POMOC KUCHENNA Katowice oferta pracy GÓRNOŚLĄSKIE CENTRUM MEDYCZNE IM. PROF. LESZKA GIECA ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie średnie lub minimum zawodowe gastronomiczne. Ukończona państwowa szkoła gastronomiczna. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka Sanepid. Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi.Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
Data publikacji: 2018-10-30
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: GÓRNOŚLĄSKIE CENTRUM MEDYCZNE IM. PROF. LESZKA GIECA ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie średnie lub minimum zawodowe gastronomiczne. Ukończona państwowa szkoła gastronomiczna. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka Sanepid. Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi.Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie lub minimum zawodowe gastronomiczne. Ukończona państwowa szkoła gastronomiczna. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka Sanepid. Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi.
Nazwa pracodawcy:
GÓRNOŚLĄSKIE CENTRUM MEDYCZNE IM. PROF. LESZKA GIECA ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: Kontakt osobisty, telefoniczny, mailowy lub dokumenty przesłać pocztą na adres siedziby firmy, Godziny : 7:25-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.gcm.pl
Ulica pracodawcy: Ziołowa
Numer budynku pracodawcy: 45 - 47
Profil działalności pracodawcy:
DZIAŁALNOŚĆ SZPITALI. PRAKTYKA LEKARSKA SPECJALISTYCZNA. DZIAŁALNOŚĆ FIZJOTERAPEUTYCZNA. POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE OPIEKI ZDROWOTNEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 30.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni
U.H.G. "Chata Rybacka" Przemysław Muża - 2017-04-04 - Łeba (pomorskie)
ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW WIETNAMSKICH, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, ZAMAWIANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, mycie naczyń i sprzątanie
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, zmywanie naczyń, sprzątanie sali oraz kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
praca przy taśmie produkcyjnej
kontakt przez OHP - 2017-07-21 - Bolesławiec (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków pracowniczych.
"DENDRO-GEO" Firma Handlowo-Usługowo Grzegorz Ołtarzewski - 2016-09-21 - Wykroty (dolnośląskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
•organizacja pracy podległych pracowników w celu zapewnienia poprawnego funkcjonowania sklepu,•zapewnienie przestrzegania standardów sieci POLOmarket w podległym sklepie,•monitorowanie i maksymalizacja planów sprzedażowych,•zamawianie towaru w celu zapewnienia ciągłości sprzedaży asortymentu,•sporządzanie analiz i raportów,•budowanie właściwego wizerunku firmy oraz zapewnienie obsługi klientów na najwyższym poziomie
POLOmarket sp. z o.o. - 2017-02-07 - Cybinka (lubuskie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców. Zmywanie naczyń kuchennych, utrzymanie czystości. Pomoc kucharza.
Sanatorium Uzdrowiskowe "WRZOS" Sp. z o.o. - 2016-03-31 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów chińskich, kontakt z kontrahentami i klioentami z Chin
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Siemiatycze (podlaskie)
praca w nowo powstałym bistro w Zabierzowie
BERNARDETA KRÓL FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNO USŁUGOWA PRZYSMAK - 2017-04-25 - Zabierzów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
M.P.&A.T. s.c. A. Jurkowska, M. Jurkowski, P. Cybula, T. Bakiera/GOŚCINIEC POD LASEM - 2017-01-20 - Grabowce Dolne (lubelskie)
- przygotowanie i wydawanie dań z karty
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków. Zmywanie naczyń, przygotowywanie sali do posiłków.
MIROSŁAW STACHNIK 1.ORGANIZATOR WYPOCZYNKU DZIECI I MŁODZIEŻY PINOKIO M. STACHNIK 2.OŚRODEK WCZASOWY SORRENTO M. STACHNI - 2016-05-06 - Marianówka (dolnośląskie)
wykształcenie zawodoweref. wynagr. art. 150f
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Radłów (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci i mlodziezy.
Szkoła Podstawowa w Siemoni - 2018-09-18 - Siemonia (śląskie)
1) Wstępne przygotowanie dań w restauracji. 2) Utrzymanie porządku naczyń i pomiszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw i mięsa, obsługa sprzętu gastronomicznego,ptzygotowanie podstawowych potraw,
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE PAMELA - DARIUSZ ŚLUFIŃSKI - 2016-05-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka, gotowanie. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 (zgodnie z programem stażu). Godziny pracy po odbytym stażu poniedziałek - piątek 6:00-12:00, sob. - niedziela 12:00-20:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Bełchatów (łódzkie)
gotowanie, przygotowywanie dań do wydawki, lepienie pierogów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Sosnowiec (śląskie)
obróbka warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków mycie warzyw, owoców i innych surowców, mycie naczyń (wyparzanie) sprzętu kuchennego, sprzątanie kuchni obieralni i innych pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek
PHU Jan Wengrzyn - 2017-06-14 - Jadwisin (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka warzw i przygotowywanie surówek
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Krępa (łódzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu ceremonii pogrzebowych, prace związane z pochówkiem zmarłego i pokrewne. Mile widziane prawo jazdy kat. B
Usługowy Zakład Pogrzebowy Franciszek Dudziak - 2018-08-23 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Bytoń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Kraków (małopolskie)