POMOC KUCHENNA DO SUSHI Gdańsk oferta pracy SAYANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA DO SUSHI
Wynagrodzenie: od 2 720 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całejobsłudze lokalu.
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: SAYANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Startowa 30/E, 80-461 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całejobsłudze lokalu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 720 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA DO SUSHI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2261
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: E
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 720 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa kasy fiskalnej.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: biegła obsługa komputera z obsługą internetu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: pomoc kuchenna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: produkcja sushi
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Nazwa pracodawcy:
SAYANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5842787397
danePracodawcy_regon: 38440987500000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Startowa 30/E, 80-461 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2261
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0933016
Ulica pracodawcy: Startowa
Numer budynku pracodawcy: 30
danePracodawcy_nrLokalu: E
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?75ddbe8dc328e6a46d6f4a61b6ca6f77
Podobne oferty pracy
oferta dla osób powyżej 30 roku życia-- zmywanie naczyń, przygotowywanie warzyw i owoców , wykonywanie poleceń kucharza
kontakt przez PUP - 2020-03-24 - Augustów (podlaskie)
Pomoc kucharzowi, przygotowywanie warzyw, półproduktówUmowa zlecenie: 12 MIESIECYilość godzin w miesiącu około 168 hKontakt z pracodawcą: HALO (at) OKWINEBAR.COM
WINESTAR Sp. z o.o. - 2019-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
UTRZYMANIE RUCHU.
NIRO Sp. z o.o. - 2019-10-07 - Polkowice (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków oraz praca na zmywalni
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA GRZEGORZ KREMIEC - 2019-03-29 - Żory (śląskie)
podgrzewanie podawanie psiłków, obsługa gpści w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Głowno (łódzkie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni ukraińskiej, dbanie o porządek i stany magazynowe, obieranie warzyw, kontakt z kontrahentami firm i dostawców produktów ukraińskich.
1. MPS MACIEJ SOKOŁOWSKI, 2. BIURO TURYSTYKI AKTYWNEJ KOMPAS MACIEJ SOKOŁOWSKI - 2017-07-21 - Pasterka (dolnośląskie)
OBRÓBKA WARZYW, MYCIE NACZYŃ, PRZYJMOWANIE DOSTAW, PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚC W GODZINACH OTWARCIA LOKALUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PRACA W GASTRONOMII MIN. 1 ROKMIEJSCE PRACY: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KASKADA, GODZINY PRACY W PRZEDZIALE 06:30 DO 21:30.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Aktywne pozyskiwanie klientów oraz przewoźników na rynkach zagranicznych i na rynku lokalnym. -Sporządzanie ofert, wycen oraz udzielanie informacji obecnym i potencjalnym klientom. -Negocjacje warunków wykonywania zleceń z przewoźnikami i klientami. -Organizacja przewozów w relacjach międzynarodowych. -Monitorowanie i kontrola realizacji zleceń transportowych, dbanie o jakośc i terminowość.
Kasprzyca Wiesław Transport Krajowy i Międzynarodowy - 2020-04-20 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przestrzeganie procedur HACCAP, zmywanie naczyń, obróbka surowców wydawanych do produkcji
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu - 2019-05-21 - Kutno (łódzkie)
Pomoc kuchenna -przygotowywanie surówek, sałatek, zmywanie naczyń.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ce , kolejna umowa na czas nieokreślony.Miejsce wykonywania pracy: Łaziska górnePraca w godzinach: od 10.00 pn-ndz , system 12/12-(do uzgodnienia z pracodawcą). Możliwość pracy na 1/2 etatu.
S.C. FOLTYN RESTAURACJA-PIZZERIA "SILESIA"/ Restauracja Mocca D'Oro - 2017-03-03 - Łaziska Górne (śląskie)
POMOC PRZY POSIŁKACH, OBRÓBKA SUROWCA, PRACE PORZADKOWE, PRACE POMOCNICZE W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Nowogard (zachodniopomorskie)
utrzymanie czystości w obiekcie sportowym wewnątrz i na zewnątrz, sanitariaty, szatnie, biura, hale sportowe, ciągi komunikacyjne, nadzorowanie przebiegu prowadzonych zajęć sportowych i zgodność ich z grafikiem wykorzystanie obiektu, monitorowanie stanu technicznego pomieszczeń i urządzeń
Zarząd Obiektów Sportowych Sp. z o.o. - 2020-05-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Głogowo (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w kuchni. Wymagania: wykształcenie podstawowe, mile widziane zamiłowanie do gotowania.
"AGRO-MS" s.c. - 2017-04-20 - Kopalino (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłkówsprzątanie pomieszczeń
ADABET Kazimierz Adamski - 2016-11-25 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Cisie-Zagrudzie (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Ruda Różaniecka (podkarpackie)
Prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jaworki (małopolskie)
montaż mebli w zakładzie pracy, składanie mebli u klienta
"MIX-MEBLE" PPHU Mariusz Małek - 2016-09-01 - Dragany (lubelskie)
Dbanie o czystość na kuchni, pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Kraków (małopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków(8-15, 15-21)
F.H.U. "Gielarek" Mirosław Gielarek - 2017-02-23 - Grębów (podkarpackie)
Prowadzenie samochodu do 3,5 t w celu realizacji zamówień zaopatrzeniowych na terenie woj. śląskiego
Trakt Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Radlin (śląskie)
Pomoc w gotowaniu oraz inne czynności związane z pomocą w pracy kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- zapoznanie się z przepisami- utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych i stołówce- pomoc w przygotowaniu posiłków - pomoc przy wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie śniadań, potraw, obsługa gości hotelowych.
HOTEL BRISTOL MAREK SIENKIEWICZ - 2020-03-03 - Kielce (świętokrzyskie)
1. Pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z jadłospisem, normami żywieniowymi i sanitarnymi. 2. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi. 3. Przestrzeganie norm żywieniowych. 4. Pomoc w wydawaniu posiłków oraz porcjowaniu jej zgodnie z zaleconą gramaturą. 5. Odpowiadanie za właściwe przechowywanie produktów żywnościowych, za ich jakość i termin przydatności spożycia 6. Dbanie o właściwe segregowanie odpadów i wynoszenie ich w wyznaczone miejsce. 7. Utrzymywanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych zgodnie z przepisami sanitarnymi i bhp. 8. Dezynfekowanie stołów, sprzętu i podłóg środkami dezynfekującymi. 9. Używanie sprzętu i urządzeń zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem. 10. Dbanie o czystość naczyń (wyparzanie ich po każdym posiłku). 11. Prowadzenie rejestru mycia i dezynfekcji naczyń kuchennych, sprzętu kuchennego. 12. Prowadzenie rejestru mycia i dezynfekcji pomieszczeń kuchennych. 13. Używanie czystej odzieży ochronnej (fartuch, czepek) podczas wykonywania codziennych obowiązków. 14. Przestrzeganie ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w sposób jak najbardziej efektywny. 15. Dbanie o mienie przedszkola, chronienie informacji, których ujawnienie może narazić przedszkole lub konkretne osoby na szkody materialne lub moralne. 16. Zgłaszanie dyrektorowi zauważonych uszkodzeń i niesprawności, które mogą stwarzać groźne następstwa dla zdrowia i życia przebywających w przedszkolu dzieci i pracowników lub przynieść szkodę w mieniu przedszkola. 17. Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż., wykonywanie badań okresowych. 18. Zakaz opuszczania przedszkola w czasie pracy bez zezwolenia dyrektora. 19. Po zakończonej pracy należy wyłączyć źródło energii elektrycznej, gazowej, wody i zabezpieczyć pomieszczenia przed włamaniem. 20. Wykonywanie innych prac wynikających z potrzeb placówki zleconych przez dyrektora
Przedszkole Nr 262 - 2019-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Dbanie o porządek w miejscu pracy; wstępna obróbka produktów do sporządzania dań właściwych; mycie naczyń;dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym;czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
SANT'ANTIOCO SP.Z.O.O. - 2019-07-16 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2016-07-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu potraw, zup, surówek, utrzymanie czystości na stanowisku na stanowisku pracyMiejsce zatrudnienia : Wrocław, HorbaczewskiegoPraca od PN-PT w przedziale czasowym od 7-20Cu, Sala G
Astra Catering S.C. A. Chmieliński, Z. Zdaniewicz - 2017-07-03 - Wrocław (dolnośląskie)