POMOC KUCHENNA Barlinek oferta pracy Barlinecki O艣rodek Kultury
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug nich posi艂k贸w. Uczestniczenie w przygotowywaniu wycen proponowanego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w. Wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach zgodnie z ustalonym indywidualnie do ka偶dej imprezy planem (obs艂uga kelnerska). Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem, racjonalne wykorzystywanie ich w posi艂kach, kwitowanie ich odbioru w raportach 偶ywieniowych. Oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi. Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o wzorow膮 czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie czysto艣ci i u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego. Dbanie o wzorow膮 czysto艣膰 naczy艅 kuchennych i odzie偶y ochronnej. Zg艂aszanie kucharzowi, specjali艣cie ds. us艂ug gastronomicznych lub kierownikowi ds. administracji i obs艂ugi powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia. Uczestniczenie w zakupach towaru, wyposa偶enia kuchni. Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Barlineckiego O艣rodka Kultury. Przestrzeganie termin贸w bada艅 okresowych. Zobowi膮zanie przestrzegania ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w spos贸b efektywny. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora BOK wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci pracy.
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Barlinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Barlinecki O艣rodek Kultury
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Podwale 9, 74-320 Barlinek, powiat: my艣liborski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug nich posi艂k贸w. Uczestniczenie w przygotowywaniu wycen proponowanego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w. Wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach zgodnie z ustalonym indywidualnie do ka偶dej imprezy planem (obs艂uga kelnerska). Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem, racjonalne wykorzystywanie ich w posi艂kach, kwitowanie ich odbioru w raportach 偶ywieniowych. Oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi. Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o wzorow膮 czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie czysto艣ci i u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego. Dbanie o wzorow膮 czysto艣膰 naczy艅 kuchennych i odzie偶y ochronnej. Zg艂aszanie kucharzowi, specjali艣cie ds. us艂ug gastronomicznych lub kierownikowi ds. administracji i obs艂ugi powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia. Uczestniczenie w zakupach towaru, wyposa偶enia kuchni. Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Barlineckiego O艣rodka Kultury. Przestrzeganie termin贸w bada艅 okresowych. Zobowi膮zanie przestrzegania ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w spos贸b efektywny. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora BOK wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: plus dodatek sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Barlinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: my艣liborski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Barlinek
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Barlinecki O艣rodek Kultury
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w My艣liborzu
Adres pracodawcy:
Lipowa 3, 74-320 Barlinek, powiat: my艣liborski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: my艣liborski
Gmina pracodawcy: Barlinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Barlinek
Ulica pracodawcy: Lipowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Aleksandra Robak
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w My艣liborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2f1dcf27aba52f5d7fb41d500cd5021
Podobne oferty pracy
- pomoc przy przygotowywaniu i sporz膮dzaniu da艅 i potraw
SIEDLISKO "GO艢CINNE PROGI" PIOTR USOW - 2017-09-01 - Lubart贸w (lubelskie)
x
"CRISTAL" Sp. z o.o. - 2019-04-01 - Bia艂ystok (podlaskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy, utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dost臋pno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w, pod艂贸g i maszyn oraz zmywanie naczy艅 po zako艅czonym dniu pracy, dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom, pozosta艂e prace porz膮dkowe, maj膮ce na celu utrzymanie kuchni w czysto艣ci oraz u艂atwienie pracy ca艂ej obs艂udze lokalu
LUBUSKI O艢RODEK DORADZTWA ROLNICZEGO KALSK - 2017-04-21 - Kalsk (lubuskie)
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Zabrze (艣l膮skie)
Sta偶 w firmie MMT SP. Z O.O. Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 56.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie kebabu i da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
- Obieranie warzyw, owoc贸w. Dbanie o czysto艣膰 hotelow膮 w kuchni.- Wynagrodzenie: 2300 z艂/brutto + premia+ dodatek za prac臋 w godzinach nocnych. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Firma oferuje: elastyczny grafik pracy; stabilne warunki zatrudnienia; mo偶liwo艣膰 rozwoju w ramach struktury hotelu.- Praca: 12:00-24:00 w systemie r贸wnowa偶nym (2 dni pracy, 2 dni wolnego). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋).
TAURIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-28 - Katowice (艣l膮skie)
pomoc kucharzom w podstawowych pracach na kuchni, obr贸bka wst臋pna oraz rozdrabnianie warzyw i innych surowc贸w, dba艂o艣膰 o wygl膮d eksponowanych potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy. Umowa zlecenie oko艂o 80h w m-cu, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9-21.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
POMOC PRZY PRACACH W KUCHNI.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Leszno (mazowieckie)
Wst臋pne przygotowanie surowc贸w do produkcji, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Mielno (zachodniopomorskie)
Kosmetyczka
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Wielka Wie艣 (wielkopolskie)
specjalistyczna piel臋gnacja trawnik贸w, obs艂uga maszyn i bie偶膮ca ich konserwacja
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
jw.
Szpital Biela艅ski im. ks.J.Popie艂uszki SPZOZ - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klienta w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Lubin (dolno艣l膮skie)
- obs艂uga przemys艂owych zmywarek kapturowych,- przygotowywanie p贸艂produkt贸w potraw,- roz艂adowywanie dostaw,- sprz膮tanie.Umowa na czas okre艣lony.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach : 6:00 - 17:00.Proponowany okres zatrudnienia : 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prace interwencyjneprzygotowywanie p贸艂produkt贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, pomoc przy przygotowywaniu da艅, utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza
MINI BAR Wi艣niewski Marek - 2016-05-05 - P臋c艂aw (mazowieckie)
G艂贸wnym obowi膮zkiem Starszego Analityka IMR jest ocena u偶yteczno艣ci tworzonych przez zesp贸艂 Market Risk modeli, przeprowadzanie analizy w celu oceny funkcjonalno艣ci zaproponowanych modeli oraz identyfikacji ogranicze艅, wsp贸艂praca z innymi cz艂onkami zespo艂u IMR na 艣wiecie,raportowanie do dzia艂u globalnego IMR, przygotowywanie update贸w, wspieranie oraz szkolenie nowych pracownik贸w zespo艂u, budowanie relacji z innymi zespo艂ami, szczeg贸lnie cz艂onkami zespo艂u odpowiedzialnego za tworzenie modeli.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykonywanie prac konserwacyjnych i naprawczych sprz臋tu: - 艂adowarki ko艂owe Liebherr, 艁-34, Bobcat,- spycharki TD-20G, TD25G, TD25H, TD25R,- w贸zk贸w wid艂owych Hyundai 33D-7E, Hyundai 33D-9E, Linde. Wykonywanie demonta偶u i monta偶u zespo艂贸w, podzespo艂贸w. Organizowanie pracy przy uwzgl臋dnieniu zasad racjonalnej organizacji pracy oraz przepis贸w BHP. Okresow膮 obs艂ug臋 techniczn膮, kontrolowanie stanu technicznego zespo艂贸w i uk艂ad贸w za pomoc膮 urz膮dze艅 diagnostycznych. Ustalanie przyczyn usterek i uszkodze艅 poszczeg贸lnych uk艂ad贸w oraz okre艣lenie zakresu naprawy.
PGE EKOSERWIS SP. Z O.O. - 2019-10-09 - Gda艅sk (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Nysa (opolskie)
Wg programu sta偶uPOWER
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Dobiegniew (lubuskie)
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe, do艣wiadczenie zawodowe 3 miesi膮ce. Obowi膮zki: utrzymanie porz膮dku, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprz臋t贸w przygotowywanie warzyw i owoc贸w obieranie, krojenie wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie miejsca pracy, prace porz膮dkowe, utrzymanie czysto艣ci, pomoc kucharzom, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, przygotowanie produkt贸w, warzyw, owoc贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Kutno (艂贸dzkie)
Praca na kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie sali do obs艂ugi, podawanie posi艂k贸w
PPUH "POLOX" sc G膮tarski,Stec - 2017-08-10 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
-sprzatanie pokoi w pensjonacie-pomoc kucharzowi i kucharce w przygotowywaniu posi艂k贸w-zmywanie naczy膰, dbanie o czysto艣c w kuchni
Andrzej 艢wi膮tkowski O艢RODEK MAZURSKI - 2016-06-20 - Okr膮g艂e (warmi艅sko-mazurskie)
-
BAR "U MACIEJA"- ADAM FYDRYCH W POGORZELICY - 2018-03-29 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w 艣niadaniowo - obiadowych, utrzymanie czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅 uzywaniych w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Jaworzno (艣l膮skie)
Wg programu sta偶uPOWER
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
obs艂uga klienta
FABRYKA MEBLI "BODZIO" BOGDAN SZEWCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-25 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
sumienno艣膰 i punktualno艣膰 w wykonywaniu obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, poszanowanie prze艂o偶onych, troska o 艂ad i porz膮dek w kuchni, przestrzreganie ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w spos贸b efektywny, uczestniczenie w planowaniu jad艂ospisu
KAROLINA MIARA - 2016-06-06 - 艁azy (艣l膮skie)