POMOC KUCHENNA Gniezno oferta pracy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg zakresu czynności
Data publikacji: 2018-01-16
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 15, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg zakresu czynności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniezno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gnieźnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniezno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
Poznańska 15, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnieźnieński
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.01.2018
Data dodania oferty pracy: 15.01.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc kuchenna
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " EWY" S.C. EWA BUDZELEWSKA & JANUSZ BUDZELEWSKI - 2016-03-29 - Wilczkowo (zachodniopomorskie)
Prace pomocnicze w przedszkolnej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni, prace pomocnicze
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków.
Szkoła podstawowa Nr 10 - 2016-08-31 - Tarnowskie Góry (śląskie)
według stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Brańsk (podlaskie)
Przygotowywanie dań, potraw, przekąsek, deserów zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, przyjmowanie posiłków,, prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych, dbanie o stanowisko pracy z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi.
FIRMA USŁUGOWA P.S Przemysław Skrzypek - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Święciochowski Artur "Pizzeria Torttuga" - 2017-08-24 - Witkowo (wielkopolskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
F.U.H. "KONSUMY" Małgorzata Szwejkowska - 2017-07-10 - Białogard (zachodniopomorskie)
Charakterystyka pracy: pomoc w przygotowaniu posiłków, obróbka wstępna i cieplna warzyw i owoców. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska, min. 2 lata doświadczenia w ww. zawodzie. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wynagrodzennie godzinowe. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
ASPEN SP. Z O.O. - 2016-02-03 - Rybnik (śląskie)
jw.
Przedszkole nr 317 "Smykolandia" - 2018-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Łaziska (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, obróbka warzyw, owoców, mięsa. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy. Obsługa klienta.
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-11-01 - Płock (mazowieckie)
Obróbka i wykańczanie skór
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Czarny Dunajec (małopolskie)
Pomoc kuchenna
COCTAIL BAR Joanna Amarowicz-Pleskacz - 2016-05-11 - Solina (podkarpackie)
1)punktualne przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z przygotowanym raportem na dany dzień;2)wydawanie posiłków na stołówce estetycznie i zgodnie z gramaturą;3)wydawanie posiłków dla chorych; leżących mieszkańców (rozwożenie do pokoi) estetycznie i zgodnie z gramaturą;4)sprzątanie po każdym posiłku, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych w miejscu do tego przeznaczonym;5)przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych oraz dbanie o racjonalne ich zużycie;6)prowadzenie podręcznego magazynu;7)utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych;8)troska o ład i porządek oraz dbałość o należyty stan kuchni i jej zaplecza; stołówki;9)pobieranie i właściwe przechowywanie opisanych prób pokarmowych z przyrządzanych posiłków (zgodnie z wymaganiami Sanepidu);10)racjonalne wykorzystywanie artykułów żywnościowych i sposobu dzielenia porcji żywnościowych;11)utrzymywanie w bieżącej czystości bloku żywieniowego, przydzielonych pomieszczeń oraz znajdującego się w nich wyposażenia;12)przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz zasad HACCP;
Dom Pomocy Społecznej w Giżycku - 2018-02-07 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-
DOM WYPOCZYNKOWY PASSAT Marcelina Dec - Ceglarek - 2016-01-14 - Niechorze (zachodniopomorskie)
prowadzenie zajeć o charakterze terapeutycznym
POWIATOWY OŚRODEK WSPARCIA W KROSNIE ODRZ. "INTEGRACJA" - 2016-08-22 - Gubin (lubuskie)
Prace w kuchni, mycie pojemników, drobne prace pomocnicze, dystrybucja posiłkówMiejsce pracy: Wrocław ul. Fildorfa Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 071 348-20-33 do godz. 15.00Godziny pracy od 6-14 oeraz 14-22Oferta pracy znajduje się w sali: G, B
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-03-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzątanie kuchni.
zajazd napoleoński Ann Media L.Walczyk Sp.J - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc na kuchni; przygotowywanie, wydawanie, pakowanie dań; prace organizacyjne
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG SIECIOWYCH STANDARDÓW, WYRABIANIE CIASTA DO PIZZY, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU CZĘŚCI GASTRONOMICZNEJ, OBSŁUGA ZMUWAKA, PRZYJMOWANIE POTRAWWYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI: WYRABIANIA CIASTA DO PIZZY, OBSŁUGA PIECA SZAMOTOWEGO, FILETOWANIE RYB SŁODKOMORSKO WODNYCH, AKTUALNA KSIAŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, OBSŁUGA ZMYWARKI LINIOWEJ, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMIISTAWKA 14,00 ZŁ ZA GODZINĘILOŚĆ GODZIN WEDŁUG ZAPOTRZEBOWANIA UZALEŻNIONE OD RUCHU W RESTAURACJI I HOTELU, ZAKRES: 100-250 H/ MIESIĘCZNIE
FOCUS HOTELS SPÓŁKA ZO.O. - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni
CENTRUM WYPOCZYNKU, SZKOLENIA PROMOCJI KULTURY I SPORTU "GOŁOBORZE " Jerzy Skrabacz - 2018-05-07 - Rudki (świętokrzyskie)
obsługa maszyny zmywającej, praca na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-04-23 - Jaworzno (śląskie)
Mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
"SAKE" LE ANH NGOC - 2016-10-13 - Rybnik (śląskie)
Rozwożenie towaru do klientów, prace pomocnicze w magazynie, wydawanie towaru. Obsługa magazynu zabawek. Kontakt osobisty w godz. 10.00-16.00.
Przedsiębiorstwo Handlowe BENOTTI Benedykt Kluczek - 2016-08-31 - Siedlce (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków w restauracji.
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-07-14 - Iłowa (lubuskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
pomoc kuchenna w mini bistro
F.H.U. MINI BISTRO Krystyna Rell - 2017-02-10 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie zdrowych , higienicznych posiłków, przyjmowanie dostawy produktów, prowadzenie magazynu, utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych. Zatrudnienie w ramach umowy zlecenie, praca w systemie dwuzmianowym w godz. 08.00-16.00, 13.00-21.00.
ABM MACIEJ ABRAMCZUK - 2016-09-09 - Piła (wielkopolskie)