POMOC KUCHENNA Kołobrzeg oferta pracy RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w kuchni, pracę na zmywaku, dbanie o czystość w kuchni. Praca w Kołobrzegu w godz. 11-19 również w weekendy.
Data publikacji: 2021-04-30
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w kuchni, pracę na zmywaku, dbanie o czystość w kuchni. Praca w Kołobrzegu w godz. 11-19 również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: uczciwość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: rzetelność
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe i zaangażowanie.
Nazwa pracodawcy:
RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6710100872
danePracodawcy_regon: 330007541
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Morska 7C, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Morska
Numer budynku pracodawcy: 7C
Profil działalności pracodawcy: gastronomia i hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.04.2021
Oferta pracy ważna do: 28.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 30.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 30.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c6402dd7e9fb73b7b68fd44bf669c48c
Podobne oferty pracy
Wykonywanie prostych czynności zleconych przez kucharza., krojenie warzyw, mycie naczyń kuchennych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa w godz. 8:00-16:00, od poniedzialku do piątku. Oferta dostępna w sali G
Władcy Smaków Małgorzata Herman - 2019-11-27 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
- Prowadzenie spraw kadrowych i naliczanie wynagrodzeń. - Wynagrodzenie: 4000 zł/brutto + premia uznaniowa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie mini. średnie ekonomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Specjalista do spraw płac i kadr. Obsługa programu Optima, Płatnik oraz Ms Office. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 662-224-778) w godzinach 7:00-15:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Krakowska 191, 40-389 Katowice) lub e-mail: praca (at) bumech.pl
BUMECH SPÓŁKA AKCYJNA W RESTRUKTURYZACJI - 2019-05-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, lepienie pierogów, zmywanie naczyń, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Krzysztof Nawrot Firma Prywatna Euron - 2020-01-14 - Gdynia (pomorskie)
praca w restauracji
FHU KAREX Karol Otfinowski - 2019-01-08 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie półproduktów do bufetu, sprzątanie, pomoc w obsłudze klientów. Praca w wymiarze 1/2 etatu, od poniedziałku do piątku w godz. pomiędzy 6.00 a 15.00 w stołówce zakladowej w Bielsku-Białej, w zakładzie zatrudniającym również osoby rosyjskojęzyczne.
WFS Józef Wrona - 2020-01-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw, przygotowywanie warzyw i owoców, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, utrzymywanie porządku
"BARIOS" PAWEŁ HASZCZYN - 2017-03-24 - Piękna Góra (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Obsługa maszyn myjących naczynia i innych maszyn do przygotowywania posiłków. Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu.
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2019-02-19 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Mycie naczyń, obieranie warzyw i owoców, prace porządkowe
JERZY DONIMIRSKI "DONIMIRSKI PAŁAC PUGETÓW BUSINESS CENTER" - 2019-06-24 - Kraków (małopolskie)
Robienie krokietów, naleśników, gołąbków i innych wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. 06.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 07.00-14.00
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2016-06-07 - Słupsk (pomorskie)
Pomoc w pracy na kuchni.
Agnieszka Zarębska "Sekrety Buska" - 2017-09-11 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, prace pomocnicze w kuchni, zmywania naczyń, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie innych zadań zleconych przez pracodawcę.
JOLANTA BANDUROWSKA HOTEL COURT WELLNESS & SPA - 2021-05-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Obsługa urządzeń biurowych, wystawianie faktur, korespondencja z klientami firmy, tłumaczenia.
SOLIS Polska Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Pomoc w kuchni.
MOLA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-01 - Gdynia (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe, mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, na kuchni, aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedury HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, umiejętność utrzymania porządku sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych art. spożywczych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (śląskie)
pomoc w przygotowaniu posiłów
P.P.H.U NAPRAWA 21 DAMIAN UNGER - 2018-02-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pomoc na kuchni
Andrzej Kozłowski - GALERIA - RESTAURACJA - SZKOŁA - 2021-05-11 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie ich, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca na sezon, do 31.08.2017 r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie. Wykształcenie zawodowe, chęć do pracy, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowska. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
KOŁSUT WOJCIECH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA "KOMETA" - 2017-04-24 - Chłapowo (pomorskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Praca w charakterze pomocy kuchennej, przygotowywanie produktów i półproduktów w restsaracji typu grill.Miejsce pracy: Campo Modern Grill ul. Podwale 83 , 50-414 Wrocław Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Forma zawarcia umowy: umowa zlecenie ok 160 godzin w miesiacu i więcej, dyspozycyjność w godzinie 16-23, termin wykonania zlecenia: 3 lata. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.
Symfonia Smaku Kinga Rakowska - 2019-01-04 - Lublin (lubelskie)
przewóz żywności na terenie kraju
Usługi Transportowe Bernadeta Wiatr - 2020-09-17 - Wikielec (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Rzędzianowice (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Żuromin (mazowieckie)
staż - przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i ppoż, zapoznanie się z regulaminem pracy, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się z przepisami obowiązującymi u Organizatora stażu, zapoznanie się z zasadami HACAP, przechowywanie żywności: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów, zabezpieczenie ich przed zepsuciem, rozpoznawanie zmian zachodzących w przechowywaniej żywności, użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności. Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych: mycie, obieranie, rozdrabnianie artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców. Sporządzanie potraw i napojów: stosowanie receptur gastronomcznych, dobieranie surowców do sporządzenia posiłków, przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw. panierowanie, obsmażanie, gotowanie. Dekorowanie potraw: porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie, wykorzystywanie różnych technik dekorowania, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych: zapoznanie ze sprzętem i urzadzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich używania, utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku, mycie i czyszczenie naczyń, narzędzi, sprzętu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi. Sprzątanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2016-10-07 - Warszawa (pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i posiłków samodzielnie bez nadzoru i kierowania przez zleceniodawcę
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Oświęcim (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków, obróbka warzyw, mięsa, zmywanie, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2017-11-09 - Sosnowiec (śląskie)