POMOC KUCHENNA K/M [ART. 46, RPO WM, REF. 30+] Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M [ART. 46, RPO WM, REF. 30+]
Wynagrodzenie: 3 000 - 3 200 PLN
Zakres obowiązków: pomoc w kuchni przedszkolnej
Data publikacji: 2020-02-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pomoc w kuchni przedszkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M [ART. 46, RPO WM, REF. 30+]
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.02.2020
Data zakończenia pracy: 10.11.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe/średnie gastronomiczne; umiejętność gotowania; posiadanie Książeczki Sanepid lub gotowość do jej wyrobienia. Zakres obowiązków: pomoc kucharzowi przy przygotowywaniu posiłków dla dzieci; utrzymywanie czystości w kuchni; podawanie posiłków dzieciom/ Praca w godzinach: 8-16
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie - oferta przeznaczona wyłacznie dla zarejestrowanych osób bezrobotnych
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy ważna do: 24.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ba3c5427afabbb151d3b364eabc1158d
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków, obróbka mięs i warzyw zgodnie z harmonogramem pracy stołówki szkolnej, utrzymanie porządku i czystości kuchni. Praca w godz. 9-13.
Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej w Siecieniu - 2018-08-20 - Siecień (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
wg programu stażu - pomoc przy sporządzaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Poręba Wielka (małopolskie)
Zakładanie pojemników. Przetaczanie pojemników. Dostawianie opróżnionych pojemników na miejsce. Utrzymywanie porządku wokół pojemników, odbiór odpadów segregowanych i wielkogabarytowych.
Przedsiębiorstwo Komunalne PEKOM S.A. Żary - 2016-05-30 - Żary (lubuskie)
Mycie naczyń kuchennych, zastawy stołowej, przygotowywanie surówek, mięs, zakąsek
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Grabówno (wielkopolskie)
przygotowywanie asortymentu oraz posiłków (obieranie warzyw, owoców, przygotowywanie mięś,ryb,innych produktów do obróbki termicznej i przygotowywania dań; różne prace pomocnicze przy kucharce; zmywanie naczyń kuchennych, sprzętu kuchennego, zastawy stołowej oraz prace porządkowe w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ruszków (mazowieckie)
przygotowanie produktów do produkcji szaszłyków, mięs i kiełbasy z rożna, robienie podstawowych zakupów produktów, obsługa rożna mechanicznego. Praca na 1/2 etatu od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-14; 17-21. Pracodawca wyraża zgodę na zakwaterowanie.
SZASZŁYKARNIA VODETSKA TETYANA - 2017-05-22 - Michałowice-Wieś (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wiśniowa (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków i utrzymanie czystości
Stołówka KARO Dorota Trepczyńska - 2017-01-03 - Strumień (śląskie)
Czynności wg. zlecenia, czynności związane z obróbką elementów metalowych w branży metalurgicznej, czynności polegające na wykonywaniu form odlewniczych, wprowadza ciekły metal do wnęki formy odlewniczej, montowanie rdzeni w formach piaskowych oraz prac konserwatorskich przy oczyszczaniu i wykańczaniu odlewów.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Skawina (małopolskie)
współpraca z wietnamskimi kucharzami, zamawianie brakujących produktów od wietnamskich dostawców, utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych,
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Wyszków (mazowieckie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2016-11-22 - Gnojewo (pomorskie)
Pomoc w kuchni
Leszek Tomaszewski Zajazd Piastowski - 2016-10-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wykształcenie: średnie, kier. informatyk, teleinformatyk; doświadczenie zawodowe: 6 m-cy; mile widziana znajomość budowy sieci (LAN/ WLAN); zakres obowiązków: odbieranie połączeń przychodzących, obsługa i pomoc wrozwiązywaniu problemów technicznych Klientów, samodzielne diagnozowanie usterek sieciowych, współpraca z zespołem Administratorów (drugi poziom HelpDesku), monitorowanie sieci LAN, WLAN, obsługa switchy L3, ubnt, mikrotik, CPE, odpisywanie na zgłoszenia e-mail oraz internetowego Biura Obsługi Klienta, dbanie o pozytywny wizerunek firmy; dwie zmiany; miejsce pracy: Knurów;
MULTIPLAY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-11 - Knurów (śląskie)
Sprzątanie, obieranie, podstawowe czynności zlecone przez kuchnię
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Słupsk (pomorskie)
prace budowlane
Usługi Dekarsko-Ślusarskie Robert Adamczak - 2018-03-23 - Trzcinica (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, obieranie warzyw, zmywanie
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2016-04-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Robienie pielmieni, farszy , czebureków, tłumaczenie receptur ukraińskich i rosyjskich, pomoc w przygotowaniu regionalnych potraw rosyjskich i ukraińskich
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Radzymin (mazowieckie)
prace pomocnicze w kuchni
Szary Wilk Restauracja - 2016-09-05 - Młynek (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Janowice Wielkie (dolnośląskie)
Prace porządkowe w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Halinów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łomża (podlaskie)
pomoc przy przyrządzaniu dań, prace porządkowe na kuchni
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-19 - Poznań (wielkopolskie)
fast foodwykształcenie bez znaczeniaksiążeczka sanepidowska
PHU SMART Jakub Wojtasiak - 2016-11-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w restauracji (kuchnia japońska), praca na jedną lub dwie zmiany do uzgodnienia
"DAITO SUSHI" Sp. z o.o. - 2019-10-29 - Czeladź (śląskie)
staż - przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i ppoż, zapoznanie z regulaminem pracy, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie z przepisami obowiązującymi u Organizatora, zapoznanie z zasadami HACAP, Przechowywanie żywności: sprawdzanie ternimu przydatności do spożycia produktów, zabezpieczenie ich przed zepsuciem, rozpoznawanie zmian zachodzących w przechowywanej żywności, użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności, przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułow spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, sporządzanie potraw i napojów, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków, przygotowywanie potraw z ryb, mięs, warzyw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie, dekorowanie potraw, porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie, wykorzystywanie różnych technik dekorowania, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych, zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi nw kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowania, utrzymanie czystości naczyń, narzedzi, sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy, mycie i czyszczenie naczyń, narzedzi, sprzetu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami mujacymi, sprzątanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca na stanowisku pomoc kuchenna,pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
wstępna obróbka warzyw, obieranie warzyw, mycie naczyń
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-07 - Zielona Góra (lubuskie)
obsługa gości
kontakt przez OHP - 2017-05-15 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków / nabór staż /
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Pabianice (łódzkie)