POMOC KUCHENNA Krynica-Zdrój oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, napojów, półproduktów kulinarnych. Praca wg. harmonogramu pracy kuchni
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw, napojów, półproduktów kulinarnych. Praca wg. harmonogramu pracy kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
bruttogodziny pracy: od 6:30 do 18:00 od 6:30 do 13:30
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.02.2020
Data zakończenia pracy: 30.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: ochrona zdrowia
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy ważna do: 03.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dde0fca08bfa7e4b6cf81d0c4e3c01a2
Podobne oferty pracy
obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, pomoc szefowi kuchni, sprzątanie i czyszczenie sprzętu kuchennego
SMAŻALNIA RYB "REKIN" PIETSCH PATRYK - 2018-07-18 - Przyłubie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie kilku deserów, upieczenie ciasta, utrzymanie porządku w miejscu pracy, kontrola stanu magazynu, wykonywanie zadań zleconych przez przelożonego
KREMO CAFE Krzysztof Polak - 2017-04-07 - Miechów (małopolskie)
Pomoc przy pracach w kuchni hotelowej, przygotowanie posiłków, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2019-02-19 - Łeba (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków, zmywanie, sprzatanie kuchni. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Ośrodek Leczniczo - Wypoczynkowy "KORMORAN" Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie materialów
Panar Bruk - 2017-11-07 - Józefosław (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, pomoc przy zmywaniu, praca w co drugi dzień w godz. 13-21
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2018-03-14 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
mycie naczyń, obieranie warzyw i owoców
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański - 2019-10-15 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie produktów do dalszej obróbki, smażenie, krojenie warzyw, wałkowanie ciasta, robienie pierogów. Miejsce pracy: Wrocław ul. KuźniczaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc przy produkcji wyrobów garmażeryjnych.
Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ - 2019-11-27 - Siedlce (mazowieckie)
staż - przygotowywanie potraw wg podanych receptur (we wczesnym etapie pomoc/nauka), szykowanie surowców i półproduktów, uczestniczenie w zamówieniu towaru i przyjęciu dostaw, uczestnictwo w inwentaryzacji, utrzymanie porządku w miejscu pracy, uzupełnianie braków w zapasach, przygotowywanie kuchni i urządzeń zgodnie z przepisami sanitarnymi, wydawanie gotowych żywności do punktu kawiarnianego, obsługa urządzeń gastronimicznych. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Kazimierzówka (lubelskie)
Obsługa bankietów w prestiżowych hotelach na terenie Warszawy.
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
OPIS STANOWISKA:• OBSŁUGA KLIENTA• DBANIE O WŁAŚCIWE UŁOŻENIE I EKSPOZYCJĘ TOWARU NA HALI SPRZEDAŻY.WYMAGANIA:• ZAANGAŻOWANIE• OTWARTOŚĆ I ŻYCZLIWOŚĆ NA LUDZI• UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE• POSIADANIE KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ- OFERUJEMY:• UMOWĘ O PRACĘ• PEŁEN ETAT• TERMINOWO WYPŁACANE WYNAGRODZENIE• MOŻLIWOŚĆ PREMII
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2019-01-17 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG ZALECEŃ, DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY, OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW, POMOC W PORCJOWANIU POSIŁKÓW.
Sealand Travel and Locations Sp. z o.o. Trygort - 2019-05-02 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie elementów meblowych, szlifowanie, przygotowywanie materiałów z okładzin naturalnych.
CDP Meble Sp. z o.o. - 2019-02-11 - Gdańsk (pomorskie)
pon- pt 8-16
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2014-02-14 - Zielonka (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Gniezno (wielkopolskie)
wytwarzanie półproduktów garmażeryjnych , gotowanie , smażenie , produkcja pierogów , obieranie warzyw.
ULLA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-15 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie badań na wysokim poziomie naukowym, realizowanie programu studiów doktoranckich, publikowanie wyników w renomowanych czasopismach naukowych, udział w projektach badawczych finansowanych ze źródeł krajowych lub zagranicznych, we współpracy z pracownikami IGR PAN oraz pracownikami naukowymi z innych ośrodków
Instytut Genetyki Roślin Polskiej Akademii Nauk w Poznaniu - 2018-12-19 - Poznań (wielkopolskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godzinach 6-14.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-11-18 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Zakrzew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków: obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, utrzymanie czystości w kuchni i sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
Jadłodajnia u Wasyla Grzegorz Forysiak - 2019-04-15 - Przecław (zachodniopomorskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, pomoc w realizacji zamówień gastronomicznych, przyrządanie potraw, porcjowanie potraw.
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spółka Cywilna - 2017-09-25 - Parzęczew (wielkopolskie)
Obowiązki z zakresu pozyskiwania, zrywki i hodowlii lasu.
Grzegorz Szczembara Zrywka Drewna , Usługi Transportowe i Rolnicze - 2017-12-19 - Glinianka (podkarpackie)