POMOC KUCHENNA-KELNERKA Perzyce oferta pracy ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA-KELNERKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wykształcenie mile widziane średnie, doświadczenie mile widziane w gastronomii-obsługa kelnerska gości, przygotowywanie śniadań, znajomość j. niemieckiego i angielskiego w stopniu min. podstawowym, wysoka kultura osobista, miła aparycja, uczciwość.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska gości, przygotowywanie sali śniadaniowej, wykonywanie poleceń służbowych, dbanie o porządek w miejscy pracy
Data publikacji: 2016-03-23
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykształcenie mile widziane średnie, doświadczenie mile widziane w gastronomii-obsługa kelnerska gości, przygotowywanie śniadań, znajomość j. niemieckiego i angielskiego w stopniu min. podstawowym, wysoka kultura osobista, miła aparycja, uczciwość.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska gości, przygotowywanie sali śniadaniowej, wykonywanie poleceń służbowych, dbanie o porządek w miejscy pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA-KELNERKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Perzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Nazwa pracodawcy: ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty, telefoniczny lub CV i podanie wysłać e-mailem
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszyński
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Perzyce
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 23.03.2016
Oferta pracy ważna do: 22.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pracownik kuchni-praca fizyczna
AMERICAN RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2016-11-02 - Rzgów (łódzkie)
Obieranie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w kuchni, pomoc w przygotowywaniu potraw.Praca na umowę o pracę na czas określony w godz. 6-14, 14-22 w Dźwirzynie. Praca sezonowa, również w weekendy.
HOTELE GORZELANNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-03 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Radom (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłkówpraca na umowę zlecenie 168 godzin w miesiącu, praca w godzinach 8:00-14:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Ryki (lubelskie)
Nauczyciel wychowania fizycznego
MIKAPOLIS Sp. z o.o. - 2018-01-30 - Tarnów (małopolskie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kraków (małopolskie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-05-12 - Kozarze (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków w restauracji
Zakon Braci Mniejszych (OO. Bernardynów), Klasztor - 2018-04-04 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
- witanie i żegnanie gości odwiedzających restaurację i kiosk z jedzeniem- udzielanie gościom niezbędnych informacji na temat menu- przygotowywanie i podawanie gościom wybranych przez nich potraw- przestrzeganie procedur jakości i bezpieczeństwa
kontakt przez OHP - 2018-02-22 - Kownaty (lubuskie)
Sporządzanie dokumentacji związanej z funkcjonowaniem obiektów ( faktur, umów, harmonogramów obłożenia obiektów), wykonywanie zadań w zakresie publicznych.
Ośrodek Sportu i Rekreacji w Legnicy - 2016-10-27 - Legnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-10-10 - Nowa Sól (lubuskie)
Projektowanie, składanie mebli
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Kraków (małopolskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Czarnowo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
Pomoc w kuchni, obsługa lodziarni
" MUSSANA " Handel i Gastronomia Dorota Bąk - 2016-05-11 - Karwia (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw w kuchni gruzińskiej, rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej. praca w obiekcie ruchomym - pociąg trasa Warszawa- Moskwa
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Łask (łódzkie)
zgodnie z zawodem
Firma Usługowo-Handlowa "BAKAR" Karol Szczepaniak - 2018-01-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłku, przygotowanie produktów, obsługa klienta, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Technik elektroradiolog
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Sztum (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posilkow
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2016-05-25 - Wojciechów (łódzkie)
pomoc w gotowaniu, zmywanie, sprzątanie, robienie kanapek i sałatek, praca w godz. 6-17 od poniedziałku do piątku
Grupa FKK Krzysztof Oracz - 2016-04-22 - Nadarzyn (mazowieckie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za kompleksową usługę Klienta w zakresie przyjmowania i wydawania towaru z magazynu.
MERKURY MARKET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-07-01 - Dębica (podkarpackie)
Pomoc kcuharzowi w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie porządku na kuchni
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-06-08 - Sieradz (łódzkie)
POMOC PRZY PRACY W KUCHNI, MYCIE, OBIERANIE, GOTOWANIE ITP.
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obsługa kuchni i pomoc w przygotowaniu posiłków
NAROŻNY ROBERT P.H.U NUBIS - 2016-02-24 - Zambrów (podlaskie)
obieranie warzyw, pomoc w przygotowaniu posiłków,sprzątanie na kuchni, zmywanie
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ,– OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY,– UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO,– DBANIE O DOSTĘPNOŚĆ ŚRODKÓW CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU SANITARNYM,– CZYSZCZENIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, POWIERZCHNI STOŁÓW, PODŁÓG I MASZYN, ORAZ ZMYWANIE NACZYŃ PO ZAKOŃCZONYM DNIU PRACY,– DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM,
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Współpraca z kucharzem, gromadzenie i dobieranie narzędzi potrzebnych w pracy; dobieranie surowców i półproduktów; przeprowadzenie obróbki wstepnej surowców i półproduktów, przechowywanie i magazynowanie surowców, dokonywanie obróbki termicznej surowców , porcjowanie i dekorowanie potraw, sporządzanie prostych sałatek i deserów,sporzadzanie napojów zimnych i goracych, zestawów obiadowych, organizowanie i porzadkowanie własnego stanowiska pracy zgodnie z zasadami BHP.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Łuków (lubelskie)