POMOC KUCHENNA Bajdy oferta pracy Karczma Kamieniec Beata Oszajca, Marek Oszajca s.c.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Data publikacji: 2019-01-10
Lokalizacja: Bajdy (podkarpackie)
Pracodawca: Karczma Kamieniec Beata Oszajca, Marek Oszajca s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-471 Bajdy 189, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bajdy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wojaszówka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Karczma Kamieniec Beata Oszajca, Marek Oszajca s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
38-471 Bajdy 189, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Wojaszówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bajdy
Numer budynku pracodawcy: 189
Profil działalności pracodawcy:
działalność gastronomiczna "Karczma Kamieniec" Bajdy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 10.01.2019
Oferta pracy ważna do: 08.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa gości hotelowych, prowadzenie ośrodka SPA
HOTEL SENATOR s.c. Prokop i s-ka - 2018-09-03 - Starachowice (świętokrzyskie)
Pomoc przy przygotowaniu dań, wydawanie posiłków, samodzielbne gotowanie zup i ziemniaków, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, dekorowanie potraw.
Bufet Gastronomiczny Mieczysława Plichta - 2016-05-12 - Siedlce (mazowieckie)
WSTĘPNA OBRÓBKA SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW, WSPÓLPRACA Z KUCHARKĄ, MYCIE NACZYŃ, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE PODSTAOWOWE PREFEROWANE ZAWODOWE, SUMIENNOŚĆ, PUNKTUALNOŚĆ,
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 50 - 2016-08-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Mile widziane doświadczenie, wymagana dyspozycyjność.Charakterystyka pracy:przygotowywanie posiłków, krojenie warzyw, robienie sałatek.Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
RESTAURACJA HOTEL BIAŁY DOM I SWOBODA SZYMON - 2018-07-13 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Wykonywanie prac w punkcie żywienia, sprzątanie pomieszczeń, mycie naczyń i sprzętu, przygotowywanie produktów spożywczych do dalszej obróbki.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2016-10-13 - Sopot (pomorskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Siemiatycze (podlaskie)
przyjmowanie zamówień złożonych w lokalu, przygotowanie posiłków dla gości, dbanie o dostepność produktów potrzebnych do realizowania zamówień, sprzątanie lokalu i sali sprzedazy, przyjmowanie dostaw np. warzyw, owoców, praca na umowę na czas określony na dwie zmiany: I 7:00 - 15:00, II 14:00 - 22:00, oferta skierowana równie ż do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g stanowiska
IQ Pharma S.A. - 2018-06-26 - Kielce (świętokrzyskie)
pomoc w kuchni w barze
Firma Handlowo-Usługowa "JOANA" Joanna Tadajewska - 2016-04-07 - Przewodowo-Parcele (mazowieckie)
przygotowywanie cateringu, prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Pątnów (łódzkie)
krojenie warzyw, przygotowanie farszu, nadziewanie bułek
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
Nauka: zabezpieczania produktów przed zepsuciem, rozpoznawania zmian zachodzacych w przechowywanej żywności; prawidłowego mycia obierania i rozdrabniania artykułów spożywczych, prawidłowego wykonywania obróbki recznej, mjechanicznej i termicznej surowców, odpowiedniego dobierania surowców do sporzadzania wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Borki (wielkopolskie)
-praca na kuchni-przygotowywanie posiłków-sprzątanie kuchni- dbanie o czystośc i porządek
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Gryfino (zachodniopomorskie)
pomoc przy produkcji produktów wegańskich na bazie orzechów
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Piaseczno (mazowieckie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW W KUCHNI ODDZIAŁOWEJ (SZPITAL UL. UNII LUBELSKIEJ), OBIERANIE WARZYW;WYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, KSIĄŻĘCZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII;PRACA W GODZINACH 07.00-15.00, 11.00-19.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 502961492
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
IMPEL FOOD HYGIENE COMPANY Warszawa - 2016-08-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków z różnych ryb, garmażeria ryb, obróbka ryb, dbanie o czystość w kuchni, konserwacja wszelkich urządzeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP.
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Stara Pasłęka (warmińsko-mazurskie)
Pomoc kuchenna
Kotwica Roman Przybyłowski - 2018-04-06 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
jw.
INVESTMENT SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Wedlug programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
.
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2018-12-21 - Chojnice (pomorskie)
Cel stanowiskaZapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach w zakresie utrzymania odpowiednich warunków sanitarno-higienicznych.ZADANIA PODSTAWOWE1)przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;2)wydawanie posiłków;3)utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-12-19 - Legionowo (mazowieckie)
prace w gastronomii
kontakt przez OHP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie warzyw, mięsa do potraw, przygotowywanie sałatek i surówek, sprzątanie; krojenie produktów;
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Lublin (lubelskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-10-13 - Racibórz (śląskie)
Zgodny
Centrum Pomocy Dziecku i Poradnictwa Rodzinnego - 2017-07-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zmywanie naczyń, wstępna obróbka warzyw, drobne prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Kraków (małopolskie)
Rozkładanie towaru, przyjmowanie dostaw, kompletowanie zamówień, utrzymywanie porządku na terenie magazynu.
Trawers Janusz Walder Sp. z o o. - 2017-05-31 - Gdynia (pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jawor (dolnośląskie)