoc kuchenna
ZPUH WILK-POL Wilk Henryk - 2018-10-04 - Mielec (podkarpackie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Brzeg (opolskie)
Pomoc przy organizacjai imprez okolicznościowych
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2017-07-04 - Sieradz (łódzkie)
-pomoc w magazynowaniu, segregowaniu produktów, obróbka wstępna-krojenie, szatkowanie, pomoc w obsłudze klienta, pomoc w sprzedaży oraz w przygotowaniu potraw z kebaba, kurczaków, bagietek, hanmurgerów, sałatek i innych produktów oraz półproduktów, pomoc w sprzątaniu, myciu, dezynfekcji maszyn oraz pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Ruda Śląska (śląskie)
pomoc przy przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Odpowiedzialność za dostarczanie projektów, zarządzanie marką, platformy poprawy wydajności i jakości. Praca w dziale Cocoa & Chocolate Design Team i odpowiedzialność za koordynację i zarządzanie projektami pod względem poprawy efektywności i jakości procesów oraz zgodność przepisów mas czekoladowych z procesami I2M/IIM i wewnętrznymi zarządzeniami działu badawczo-rozwojowego. Zarządzanie produktami C&C Design Team produkowanymi na rynki Europy Środkowej i Wschodniej (głównie słodycze, ale też przekąski; w przyszłości zakres może się rozszerzać), procesami i opakowaniami w celu zapewnienia bezpieczeństwa i satysfakcji konsumenta poprzez: rozwój nowych produktów w segmencie Słodycze, rozwój procesów w trakcie projektu oraz produkcji, poprawianie jakości poprzez design, utrzymanie aktywów kapitałowych marki, zdobywanie przewagi nad konkurencją na obszarze nowych technologii, utrzymywanie kontaktów oraz prowadzenie konsultacji w zakresie prawa żywieniowego, współpraca z lokalnymi władzami i instytucjami, partnerami zewnętrznymi i wewnętrznymi. Konsultacje z technologami, naukowcami i specjalistami z innych krajów.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie miejsca pracy; obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców; utrzymanie czystości w kuchni i zapleczu; czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg, maszyn; zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2020-09-29 - Łuków (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Przygotowanie stanowiska pracy, przygotowanie i obróbka surowców do obróbki dań, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, zmywanie i dezynfekcja naczyń i sprzętu, przygotowywanie prostych dań restauracyjnych
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE JIK IWONA KRZYŻAN-FORLINI - 2020-05-21 - Kalisz (wielkopolskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojeniegastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza
SARDO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
rozpakowywanie produktów, mycie, krojenie, zmywanie naczyń, dbanie o czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, sprzątanieII zmiany okres zatrudnienia 3 lata - umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna surowców, wykonywanie podstawowych potraw pod nadzorem kucharza, utrzymanie na bieżąco czystości naczyń i sprzętu kuchennego.
W.C.T. HAASE Władyslaw, Czesław, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2019-01-23 - Dobrzewino (pomorskie)
wstępna obróbka towarów, gotowanie, sprzątanie stanowiska
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2018-07-30 - Radków (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Szkoła Podstawowa nr 85 w Gdańsku - 2018-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, – obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, – utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, – dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, – czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, – doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, – pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Zawada (śląskie)
- pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków jak również samodzielne wykonywanie posiłków- praca w przedziale godz. 06:00 - 14:00 / 12:00 - 20:00
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 3 - 2019-07-23 - Łódź (łódzkie)
czynności związane z przyjmowaniem, przechowywaniem i odprowadzaniem pieniędzy za sprzedane towary, utrzymywanie kontaktów handlowych
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
OBIERANIE ZIEMNIAKÓW, POMOC PRZY PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE MIĘS I WARZYW DO ROBIENIA POTRAW, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓ, SPRZĄTANIE STANOWISK PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ MANUALNA, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UMIEJĘTNOŚĆ OBRÓBKI MIĘS, PRZYGOTOWYWANIA PÓŁPRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOPRACA NA 2 ZMIANYSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ85 GODZIN W MIESIĄCU
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)