POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2018-09-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśnej Polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa i wysługa lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe (pożądane wykształcenie zawodowe gastronomiczne), umiejętność pracy w zespole, pożądana książeczka sanepidu, co najmniej 3 miesiące doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka warzyw, obsługa urządzeń gastronomicznych, zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości w kuchni, stołówce i na zapleczu.[Sposób aplikowania: CV na e-mail: malgorzata.rozycka (at) sp154.waw.pl (istnieje możliwość przeprowadzenia wstępnej rozmowy z pracodawcą przed wysłaniem dokumentów aplikacyjnych zawierających dane osobowe), telefonicznie: 22 84 46 40 w. 336]
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Leśnej Polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Leśnej Polanki
Numer budynku pracodawcy: 63/65
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 19.09.2018
Oferta pracy ważna do: 19.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pielęgniarka/opieka medyczna
MIEJSKI ŻŁOBEK NR 1 W ŁOMŻY - 2017-08-03 - Łomża (podlaskie)
pomoc kuchenna w kuchni szpitalnej w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Mycie, Sprzątanie, Obieranie warzyw
Grek RTC S.A. - 2017-04-10 - Zgierz (łódzkie)
obsługa klientów, odpowiedzialność za rozwijanie sprzedaży w firmie, pozyskiwanie nowych klientów i obsługa stałych, przede wszystkim pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Praca w kuchni przy organizowaniu stypy,wesel i innych imprez okolicznościowych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Piotr Pobłocki - 2016-11-29 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa zmywaka, sprzątanie sali konsumpcyjnej, wydawanie posiłków.Praca w godz. 11-01 w równowaznym systemie czasu pracy w TELEPIZZA w Kołobrzegu (Galeria MOLO), na umowe zlecenie. Wynagrodzenie 11,15 zł / h x 200 h miesięcznie = 2.230 zł.
F.U. SAMI Szymon Klus - 2016-06-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2017-12-12 - Ustka (pomorskie)
Obsługa klientów marketu (branża spozywcza), rozkładanie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Kraków (małopolskie)
jako pomoc w kuchni
PRZETWÓRSTWO GASTRONOMICZNO-GARMAŻERYJNE I CHŁODNICTWO S.C. A. KORDYACZNY, K. KORDYACZNA - 2018-03-19 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż maszyn rolniczych na terenie całego kraju.
VOLTRANS Usługi Handlowo-Transportowe Uścinowicz Piotr, Horczak Adam Sp. J. - 2016-08-22 - Goniądz (podlaskie)
Obieranie warzyw, mycie naczyń, utrzymanie stanowiska pracy w czystości. Pomoc przy przygotowaniu, wydawaniu posiłków.
Oodek Wczasowy "Jakub" Kadylak - 2016-03-30 - Kruklanki (warmińsko-mazurskie)
Zmywanie naczyń, dbanie o czystość na kuchni hotelowej
UBX Kraków Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Kraków (małopolskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Kraków (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie,- gastroomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z przepisem,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,- inne prace pomocnicze w przygotowaniu dań.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wdzydze (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Radom (mazowieckie)
Spawanie konstrukcji stalowych.
Mega sp. z o.o. - 2016-09-13 - Nysa (opolskie)
Przyrządzanie prostych potraw, utrzymanie porządku, obróbka warzyw. Praca w godzinach 7.00-15.00. Okres próbny trwa 3 miesiące.
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-01-18 - Śrem (wielkopolskie)
Mycie i czyszczenie naczyń, narzędzi, sprzętu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi. Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów. Zabezpieczenie produktów przed zepsuciem. Rozpoznawanie zmian zachodzących w przechowywanej żywności. Użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności. Mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych. wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzenia posiłków, przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie. Porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie. Wykorzystywanie różnych technik dekorowania. Godziny odbywania stażu poniedziałek - niedziela 6:00-14:00, 14:00-22:00, w tym dwa dni wolne. Godziny pracy po odbytym stażu poniedziałek - niedziela, praca na trzy zmiany w godzinach: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Bełchatów (łódzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków i zadania związane z pracą w kuchni w restauracji z obiadami domowymi.Strona internetowa: www.obiadkowo.com.Kontakt z pracodawcą e-mail: obiadkowo (at) vp.pl lub tel. 535641641.Oferta dostępna w sali G.
Ost sp. z o.o. - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny ze st.
"FAMA KLUB" Anna Zielonka - 2018-09-18 - Milicz (dolnośląskie)
Kompleksowa obsługa klientów, realizacja planów sprzedażowych, pozyskiwanie klientów, realizacje transakcji zalecanych przez klientów, zapewnienie wysokiego poziomu obsługo klientów.
FHU MDK - 2018-02-21 - Wejherowo (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Łuków (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków na salę konsumencką oraz pomoc przy sprzątaniu stanowisk.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surowców, sporządzanie kompotów, surówek. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w Muszelce godz. 7-14, 13-20, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygogowywanie produktów do gotowania, smażenia, pomoc kucharzowie ww gogowniu i przy wydawania gotowych produktów, obsługa imprez okolicznośicowych, np. wesel. Praca od pn do nd wgodz. 10.00-18.00, 20.00-4.00 i 22.00-6.00.
"SPORT" KRZYSZTOF KUCZMIERCZYK - 2016-11-21 - Szczyrk (śląskie)
Obsługa RTG TK
SZPITAL MIEJSKI w Morągu Sp. z o.o - 2018-08-07 - Morąg (warmińsko-mazurskie)