POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2019-09-09
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane kserokopie świadcectw ukończenia szkoły i świadectwa pracy, mile widziany emeryt lub rencista
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : OD GODZ 11.000
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.09.2019
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy ważna do: 23.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?37863e118d91071e210b6f464154baad
Podobne oferty pracy
pomoc kuchennazatrudnienie "od zaraz"; umowa na okres 6 miesięcy; mile widziane 3-miesięczne doświadczenie zawodowe; przygotowywanie makaronów, sałatek, skladnikow pizzy, dbanie o czystość w miejscu pracy, sprzątanie własnego stanowiska pracy; praca w godzinach: 11.00 - 22.00
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Jarosław (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, wykonywanie powierzonych zadań
KARDAN KAROLINA, DANIEL ŚCIERAŃSCY SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-24 - Muczne (podkarpackie)
Współpraca z szefem kuchni. Przygotowywanie posiłkówdla dzieci.
kontakt przez PUP - 2018-03-25 - Nałęczów (lubelskie)
do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "PREISS" Małgorzata Preisner - 2017-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców, obieranie, krojenie, wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace pomocnicze w kuchni
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-06-08 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2017-07-06 - Augustów (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłlów, zmywanie naczyń/praca w kuchni szpitalnej w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wytworzenie produkcji ukraińskich dań kuchni regionalnej,przeprowadzanie i kontrolowanie procesów związanych z wytwarzaniem dań na ciepło i zimno kuchni ukraińskiej.Obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń.Utzrymywanie czystości na stanowisku pracy.Wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia, wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz znajomośc produktów i receptur ukraińskich dań regionalnych.
Hotel GOŁĘBIEWSKI Tadeusz Gołębiewski - 2018-01-17 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
-
AGRO-POL SŁAWOMIR POLIKOWSKI - 2019-03-06 - Nowielice (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Poniatowa (lubelskie)
szycie koszul nocnych
OK JOB Sp. z o.o. - 2018-12-21 - Mielec (podkarpackie)
zgodny z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Boguszów-Gorce (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna, oferta dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w PUP Sokółka z określonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Sokółka (podlaskie)
obróbka warzyw i owoców, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci i młodzieży, utrzymanie należytej czystości, poznanie zasad zbiorowego żywienia, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Chobrzany (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu dań kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, znajomość nazw potraw oraz składników dań, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie, prace porządkowe w kuchni. Umowa zlecenie - zleceniobiorca sam określa swoją dyspozycyjność
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Prace pomocnicze w kuchni
Hurry Curry - 2018-02-07 - Chorzów (śląskie)
Obieranie i krojenie warzyw, zmywanie, przygotowywanie prostych potraw pod okiem kucharza
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE "WĘDROWNICZEK" Izabela Oszczyk - 2016-02-25 - Błonie (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w smażalni ryb
HURTOWNIA RYB JAWORSKI MACIEJ - 2019-03-12 - Ochaby Małe (śląskie)
mycie naczyń stołowych i kuchennych, sprzątanie pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza kuchennego, usuwanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych, doraźnie mycie powierzchni o wysokości powyżej 3 m ( tj. ściany, okna, okapy robocze itp.), obróbka wstępna owoców i warzyw polegająca między innymi na ich myciu, obieraniu ziemniaków i innych ziemiopłodów, doraźnie obsługa konsumentów
Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej - 2018-10-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Włodawa (lubelskie)
1.WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA CAŁOKSZTAŁT PRACY KUCHNI.2. DBANIE O DOBRE JAKOŚCIOWO PRODUKTY POBIERANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW.3. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JAKOŚĆ SPORZĄDZANYCH POSIŁKÓW I PUNKTUALNOŚĆ ICH WYDAWANIA.4. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA STAN SANITARNO–HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHNI.5. DBANIE O PRAWIDŁOWY ROZDZIAŁ POSIŁKÓW (JEDNAKOWE PORCJE ŻYWNOŚCI).6. DBANIE O O ESTETYKĘ UBIORU – FARTUCH, NAKRYCIE GŁOWY.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 25 IM. PRYMASA TYSIĄCLECIA W RZESZOWIE - 2016-09-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Mycie, krojenie warzyw, zmywanie, sprzątanie itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Duchnice (mazowieckie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I MIĘSA, OBSŁUGA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH, PRZYGOTOWYWANIE SURÓWEK, SPRZĄTANIĘ; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)