POMOC KUCHENNA Kraków oferta pracy BISTRO CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 10 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie naleśników; przygotowywanie kanapek; eleganckie wydawanie wcześniej przyrządzonych słodkości (do kawy/herbaty); dbanie o czystość na stanowisku pracy
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: BISTRO CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podgórska 34, 31-536 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie naleśników; przygotowywanie kanapek; eleganckie wydawanie wcześniej przyrządzonych słodkości (do kawy/herbaty); dbanie o czystość na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pozostałe dane oferty: Zmiany 1/1 lub 2/2 do uzgodnienia z zamiennikiem; miejsce pracy: Caffe Bistro w Galerii Kazimierz (ul. Podgórska), najpierw praca na umowę zlecenie (okres próbny) następnie umowa na czas określony, wynagrodzenie 10zł/h brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: punktualność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: uczciwość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaangażowanie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczne: doświadczenie na podobnym stanowisku; dbania o czystość;
Nazwa pracodawcy:
BISTRO CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Wileńska 7C/4, 31-413 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt z pracodawcą telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Wileńska
Numer budynku pracodawcy: 7C
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 12.11.2015
Oferta pracy ważna do: 10.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 12.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowaniu posiłków oraz produktów do wypieku ciast, ciastek, pakowanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie, zmywanie. Oferta pracy przeznaczona również dla osób z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gliwice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
- pomoc podczas przygotowywania potraw i deserów w tym przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw- utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA GOŚCI
kontakt przez OHP - 2018-06-22 - Białogóra (pomorskie)
Praca na dwie zmiany: 12-20 / 14-22
JALAPENO Sonia Radlak - 2018-05-09 - Opole (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
Przedsiębiostwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na kuchni, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, przygotowywanie półproduktów, dbanie o porządek
HANDLOWA SPÓŁDZIELNIA JUBILAT - 2018-05-08 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw, troska o ład i porządek w kuchni
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (śląskie)
wykonywanie posiłków w lokalu.Kuchnia polsko-żydowska
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2017-08-03 - Knyszyn (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymywanie czystości stanowiska swojej pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków podopiecznym Ośrodka.
Ośrodek opiekuńczo rehabilitacyjny dla osób starszych i osób z chorobą alzheimera Mariusz Kościelniak - 2017-05-29 - Jodłów (dolnośląskie)
wykonywanie zbrojeń
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej, bengalskiej. Dbanie o porządek miejsca pracy
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-02-16 - Zwoleń (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WARZYW, OBIERANIE, KROJENIE, WYKONYWANIE POTRAW Z POLECENIA KUCHARZA, PORCJOWANIE PRODUKTÓW MIĘSNYCH, ITP.
FIRMA OCHRONIARSKA "OMEGA NOW-KOLT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-18 - Dębica (podkarpackie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków, dystrybucja posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Ruda Śląska (śląskie)
proste prace na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Ustka (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
OBSŁUGA KOMPUTERA, PROWADZENIE PROGRAMU MAGAZYNOWEGO, OBSŁUGA KLIENTÓW, WPROWADZANIE ZAMÓWIEŃ, SPORZĄDZANIE UMÓW I FAKTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, OBSŁUGA PROGRAMU MAGAZYNOWEGO, ZNAJOMOŚĆ PROGRAMU KSIĘGOWO-MAGAZYNOWEGO, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI
HORYZONT FUNDACJA NA RZECZ OSÓB Z PROBLEMAMI WZROKU - 2016-09-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zmywanie, obieranie, sprzątanie, pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
POMOC KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Jarosławiec (wielkopolskie)
pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, mycie naczyń, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Świerkówiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, krojenie warzyw, obróbka termiczna posiłków, obsługa maszyny gastronomicznej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, umowa zlecenie, praca na dwie zmiany w godz. 8:00-22:00, miejsce pracy: Wrocław, ul. Skłodowskiej-Curie,kontakt z pracodawcą: Renata Piekarz, tel. 505 102 193, 71 328 07 92,oferta dostępna w sali G
MEDSUN S.A. - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
- Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne. Zmywanie talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza. Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektronicznych. Przygotowywanie artykułów przy pomocy krajalnicy, miksera. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowiskuoraz inne polecenia zlecone przez Dyrektora i Koordynatora kuchni.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w rónoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym. Wymagana znajomość HACCP. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-06-02 - Katowice (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, sprzątanie, lepienie pierogów, gotowanie zup, obieranie warzyw.około 168 h pracy w miesiącu Dyspozycyjność wg potrzebPrzewidywany czas pracy : 3 lata sala G
Grupa Hotelarsko-Gastronomiczna sp. zo.o. spółka komandytowa - 2018-04-17 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
wydawanie posiłków, obsługa klienta z możliwością również obsługi kasy fiskalnej
GASTRONOMIA & CATERING TURSCY S.C. JAROSŁAW TURSKI,STANISŁAW TURSKI - 2016-12-13 - Kraków (małopolskie)