POMOC KUCHENNA Dywity oferta pracy RUKOLA Spółka Cywilna Marcin Łubkowski Kazimierz Reut
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 220 PLN
Zakres obowiązków: pomoc przy wykonywaniu posiłków
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Dywity (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: RUKOLA Spółka Cywilna Marcin Łubkowski Kazimierz Reut
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spółdzielcza 1, 11-001 Dywity, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pomoc przy wykonywaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 220 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dywity
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dywity
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 220 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Data zakończenia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
RUKOLA Spółka Cywilna Marcin Łubkowski Kazimierz Reut
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Spółdzielcza 1, 11-001 Dywity, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Dywity
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dywity
Ulica pracodawcy: Spółdzielcza
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy ważna do: 15.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ref.30 art.150f
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Białogard (zachodniopomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków, sprzątanie, obieranie warzyw.
Restauracja POLONIA Konrad Bosak, Magdalena Bosak S.c. - 2017-09-07 - Zamość (lubelskie)
Wykonywanie blatów, ład recepcji oraz umywalek
VINI DESIGN - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
POMOC KUCHENNA
kontakt przez OHP - 2016-06-03 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc kuchenna
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-05-12 - Tarnów (małopolskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowaniem, produkcją i ekspozycją posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE USTROŃ SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-17 - Ustroń (śląskie)
zg
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Browina (kujawsko-pomorskie)
Wstępna obróbka warzyw i owoców, bieżące zmywanie naczyń kuchennych i stołowych. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2017-05-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pomoc przy sporządzaniu potraw, prace w kuchni
Firma Handlowo Usługowa "JULIMAR" Krystian Boruciński, Jarosław Gawron - spółka cywilna - 2016-08-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, zmywanie, czyszczenie sprzętu kuchennego, prace porządkowe
Capital Work - 2018-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Pomocnicze prace kuchenne w restauracji. Praca również w weekend oraz w czasie imprez okolicznościowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kamińska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (śląskie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie produkcji gastronomicznej (np. obieranie, krojenie, panierowanie); przyrządzanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami; utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (np. czyszczenie sprzętu kuchennego, zmywanie podłóg, zmywanie naczyń).Równowżny system czasu pracy, praca 7 dni w tygodniu- co drugi dzień i co drugi weekend w godzinach 9.00-21.00, w lokalach gastronomicznych na terenie Bielska-Białej (C. H. "Sarni Stok" oraz C. H. "Sfera")
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-07-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
zapoznanie ze specyfiką działalności gospodarczej, opanowanie przepisów BHP, P.poż,HACCP, zapoznanie z obsługą sprzętów i urządzeń kuchenych, nauka obróbki wstepnej produktów do produkcji, pomoc kucharzowi w sporządzaniu i wydawaniu dań, próba samodzielnego przygotowywania dań np. pizza, sałatki.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Barlinek (zachodniopomorskie)
umiejetność wyrabiania pizzy, przygotowanie dań z menu, współpraca z pracownikami również pochodzenia ukraińskiego
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-01-24 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-01-15 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-
AGRO-POL SŁAWOMIR POLIKOWSKI - 2017-06-01 - Nowielice (zachodniopomorskie)
zadania:przygotowanie wstępbe owoców i warzyw oraz półproduktów kuchennych, sprzątanie kuchni zmywanie przyjmowanie dostaw wydawanie posiłkówOferta stażowa dla osób bezrobotnych realizowana w ramach projektu EFS POWER -30
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza obróbka warzyw i owoców, pomoc wydawaniu posiłków, utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Wadowice (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Gimnazjum Nr 2 - 2017-08-17 - Jaworzno (śląskie)
Pomoc w kuchni Pizzerii. Wymagania: doświadczenie w gastronomi mile widziane. Wymagane prawo jazdy kat. B. - rozwożenie towaru do klienta. Dyspozycyjność - praca w soboty. Zmianowość do uzgodnienia.
FARAON Jerzy Krzyżak - 2017-12-14 - Reda (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2018-07-18 - Kraków (małopolskie)
Obieranie i rozdrabnianie warzyw, mycie, sprzątanie i dezynfekcja urządzeń, pomieszczczeń i wyposarzenia kuchni, pomoc kucharce przy pobieraniu i transporcie artykułów spożywczych z magazynu,bieżące usuwanie odpadków konsumpcyjnych i nie kosnumpcyjnych z pomieszczeń kuchni, wydawanie obiadów w stołówce pracowniczej.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Gdańsk (pomorskie)
Fizjoterapeuta
Krzysztof Szarejko - 2018-06-15 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie cateringu, prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Pątnów (łódzkie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Zabrze (śląskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, - przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie,- gastronomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Ozorków (łódzkie)
jw.
Centrum Alzheimera - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie wyższe; 2-3 lata doświadczenia zawodowego; zaawansowana znajomość j. angielskiego; znajomość ISO/TS; znajomość systemów/ standardów jakościowych; tworzenie specyfikacji, certyfikatów, etykiet; prowadzenie kontroli jakości surowców i wyrobów gotowych; obsługa reklamacji; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
KPI ( KOREA PLASTIC INDUSTRY) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Gliwice (śląskie)
- Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne. Zmywanie talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza. Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektronicznych. Przygotowywanie artykułów przy pomocy krajalnicy, miksera. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowiskuoraz inne polecenia zlecone przez Dyrektora i Koordynatora kuchni.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym. Wymagana znajomość HACCP. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)