POMOC KUCHENNA / KUCHARZ Gniezno oferta pracy Misz Masz Cafe & Bistro Sp. zo. o
Stanowisko: POMOC KUCHENNA / KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Krojenie warzyw, pieczenie ciast, dbanie o porz膮dek zaplecza kuchennego, przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-08-26
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: Misz Masz Cafe & Bistro Sp. zo. o
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 9, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Krojenie warzyw, pieczenie ciast, dbanie o porz膮dek zaplecza kuchennego, przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA / KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3003
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Misz Masz Cafe & Bistro Sp. zo. o
danePracodawcy_nip: 7842494437
danePracodawcy_regon: 361086387
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 20, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3003
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0970632
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Anita 艁ukomska
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?05a700ed74fa8acebcce2393a9c7ab98
Podobne oferty pracy
obieranie owoc贸w i warzyw, szatkowanie, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅, pomoc w pracowni kuchni, wsp贸艂praca z kierownikiem zmiany, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu prac
kontakt przez OHP - 2016-12-14 - Jab艂onka (ma艂opolskie)
OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW I MI臉SA, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 GASTRONOMICZNYCH, PRZYGOTOWYWANIE SUR脫WEK, SPRZ膭TANI臉; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 LEKARSKICH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA W OSTANICH 5 LAT
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SMA呕ENIE NALESNIK脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W, PRACE W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋na warzyw, miesa i innych substytut贸w, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w. Wykonywanie produkt贸w gotowych przy uzyciu sprzet贸w gastronomiocznych, utrzymanie porzadku i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
- usuwanie usterek i awarii u klient贸w- utrzymanie i bie偶膮cy serwis sieci tvk,- realizacja rob贸t instalacyjnych.
Przedsi臋biorstwo PROMAX Sp.j. Zofia F贸rmanek-Okr贸j, Wies艂aw Okr贸j - 2018-10-23 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Przygotowanie sa艂atek, deser贸w lodowych
"VIVA" - KRZYSZTOF SZYMAKOWSKI - 2019-01-22 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
sprz膮tanie pokoi, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach
kontakt przez OHP - 2019-04-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie prac inspekcji palet, malowanie palet, kompletowanie towar贸w i ich przygotowanie do dystrybucji, prace magazynowe
KUEHNE+NAGEL Sp. z o.o. - 2016-03-17 - G膮dki (wielkopolskie)
pomoc w kuchni
Restauracja Aleksandria Hanna i Jan 呕ylewski S.C. - 2017-01-17 - Drogomy艣l (艣l膮skie)
Zmywanie naczy艅.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Praca zmianowa w godzinach dziennych. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
CUKIERNIA TKOCZ RENATA W脫JCIK - 2018-08-16 - Rybnik (艣l膮skie)
wykonywanie prac gospodarczych na terenie obiektu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 pomocy kuchennej
Lodziarnia Mi艣 Sp z o.o. - 2020-07-14 - Gda艅sk (pomorskie)
- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy- pomoc w przygotowaniu produkcji da艅- obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego- dystrybucja posi艂k贸w na oddzia艂y szpitalne- utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego- praca w ramach umowy-zlecenia na okres 3 lat- praca w ruchu ci膮g艂ym, w przedziale godz. 04:00 - 22:00, r贸wnie偶 w dni wolneMiejsce wykonywania pracy: w siedzibie firmy - 91-204 艁贸d藕 ul. Traktorowa 126 oraz na terenie ca艂ego kraju
kontakt przez PUP - 2019-09-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
1. Przygotowanie stanowiska pracy i sprz膮tanie po pracy - sprz膮tanie kuchni, obieralni i innych pomieszcze艅 kuchennych oraz pomieszcze艅 sanitarnych i szatni. 2. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, czyszczenie). 3. Rozdrabnianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w. 4. Obr贸bka termiczna 偶ywno艣ci - przygotowywanie potraw zgdnie z wytycznymi kucharki. 5. Przygotowywanie porcji 偶ywno艣ciowych - pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w. 6. Asystowanie przy rozwo偶eniu gotowych obiad贸w do klient贸w. 7. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, urz膮dze艅 kuchennych, mycie sprz臋tu kuchennego. 8. Wykonywanie innych polece艅 prze艂o偶onego. 9. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno - sanitarnych. 10. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno - sanitarnych, BHP i ppo偶. oraz dyscypliny pracy, sprz膮tanie stanowiska pracy. 11. Uczestniczenie w zaj臋ciach rehabilitacyjnych nie mniej ni偶 60 minut dziennie.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Kamieniu Pomorskim - 2018-10-02 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, dbanie o estetyk臋 i porz膮dek w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o powierzone mienie przedsi臋biorstwa oraz u偶ywanie go zgodnie z przeznaczeniem i zasadami bezpiecze艅stwa
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "WORPOL" S.C. PIOTR WOROSILAK, S艁AWOMIR WOROSILAK - 2019-08-28 - Ha膰ki (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw,pomoc w przygotowywaniu produkt贸w (np. obieranie, krojenie, porcjowanie warzyw),wydawanie posi艂k贸w,sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych i jadalni po zako艅czeniu pracy
kontakt przez OHP - 2020-02-17 - 艁eba (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowywaniu wyrob贸w garma偶eryjnych, obieranie warzyw, ziemniak贸w i ich mycie, mycie i wst臋pna obr贸bka mi臋sa.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Kroczewo (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu da艅 kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2019-07-08 - Lubart贸w (lubelskie)
prace porz膮dkowe na terenie gminy;
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Damas艂awek (wielkopolskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w. Bie偶膮ca pomoc kucharzom. Utrzymywanie czysto艣ci na terenie kuchni i zaplecza sanitarnego. Czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w, pod艂贸g i maszyn. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Grabiszy艅ska 238-240 oraz poztsa艂e plac贸wki gastronomiczne pracodawcy zlokalizowane na terytorium Wroc艂awia - przy ul. Granicznej 2, ul. Mi艅skiej 38 oraz ul. Kie艂czowskiej 60.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie odczyt贸w licznik贸w gazowych na terenie Wroc艂awia. Wynagrodzenie: 1,10 z艂 brutto za odczyt. Oferta dost臋pna w sali: B, D, F, G, H. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 660 799 040.
Krzysztof Komajda LIRECO - 2017-03-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi, farszu, lepienie pierog贸w, uszek itp, pomoc szefowi kuchni, obieranie warzyw, krojenie warzyw, dbanie o czysto艣膰 w kuchnni. Praca w godz.: 14:00-18:00. 1/2 etatu.
Kozacka Chatka Iryna Jezior - 2019-09-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Sopot (pomorskie)
- przygotowywanie drobnych posi艂k贸w- dbanie o stanowisko pracy- wydawanie posi艂k贸w dla pracownik贸w- zbieranie talerzy, praca na zmywaku- obs艂uga pracownik贸w ukrai艅skoj臋zycznychGodziny pracy: 8-16, 14-22.
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni - udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi
Golden Fork Piotr Kaczmarek - 2016-06-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Osoba na tym stanowisku powinna uzupe艂nia膰 bemary w sosy i makarony oraz ch艂odziarki w sa艂atki i warzywa. Dba膰 o czysto艣膰 i dezynfekcj臋 urz膮dze艅 gastronomicznych i naczy艅. Zatrudnienie w czerwcu 2016r.
PAWE艁 KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-06-02 - Pi艂a (wielkopolskie)
pomoc kuchenna
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2019-03-12 - Mielec (podkarpackie)