POMOC KUCHENNA/ KELNER Sopot oferta pracy SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Stanowisko: POMOC KUCHENNA/ KELNER
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Wstępna obróbka żywności. Podawanie posiłków do stolików, sprzątanie stanowiska pracy.
Data publikacji: 2020-03-03
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wstępna obróbka żywności. Podawanie posiłków do stolików, sprzątanie stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w systemie równoważnym 12-godzinnym; 7.30-19.30 od poniedziałku do niedzieli
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA/ KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym 12-godzinnym 7.30-19.30.
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres e-mail kadry (at) zozsopot.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy ważna do: 03.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?33813e5588e8c35c2d4d708db0cc26fb
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
EDWARD KRAWCZYK BAR "U EDZIA" - 2018-01-11 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
obróbka ręczna półproduktów do przygotowywania potraw, mycie, krojenie, obieranie jarzyn, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń kuchennych, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchnia polska.
Urszula Soból "GASTROM" - 2019-06-04 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Ostrołęka (mazowieckie)
sprzątanie kuchni oraz magazynów, zmywanie naczyń, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni
"Janusz" JANUSZ JURECZKO - 2020-01-20 - Polkowice (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy;
HAMLET MKRTCHYAN "SASUN" - 2017-09-18 - Złotów (wielkopolskie)
ZMYWANIE NACZYŃ PRZY ZMYWAKU, OBIERANIE WARZYW I POMOC PRZY DROBNYCH PRCACH KUCHENNYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 7:00-15:00, 15:00-23:00STAWKA 15,00 ZŁ ZA GODZINĘ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
dbanie o czystośc na klatkach schodowych
Zarząd Lokalami Komunalnymi - 2018-04-04 - Jawor (dolnośląskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem hotelu, pomoc na kuchni hotelowej
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-10-12 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc przy robieniu posiłków. Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie półproduktów. Pomoc przy przygotowaniu dań. Utrzymanie czystości.
„Lait” Sp.z.O.O KRAZ 15427 - 2017-12-08 - Gdańsk (pomorskie)
w programie stażowym
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Goleniów (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wpisywanie do ewidencji gości hotelowych, wystawianie faktur, obsługa gości hotelowych
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2020-09-16 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Białobrzegi (mazowieckie)
Transport towarów
AS-MAR TRANSPORT KRAJOWY I ZAGRANICZNY MARCIN BARAN - 2016-08-05 - Strzeleczki (opolskie)
prowadzenie zajęć dydaktycznych, opieka nad grupą powierzonych przedszkolaków - grupa 5-latków
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA CZYŻEWSKIEGO W OPALENIU - 2020-03-02 - Opalenie (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Szkoła Podstawowa nr 85 w Gdańsku - 2017-09-18 - Gdańsk (pomorskie)
-obsługa maszyn fleksograficznych,-montaż klisz fotopolimerowych, -przezbrajanie maszyny/ustawienie właściwych parametrów produkcji, -zapewnienie efektywnej pracy obsługiwanej maszyny;
NEWCO GRAPHICS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
wykonywanie samodzielnej pracy przy montażu elementów i fasad aluminiowych i szklanych oraz umiejętność czytania rysunków
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie kebabów i innych dań kuchni azjatyckiej, obsługa klientów, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Mońki (podlaskie)
Dbanie o czystość narzędzi i przyborów kuchennych, przygotowanie półproduktów spożywczych do obróbki termicznej.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY. Miejsce pracy: ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 74 m. 320, 50-020 WrocławForma umowy:zlecenie 17.08.20-16.08.23 ok 100 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach od 10-22. Oferta w sali: G
MANGO MAMA NADODRZE SP. Z O.O. - 2020-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Gdynia (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Turystyczne Usługowo-Handlowe JAGODA Z.Mańczak, J.Wielińska S.J. - 2016-03-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac sprzątających i wszelkie prace pomocnicze na terenie szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Chorzów (śląskie)
staż - wykonywanie prostych czynnosci przy przygotowaniu potraw tj. obieranie, czyszczenie, porcjowanie warzyw i miesa, sprzątanie stanowiska pracy i pomieszczeń likalu, pomoc w bufecie przy obsłudze klienta - wydawanie zakupionych towarów, obsługa klieta, obsługa i konserwacja urządzeń stosowanych w gastronomii (obieraczki, zmywarki, patelnie itp) zapoznanie się z zasadami systemu HACCP, nauka organizacji pracy. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-17 - Piekarzew (wielkopolskie)
Zgodny
PW "MAREW" S.C. Górecki A., Górecka L. - 2017-05-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)