POMOC KUCHENNA Czołpino oferta pracy PHU "HANDEL DALECKI" Przemysław Dalecki
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem, praca sezonowa; wstępnie kontakt telefonixczny z pracodawca w celu ustalenia terminu spotkania
Data publikacji: 2017-04-19
Lokalizacja: Czołpino (pomorskie)
Pracodawca: PHU "HANDEL DALECKI" Przemysław Dalecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-214 Czołpino, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem, praca sezonowa; wstępnie kontakt telefonixczny z pracodawca w celu ustalenia terminu spotkania
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czołpino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Smołdzino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PHU "HANDEL DALECKI" Przemysław Dalecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Koszalińska 7b/17, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 7b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 19.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzedaż wyrobów piekarniczych, wypiek produktów w piecu konwekcyjnym, krojenie chleba na życzenia klienta. Praca na stoisku piekarniczym w sklepie Netto w Myśliborzu.
"LEKS" Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Chojnice (pomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Pomoc przy pracach na kuchni.
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe "FART" Zbigniew Marszałek - 2017-09-19 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
SPRZEDAŻ PRODUKTÓW FINANSOWYCH FIRMY
kontakt przez OHP - 2016-02-15 - Malbork (pomorskie)
przewożenie towarów na terenie UE i EOG
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Bobrowniki (śląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
WARIACI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-20 - Rybnik (śląskie)
obsługa urządzeń na zmywalni,obieraku i kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław - 2015-12-02 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Wspieranie pracy kucharza,dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, odpowiedzialność za sporządzanie,karty dań oraz za funkcjonowanie urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Olesno (opolskie)
praca w kuchni
Organizator Turystyki Aktywnej i Sportu "STREFA" - 2016-05-16 - Augustów (podlaskie)
Zmywanie naczyń, przygotowywanie podstawowych produktów w produkcji posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Dąbrówno (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż artykułów branży motoryzacyjnej oraz telewizji satelitarnej.
Firma Handlowo-Usługowa KARPOL s.c. Mieczysław Karnicki, Teresa Karnicka - 2016-05-20 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
POMOC WE WSTĘPNEJ OBRÓBCE WARZYW I OWOCÓW, ROZDRABNIANIE WARZYW I OWOCÓW, POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, MYCIE NACZYŃ I SPRZĘTU KUCHENNEGO.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białaczów (łódzkie)
prace pomocnicze przy przygotowywaniu posiłków, dbanie o prządek w lokalu
ZAJAZD NA GÓRKACH Maria Sukta - 2018-03-13 - Dobczyce (małopolskie)
pomoc w kuchni
Konrad Grześkowiak - 2017-06-21 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smołdzino (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE, OBRÓBKA WARZYW, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI, MYCIE NACZYŃWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, PREFEROWANE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKAZ DROWIA DO CELÓW SANITARNÓW EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACA 2 DNI / 2 DNI ( LICZBA GODZ. 10-11)
FIRMA ORZECH RESTAURACJA DĄBSKA 7 JERZY ORZECHOWSKI - 2017-02-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ,– OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY,– UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO,– DBANIE O DOSTĘPNOŚĆ ŚRODKÓW CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU SANITARNYM,– CZYSZCZENIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, POWIERZCHNI STOŁÓW, PODŁÓG I MASZYN, ORAZ ZMYWANIE NACZYŃ PO ZAKOŃCZONYM DNIU PRACY,– DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM,
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "Pomorze" - 2015-12-02 - Ustka (pomorskie)
- Staż dla osoby w wieku od 30 do 50 rż., długotr. bezrob. posiadającej II profil pomocy. Godziny odbywania stażu od 7:00 do 15:00. 1.Wstępne przeszkolenie i wdrożenie stażysty na stanowisku pracy.2.Sporządzanie oraz prowadzenie korespondencji biurowej m.in. sporządzanie różnego rodzaju pism (w tym urzędowych) z zastosowaniem techniki komputerowej i oprogramowania do edycji tekstu.3.Obsługiwanie programów oraz urządzeń biurowych (faksu, kserokopiarki, skanera).4.Organizowanie pracy biura.5.Porządkowanie i przechowywanie akt.6.Przyjmowanie korespondencji: zapisywanie.7.Udzielanie informacji telefonicznych.8.Przygotowywanie ofert handlowych dla klientów.9.Zakładanie i prowadzenie dokumentacji i ewidencji akt osobowych pracowników.10.Prowadzenie listy adresowej, pocztowej i telefonicznej.11.Zamawianie materiałów biurowych. 12.Przygotowywanie korespondencji do wysłania pocztą tradycyjną i elektroniczną.
kontakt przez PUP - 2018-04-22 - Wilcza Wola (podkarpackie)
zgodny z charakterystyką pracy
Adros Sp. z o.o. - 2018-04-03 - Dobrzyca (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potraw i napojów , obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Kańczuga (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Czarnków (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
1.Prowadzenie procesu torebkowania.2.Prowadzenie procesu pakowania i etykietowania produktu gotowego.3.Zapoznanie się z Kartą Technologiczną Produktu skierowanego do produkcji.4.Odczyt danych z Systemu Planu Produkcyjnego.5.Analizowanie parametrów technicznych procesu i produktu.
Amcor Flexible Złotów Sp. z o.o - 2016-03-02 - Złotów (wielkopolskie)
Obsługa wag towarów, obsługa wózków widłowych, obsługa windy towarowej.
PRZEDSIĘBIORSTWO CHEMII GOSPODARCZEJ "POLLENA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-01-09 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "ALFAS"SP.Z O.O. - 2015-12-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie: zawodowe, mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, na kuchni, aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedury HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, umiejętność utrzymania porządku sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych art. spożywczych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
opieka i wychowanie dzieci i młodzieży na 1/2 etatu
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych - 2017-01-20 - Górzec (dolnośląskie)