POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 3 135 PLN
Zakres obowiązków: - pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
Data publikacji: 2020-05-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 135 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+ premie kwartalne+ fundusz socjalny (dofinansowanie urlopu, karta sportowa)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 135 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe, aktualna książeczka "sanepidu" - mile widziana, umiejętność pracy w zespole, umiejętność utrzymania czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. 6.30-14.30, 10.00-18.00.Obowiązki: - pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy[Zgłoszenia: ul. Wolska 37, Warszawa, tel. 22 33 55 225, e-mail: rekrutacja (at) zakazny.pl]
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 2
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny
danePracodawcy_nip: 5272153938
danePracodawcy_regon: 000297945
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po ustaleniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Wolska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.05.2020
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy ważna do: 28.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cfd52f8218eeec4722de80fb1572445a
Podobne oferty pracy
Bufetowy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarnów (małopolskie)
- pobieranie artykułów żywnościowych do obróbki wstępnej- rozliczanie sie z szefem kuchni lub kucharzem z otrzymanych do przerobu artykułów żywnościowych- wykonywanie wstępnej obróbki warzyw, owoców, ryb, mięsa i drobiu- racjonalne używanie powierzonych surowców do obróbki wstepnej- utrzymanie w czystośi pomieszczeń do obróbki wstepnej kuchni oraz zaplecza socjanlego- mycie naczyń kuchennych oraz naczyń stołowych- usuwanie na bieżąco i systematycznie odpadów- stosowanie się do przepisów i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad Systemu HACCP wdrożonych w Dziale Gastronomii Spółki- wykonywanie prostycz czynności kulinarnych- dbanie o powierzone wyposażenie, sprzet mechaniczny oraz drobny sprzęt kuchenny- informowanie Kierownika Działu Gastronomii lub Szefa Kuchni o zauważonych awariach wyposażenia lub sprzetu kuchennego lub innych nieprawidłowościach- przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.POŻ- wykonywanie innych czynności zleconych przez bezpośredniego przełożonego lub Zarząd Spółki
Uzdrowisko Cieplice Spółka z o. o. – Grupa PGU - 2018-11-23 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji oraz zachowanie czystości na stanowisku pracy.
RADOSŁAW KOŁODZIEJSKI Pizzeria ''REMI" - 2017-11-07 - Brudzew (wielkopolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- sporządzanie potraw i napojów,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg, maszyn oraz zmywanie naczyń,- doraźna pomoc szefowi kuchni,- dbanie o dostępność środków w kuchni,- pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zgierz (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu produktów garmażeryjnych takich jak np. pierogi, krokiety, gołąbki, naleśniki,
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2016-11-18 - Piekary Śląskie (śląskie)
- pomoc kucharce przy czynnościach związanych z przygotowaniem posiłów,- obsługa gości,- obsługa kasy fisaklnej
kontakt przez PUP - 2020-05-28 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
wg programu stażu, środki unijne RPO WŁ
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Wiewiórczyn (łódzkie)
utrzymanie porządku na kuchni, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Praca w godzinach 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
obsługa sklepu internetowego i portalu Allegro ( w j.polskim), obsługa portalu e-bay i administracja stroną internetową w j.angielskim
P.H. "STEMA" STEFAN BOCZYŁO - 2016-03-04 - Świdnica (dolnośląskie)
- Pomoc kucharzowi w przygotowaniu posiłków. Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Szykowanie półproduktów dla kucharza pomaganie w przygotowywaniu dań na stół szwedzki, zmywanie, sprzątanie
FIRMA HANDLOWA WACHOWIAK MACIEJ - 2018-07-18 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłkówpomoc przy wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Gałęzów (lubelskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Zduńska Wola (łódzkie)
- Prace pomocnicze przy wykańczaniu wnętrz. Praca na terenie Katowic i okolic.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-17:00 + czasami soboty. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 792-750-609) w godzinach: 8:00-16:00.
KRB PAWEŁ KASZA - 2017-06-07 - Katowice (śląskie)
pomoc w sporządzaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Tychy (śląskie)
Wykonywanie prac prostych zleconych w zależności od branży np. praca na linii produkcyjnej, ubój i rozbiór drobiu, prace magazynowe.Praca od poniedziałku do piątku w systemie trzyzmianowym w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00.Miejsce pracy: Radlin, Rydułtowy, Czyżowice.
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Pszów (śląskie)
krojenie warzyw, krojenie mięsa, znajomość przypraw orientalnych i kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Kobyłka (mazowieckie)
-
"Parkiet System Serwis" Jarosław Bezdziel - 2017-03-27 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w kuchni
BAR U JANA Jan Falba Jan Wyszyński spółka cywilna - 2019-04-24 - Turzyn (mazowieckie)
transport towarów
Firma Usługowo-Transportowa Stanisław Lorek - 2017-07-21 - Kraków (małopolskie)
mycie garnków i obieranie warzyw
Bar WIEJSKA CHATA - 2017-04-10 - Łask (łódzkie)
pomoc kuchenna
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2019-02-08 - Mielec (podkarpackie)
analiza, doskonalenie, optymalizacja stosowanych receptur i technologii, opracowanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji nowych produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych, opracowanie receptur nowych produktów, udoskonalenie istniejących produktów, nadzór nad projektami rozwojowymi w zakresie nowych produktów, prowadzenie prób technologicznych, opracowanie stosowanej dokumentacji dla klientów i poszczególnych działów w firmie, kontrola jakości żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcyjnym, nadzór nad przestrzeganiem wdrożonego systemu zarządzania jakością
Sad Sandomierski Sp. z o.o. - 2019-01-30 - Węgrce Panieńskie (świętokrzyskie)
POMOC PRZY WYKONYWANIU POSIŁKÓW.
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie prostych posiłków, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięs, utrzymanie czystości w kuchni i zapleczu kuchennym
ART-DOM DEVELOPER SP. Z O.O. - 2019-09-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
POMOC KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Jarosławiec (wielkopolskie)
Kierowca kat. C+E
TRUCK PARTNER SPÓŁKA CYWILNA RADOSŁAW PAWLIK, ŁUKASZ WALCZAK - 2016-10-03 - Frydrychów (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Warszawa (mazowieckie)