POMOC KUCHENNA Kraków oferta pracy Firma Usługowa RafCatering Rafał Łach
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Zmywanie naczyń, obieranie warzyw
Data publikacji: 2019-09-19
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: Firma Usługowa RafCatering Rafał Łach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Czorsztyńska 3b, 30-665 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zmywanie naczyń, obieranie warzyw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Data zakończenia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.09.2019
Data dodania oferty pracy: 19.09.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2019
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b48f9f929c7a3a9b1e25b7627be9cfbd
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 16.00
SADAR Spółka Cywilna Izabela Firkowska Dariusz Milewski - 2017-03-28 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Wierzbica (mazowieckie)
WYKONYWANIE PRAC PROSTYCH ZWIĄZANYCH Z PRZYGOTOWYWANIEM POSIŁKÓW, ZMYWANIE NACZYŃ, SPRZATANIE KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO GOTOWANIA POTRAW,SERWOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Worów (mazowieckie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone recepturyprzestrzeganie ściśle wewnętrznych przepisów dotyczących prowadzenia kuchniutrzymywaniu należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Wymiar czasu pracy: 160 godzin w miesiącu. Wynagrodzenie 2300zł brutto.
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Kraków (małopolskie)
porcjowanie i wydawanie posiłków, dbałość o kuchnię
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
pORCJOWANIE, DEKOROWANIE, WYKAŃCZANIE PRZYGOTOWANYCH POTRAW ORAZ WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE SUROWCÓW I WYROBÓW PRZED ZESPUCIEM, ZAPOBIEGANIE ICH STRATOM ORAZ PRAWIDŁOWE PRZECHOWYWANIE, MAGAZYNOWANIE ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH, SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I PRODUKTÓW KULINARNYCH, PRACE PORZĄDKOWE LOKLAU GASTRONOMICZNEGO.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Łomianki (mazowieckie)
pomoc przy przygotowaniu posiłków typu fast food
HALLO PIZZA Elżbieta Paulina Stark - 2017-06-29 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Obróbka warzyw i mięs. Wydawanie posiłków. Przygotowanie menu. Utrzymywanie porządku i ładu w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Cekanowo (mazowieckie)
Pomoc na kuchni, zmywanie, obsługa wyparzarki, proste prace kuchenne, sprzątanie.
SP SPÓLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-14 - Zalesie Górne (mazowieckie)
przygotowywanie surówek, przygotowywanie mięsa i warzyw, gotowanie, pakowanie posiłków na wynos
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Montaż konstrukcji stalowych
"ENERGOMONTAŻ ŚWIĘTOCHŁOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-30 - Chorzów (śląskie)
chęć do pracy,
"STUDNIEWSKI" - PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE LECH STUDNIEWSKI - 2018-07-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
Firma Handlowo-Usługowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2018-10-23 - Breń (małopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z wytycznymi kucharkiutrzymanie porządku
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "WARMIANKA" Imianowski Krzysztof - 2018-05-07 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Złotoryja (dolnośląskie)
prace ziemne, wykopy, równania, praca przednią i tylną łyżką koparko-ładowarki
CONSENSUS Rafał Klimaszewski - 2018-07-17 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Obróbka wstępna, utrzymanie czystości na kuchni.
Przedsiębiorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-09-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów do kanapek, sałatek oraz ich robienie wg przepisów. Przygotowywanie koktajli i jogurtów wg przepisów. Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa kelnerska gości. Praca w godz. 7-19 lub 8-20.
Sanatorium Uzdrowiskowe JANTAR Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni oraz obsługa klienta w BISTRO FRYKAS. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia. Lokal czynny pon-pt 7-19, sob 7-16. Praca DWUZMIANOWA PN-PT 7:00-14:00/12:00-19:00 w pełnym wymiarze czasu pracy (7H/DZIENNIE PN-PT, 10h/PRACA W CO DRUGĄ SOBOTĘ).Kontakt osobisty pon-pt 10-18, tel.608580251, e-mail: kontakt (at) barfrykas.pl.
Bogunia Sławomir BISTRO FRYKAS - 2019-09-11 - Andrychów (małopolskie)
prace gastronomiczne
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2019-06-24 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
RÓŻNE PRACE POMOCNICZE
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Dąbrowa Nowogardzka (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie farszów,- lepienie pierogów, uszek, kluski śląskie, kopytka,- przygotoywanie półproduktów do farszów (obieranie cebuli, gotowanie ziemniaków, mięsa itp.)Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Alicja Zduńczyk Grzegorz Zduńczyk s.c. - 2017-08-09 - Żyrardów (mazowieckie)
m.in. zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku pracy,- utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni,- utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza,- przygotowanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Żywiec (śląskie)
-
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-07-04 - Białystok (podlaskie)
Pomoc przy sporządzaniu artykułów garmażeryjnych,przygotowywanie do sprzedaży wyrobów mięsnych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2018-03-09 - Barlinek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)