POMOC KUCHENNA Go艂dap oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1聽440 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg. potrzeby
Data publikacji: 2021-03-22
Lokalizacja: Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Go艂dap, powiat: go艂dapski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: wg. potrzeby
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽440 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Go艂dap
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: go艂dapski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2818
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽440 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2021
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8471469025
danePracodawcy_regon: 519560303
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Go艂dapi
Adres pracodawcy:
呕eromskiego 18, 19-500 Go艂dap, powiat: go艂dapski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie na sta偶
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: go艂dapski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2818
Gmina pracodawcy: Go艂dap
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Go艂dap
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977700
Ulica pracodawcy: 呕eromskiego
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Go艂dapi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 22.03.2021
Oferta pracy wa偶na do: 21.04.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2021
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5aa800be28517ee364ad35eafec9407e
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotywywaniu posi艂k贸w dla podopiecznych, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, pomoc w pracach niezb臋dnych w celu zabezpieczenia prawid艂owego funkcjonowania pracy kuchni
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej i O艣rodk贸w Wsparcia w Bydgoszczy - 2018-05-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w kuchni w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 10,30 brutto na godz.
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-06-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
偶ywienie zbiorowe, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Dzieci i M艂odzie偶y Zgromadzenia Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi - 2019-11-15 - August贸w (podlaskie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w, Obr贸bka wst臋pna surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie,czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,mycie naczy艅 (wyparzanie) i sprz臋tu kuchennego, sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych, pranie fartuch贸w i 艣cierek, dora藕nezast臋powanie kucharki w przypadku jej nieobecno艣ci, pomoc w zaopatrywaniu szko艂y w artyku艂y spo偶ywcze i sprz臋tystanowi膮ce wyposa偶enie kuchni, sprawdzanie i kontrola stanu lod贸wek i jako艣ci przechowywanych produkt贸w; zakupprodukt贸w, rozwo偶enie i wydawanie produkt贸w przed i po przetworzeniu, prace transportowe r臋czne, ch艂odny mikroklimatw miejscach przechowywania mi臋s i nabia艂u; znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego.
DA-KAR Anna Kubi膰 - 2016-08-17 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋, obieranie,krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy; praca w godz.10-18 (+ weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
ZESP脫艁 SZKOLNO- PRZEDSZKOLNY Nr 2 - 2017-08-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zmywanie naczy艅, wst臋pna obr贸bka warzyw, drobne prace porz膮dkowe.Praca w dni wolne.
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
mycie naczy艅 i sprz臋t贸w kuchennych, obr贸bka wst臋pna surowc贸w s艂u偶膮cych do przygotowania posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniu bloku 偶ywienia
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- Pomoc w prowadzeniu kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Minimum 2 - letnie do艣wiadczenie na stanowisku pomocy kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Osoby BEZ na艂og贸w. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (8:00-20:00) w godzinach: 8:00-20:00
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2016-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres prac na stanowisku:- Obs艂uga i nadzorowanie pracy urz膮dze艅 i instalacji technologicznych oczyszczalni 艣ciek贸w- Monitorowanie stanu obiekt贸w i urz膮dze艅 technologicznych - Przestrzeganie zasad obowi膮zuj膮cych w ruchu ci膮g艂ym (przekazywanie zmian)- Pe艂nienie dy偶ur贸w pogotowia domowego- Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na obiektach oczyszczalni 艣ciek贸w oraz na terenie oczyszczalni 艣ciek贸w.Wymagania konieczne:- Wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe, po偶adane 艣rednie techniczne- Solidno艣膰, rzetelno艣膰, zaanga偶owanie.
Zak艂ad Wodoci膮g贸w i Kanalizacji Sp. z o.o. w Raciborzu - 2017-10-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- praca w nowo otwartym bistro - pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w pod kierunkiem kucharza
W臋dliny 呕orskie KANIA Sp. z o.o. - 2019-09-24 - 呕ory (艣l膮skie)
obieranie, krojenie i przygotowywanie produkt贸w do kuchni, utrzymywanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Pomoc w przygotowaniu p贸艂produkt贸w do da艅 kuchni bengalskiej. Utrzymanie porz膮dku w kuchni. Obs艂uga urz膮dze艅 takich jak: blender, krajalnica, mikser, obs艂uga pieca.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Andrespol (艂贸dzkie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, przygotowywanie p贸艂produkt贸w
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2018-01-29 - Krynica Morska (pomorskie)
Obs艂uga maszyn do mycia naczy艅. Dba艂o艣膰 o porz膮dek, stan sanitarny i techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na ca艂ym obszarze kuchni w tym WC kuchennym i pomieszczeniach socjalnych oraz magazynach prowiantowych. Prace pomocnicze w produkcji kuchni. Wsp贸艂praca w przyjmowaniu dostaw. Prawid艂owe obchodzenie si臋 ze szk艂em, porcelan膮 i platerami oraz dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t. Kontrola wizualna jako艣ci umytej zastawy porcelanowej, szklanej, sztu膰c贸w i naczy艅 kuchennych.
Zbigniew Pacz贸ski Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ - 2018-09-18 - Siedlce (mazowieckie)
Serwowanie kebabu, obs艂uga klient贸w, sprz膮tanie.
Janusz Kordalewski Mega Masala Kebab - 2016-12-09 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie i rozdrabnianie warzyw. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Nowa Ruda (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Zakres obowi膮zk贸w: pomoc kucharzowi w przygotowywaniu da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej; zamawianie towar贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jaki z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-13 - Owczary (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w (szpital MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-01-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
POMOC W KUCHNI SZPITALNEJ PRZY POSI艁KACH, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI NA STANOWISKU PRACY, WYKONYWANIE POLECE艃 PRZE艁O呕ONEGO;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE MIN. PODSTAWOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOK艁ADNO艢膯, SUMIENNO艢膯.KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB CV PRZES艁A膯 NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, w艂oskiej, polskiej i ukrai艅skiej, sk艂adanie zam贸wie艅, kontrola jako艣ci produkt贸w i gotowych da艅, dba艂o艣膰 o wygl膮d da艅, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu, masowa produkcja da艅 m膮cznychpraca w godz. 8-18
MM s.c. Marek Go艂臋biowski Ma艂gorzata Go艂臋biowska - 2019-01-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Stop Bar Malechowo Romuald Cichosz Malechowo 70/1 - 2019-05-15 - Malechowo (zachodniopomorskie)
POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWYWANIU POSI艁K脫W, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W KUCHNI, CZYSZCZENIE SPRZ臉TU KUCHENNEGO, ZMYWANIE NACZY艃 ITP.
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Strzeni贸wka (mazowieckie)
przygotowanie potraw, pomoc na kuchni i zmywaku, prace porz膮dkowe na stanowisku
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2017-03-23 - Radk贸w (dolno艣l膮skie)
Utrzymanie porz膮dku, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprz臋t贸w, przygotwywanie warzyw i owoc贸w - obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Oko艂o 20 godzin pracy tygodniowo, oko艂o 80 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 8:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 9 miesi臋cy.
"NEW DELHI" Sp. z o.o. - 2021-03-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)