POMOC KUCHENNA Kraków oferta pracy STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Prace pomocnicze w kuchni, praca co 2 dzień, wynagrodzenie od 2100 zł+premia.
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Floriańska 45, 31-019 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prace pomocnicze w kuchni, praca co 2 dzień, wynagrodzenie od 2100 zł+premia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2100 zł +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 01.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 27.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Podobne oferty pracy
Prace pomocnicze w kuchni, rozwożenie posiłków wózkiem, prace fizyczne związane z obsługą maszyn. Praca w godz. 06.00-14.00 oraz co drugi weekend (40 godzin tygodniowo).
Vendi Srvis Sp z o.o. - 2018-01-26 - Siedlce (mazowieckie)
DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, PRACE PORZĄDKOWE, OBSŁUGA SPRZĘTU AGD
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Opoczno (łódzkie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Urszulin (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2018-04-24 - Pokrzywna (opolskie)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień
PUH MODESO Maria Dolewa-Nowacka - 2017-03-14 - Kargowa (lubuskie)
prace pomocnicze
RISUS Sp. z.o.o - 2017-08-07 - Leszno (wielkopolskie)
POMOC W KUCHNI SZPITALNEJ PRZY POSIŁKACH, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, WYKONYWANIE POLECEŃ PRZEŁOŻONEGO;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOKŁADNOŚĆ, SUMIENNOŚĆ.KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
produkcja seryjnych komponentów na frezarkach CNC z wykorzystaniem gotowych technologii i utrzymaniem tolerancji
FRICTION COMPONENTS&SYSTEM POLAND KRZYSZTOF KOPER - 2016-09-21 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków (śniadań i mobiadów), wydawanie posiłków uczniom, utrzymywanie w czystości sprzetu kuchennego, pomieszczeń kuchni i magazynów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Czeladź (śląskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Piekarniczo-Cukiernicze Piekarnia Patryk Krzysztof Bruzda, Wojciech Samujła s.c. - 2016-04-21 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów. Umowa o pracę na czas określony - zastępstwo.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie surówek, warzyw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Kaźmierz (wielkopolskie)
przygotowywanie dań i potraw,utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Przemyśl (podkarpackie)
-
Wena Sport Factory Spółka Jawna M. Kaczmarek, S. Rybka - 2018-07-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
lekkie prace w kuchni, obiernie warzyw, prace porządkowe, grillowaniewynagrodzenie netto 1800-3000 zł
GENEA GRAZYNA LOOSE - 2017-07-04 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
Pomoc edukacyjna dziecku w klasie VII z orzeczeniem o zagrożeniu niedostosowaniem społecznym
Szkoła Podstawowa NR 69 im. Gen.St. Sosabowskiego - 2018-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
dbanie o estetykę i smak potraw, zamawianie produktów, również w języku obcym, organizowanie przyjęć dla gości z zagranicy, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANNA BŁOŃSKA "BAR KOPYTKO" - 2017-04-04 - Żmigród (dolnośląskie)
przygotowanie sałatek
ORIENT EXPRESS Huseyn Kalman - 2016-09-23 - Trzebinia (małopolskie)
prace pomocnicze w kuchi, wydawanie posiłków
REGINA OSUCH - 2018-05-08 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowywanie produktów do obróbki- sprzątanie mycie garnków- obieranie owoców morza- filetowanie ryb
Sea and See Sp. z o.o. - 2018-08-27 - Sopot (pomorskie)
Obsługa klientów.
PUPH Gradus Krzysztof Gradowski - 2018-01-22 - Rytel (pomorskie)
Przygotowanie warzyw, owoców -obieranie, krojenie, wykonywabnie potraw zgodnie z zaleceniem kucharza, porcjowanie, dekorowanie dań, utrzymanie porządku, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy. Obsługa klientów. Utrzymanie czystości w obrębie kuchni i części usługowej. Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Chorzów (śląskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie się z urzadzeniami i sprzętem technicznym stosowanym w procesach produkcyjnych i usługach gastronomicznych; analiza zasad zapewnienia i bezpieczeństwa i higieny pracy;poznane specyfiki pracy na rzeczywistych stanowiskach pracy i branży gastronomicznej; doskonalanie umiejętności zastosowania wiedzy teoretycznej w praktyce;przygotowywanie i serwowanie potraw;pogłębianie wiedzy fachowej z zakresu gastronomicznego;zdobycie doswiadczenia zawodowego dotyczącego organizacji nadzoru produkcji w zakładzie gastronomicznym;rozliczanie produkcji gastronomicznej; utrzymywanie porzadku i czystosci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Serokomla (lubelskie)
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zabrze (śląskie)
Pomoc kuchenna
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-07-28 - Leżajsk (podkarpackie)