POMOC KUCHENNA Karłów oferta pracy ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW DO DALSZEJ OBRÓBKI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
Data publikacji: 2020-05-22
Lokalizacja: Karłów (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-350 Karłów 8B, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW DO DALSZEJ OBRÓBKI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
danePracodawcy_nip: 8850010101
danePracodawcy_regon: 890393183
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
marsz. Józefa Piłsudskiego 14, 57-400 Nowa Ruda, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Nowa Ruda
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowa Ruda
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984278
Ulica pracodawcy: marsz. Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Nazwisko osoby zgłaszającej: IRENA SZNAJDER
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.05.2020
Oferta pracy ważna do: 21.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4d07ecc6a1b5446d72011af50e8d7de
Podobne oferty pracy
Pomoc przy przygotowaniu dań zimnych i gorących, utrzymanie porządku w kuchni
LECH RESORT & SPA - 2017-04-14 - Łeba (pomorskie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie stanowiska pracy w porządku
MAG -MAR SC Jędrzejewski Marek i Magdalena - 2016-04-27 - Żarowo (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, proste prace kuchennePrace porządkoweUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychPracodawca oferuje:Stabilne zatrudnienie umowa o pracęPracę w miłym zespoleZniżki pracownicze
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-24 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
kierowanie zespołem pracowników obsługi oraz określanie zadań i odpowiedzialności, a także stwarzanie im warunków pracy oraz zapewnienie warunków bhp, planowanie, organizowanie oraz nadzorowanie prac remontowych budynku i urządzeń szkolnych zgodnie z obowiązującymi przepisami, zapewnienie sprawności techniczno-eksploatacyjnej budynków, urządzeń, dbanie o sprzęt przeciwpożarowy, przeglądy sprzętu oraz budynków, prowadzenie księgi obiektu, prowadzenie i dokumentowanie spraw związanych z inwestycjami i remontami (usługi, dostawy) oraz zakupami na terenie szkoły, kompleksowe przygotowywanie procedur przetargowych zgodnie z ustawą Prawo Zamówień Publicznych, realizacja zakupów wyposażenia materialnego szkoły oraz środków czystości niezbędnych dla bezpiecznego i higienicznego funkcjonowania obiektów, prowadzenie ewidencji majątku szkoły, ksiąg inwentarzowych pozostałych środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych, inwentaryzowanie i znakowanie sprzętu szkolnego, organizacja inwentaryzacji, sporządzanie sprawozdań i opracowań statystycznych dotyczących pracy na zajmowanym stanowisku, kontrola i odpowiedzialność za czystość wszystkich pomieszczeń oraz otoczenie szkoły, nadzorowanie terminowości zawieranych umów dot. mediów oraz negocjowanie warunków umów w oparciu o uzgodnienia z dyrektorem szkoły i obowiązujące przepisy, monitorowanie możliwości pozyskiwania funduszy zewnętrznych na projekty miękkie oraz inwestycyjne, samodzielne przygotowywanie wniosków o dofinansowanie oraz ofert wraz z budżetem i wymaganymi załącznikami, do konkursów/naborów ogłaszanych w ramach Funduszy Europejskich i innych programów europejskich, środków rządowych, samorządowych i innych dostępnych źródeł finansowania, dbanie o kompletność i poprawność dokumentacji projektowej, dbanie o prawidłową realizację działań zgodnie z harmonogramem projektu, monitorowanie wskaźników projektowych, promocja projektów, w tym w szczególności opracowywanie projektów plakatów i informacji dotyczących współfinansowania projektu ze środków EFS, głównych założeń projektu oraz jego rezultatów, rozliczanie dotacji/projektów (przygotowanie wniosków o płatność), bieżący kontakt z instytucjami finansującymi oraz organizującymi konkursy i nabory, wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego.
Zespół Szkół Specjalnych w Skoczowie - 2019-10-25 - Skoczów (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
One Way Restaurant Radosław Wołkanowski - 2015-12-23 - Straszyn (pomorskie)
-
FPU IMOPROJEKT JADWIGA KARŁOWSKA VAN - BERGEN - 2018-03-19 - Niechorze (zachodniopomorskie)
DO PODSTAWOWYCH ZADAŃ NALEŻY: OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW, MYCIE NACZYŃ, SPRZĘTU I URZĄDZEŃ BĘDĄCYCH NA WYPOSAŻENIU KUCHNI, STOŁÓWKI I ZMYWALNI, WYDAWANIE POSIŁKÓW. Okres zatrudnienia 11.19-01.20 z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 4.00-20.30.
Szkoła Policji w Słupsku - 2019-09-23 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie do doju, dojenie krów. Mycie i sprzątanie dojarni.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Franknowo (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Pętkowo (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
BABIOGÓRSKIE CENTRUM REHABILITACJI I HIPOTERAPII "KLAUDIA" BOŻENA MOSUR - 2018-07-04 - Juszczyn (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie prac kuchennychsprzątanie kuchnimycie sprzętu kuchennego
P.H.U. "RAD-BUD" Włodzimierz Zimoch - 2017-01-04 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i kuchni ukraińskiej, przygotywanie pierogów i pielmieni, implementacja przepisów kuchni ukraińskiej do restauracji polskiej
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Kraków (małopolskie)
- Pomoc w sporządzaniu posiłków,- Obróbka warzyw i mięsa,- Utrzymanie porządku w miejscu pracy.Staż w godzinach 11.00-23.00POWER
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Cekanowo (mazowieckie)
Wstępne przygotowanie dań, prace porządkowe, obieranie i krojenie warzyw i mięsa, zadania zlecone przez szefa kuchni, zmywanie naczyń
GODDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-12 - Sopot (pomorskie)
Praca na stołówce w firmie znajdującej się na terenie Strefy Ekonomicznej w Mielcu ul. Wojska Polskiego 3
Firma Usługowo-Cateringowa KASKADA Małgorzata Wruszak - 2018-01-26 - Mielec (podkarpackie)
Wg zawodu
"INSTAMAX" Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Lubsko (lubuskie)
prace pomocnicze w kuchni,przygotowywanie posiłków
Chata Walichnowska Sp z o.o - 2016-04-21 - Prusak (łódzkie)
Pomoc w sporządzaniu posiłków i napoi, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończonej pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
- Zmywanie naczyń po posiłkach, przygotowywanie do obróbki wstępnej półproduktów i produktów żywnościowych, porcjowanie produktów żywnościowych, wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia, wykonywanie czynności kelnerskich;wykonywanie czynności porządkowych na terenie stołówki.- Rozpoczęcie pracy w godzinach: 5:30-10:00 na I zmianę lub 10:00-13:00 na II zmianę od poniedziałku do niedzieli 8 h, 5 dni w tygodniu - ruchomy czas pracy, zgodnie z harmonogramem.
SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH - 2020-02-04 - Katowice (śląskie)
Wstępna obróbka mięs, warzyw, owoców, przygotowywanie dań z karty menu. Dbanie o porządek w kuhcni.
Firma Handlowo Usługowa Joanna Ceglarek Pawlak - 2020-09-07 - Sieraków (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie masy do falafel, przygotowywanie hummusów i sałatek orientalnych, bejrucików z bakłażana,
FALAFEL BEJRUT INTERNATIONAL MAHMOUD RAI - 2017-05-29 - Ząbki (mazowieckie)
Zgodny
Niepubliczne Przedszkole TOM BOMBADIL - 2016-02-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- zmywanie naczyń- obieranie warzyw- sprzątanie kuchni
Zagroda s.c - 2018-09-05 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków wg jadłospisu - porcjowanie produktów spożywczych
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2020-05-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
pomoc krojczego
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Pęczniew (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Okonek (wielkopolskie)
obsługa klienta,przygotowywanie i obróbka wstępna potraw,obsługa kasy fiskalnej,wydawanie potraw gotowych
"Zrobione z mąki" Joanna Mastej-Kukła - 2020-02-12 - Głogów (dolnośląskie)