POMOC KUCHENNA - 1859 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA - 1859
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z pracą na kuchni,
Data publikacji: 2018-01-18
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z pracą na kuchni,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 22:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA - 1859
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Pomoc kuchenna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na kuchni, okomunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 18.01.2018
Oferta pracy ważna do: 17.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przewóz towarów na terenie Polski i poza według zleceń pracodawcy
Tadeusz Halamoda "Przedsiębiorstwo Transportowo - Handlowe Export Import" - 2018-06-18 - Landzmierz (opolskie)
Montaż instalacji wod-kan i co, praca na terenie całego kraju
AG-REDGLAZ ANDRZEJ GRUDZIŃSKI - 2017-03-10 - Łódź (łódzkie)
pomoc na kuchni, utrzymywanie czytosci na zapleczu kuchennym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Kraków (małopolskie)
- pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur tj. pielemieni, czebureki, kreplachy
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
w/g stanowiska
Prosiaczek S.C. E. Kubicka, K.Kubicki Kielce - 2017-11-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca w godzinach 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Śrem (wielkopolskie)
Prace na stołówce przy obróbce jarzyn, pomoc przy wydawaniu posiłków, pomoc w bufecie, sprzątanie kuchni i bufetu, pomoc w przygotowaniu posiłków. Praca na 1/2 etatu, od poniedzaiłku do niedzieli co drugi dzień, w godz.10-16.00.
WRONA CATERING KAZIMIERA WRONA - 2018-03-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy; dbanie o dostępność środków czystości w kuchni na zapleczu sanitarnym; przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez przez kuchnie.
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-03 - Kraków (małopolskie)
Umiejętność samodzielnego gotowania, przygotowanie potraw, układanie menu, samodzielność na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pomoc kuchenna
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2018-03-08 - Terka (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsa.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Ulan-Majorat (lubelskie)
- Wstępna obróbka owoców warzyw i mięsa według specyfikacji kuchni orientalnej (wietnamskiej).- Wynagrodzenie: 1600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące. Wymagana znajomość kuchni orientalnej (wietnamskiej).
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Katowice (śląskie)
przewóz i wywóz materiałów produkcyjnych
B&D Sp. z o.o. - 2017-10-23 - Stradomia Wierzchnia (dolnośląskie)
Pomoc w pracach kuchennych
Firma LEWI Witold Lewi - 2018-06-22 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie produktów do dalszej obróbki, przygotowywanie stanowiska pracy, praca w zespole, obsługa drobnego sprzętu kuchennego, wydawanie posiłków, przygotowywanie listy zakupów,
KAWIARNIA NA MURACH Renata Lubczyńska - 2017-07-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw, składników,-utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,-dbałość o powierzone urządzenia, sprzęty,
GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna - 2017-04-12 - Chojna (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Krosno (podkarpackie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Opoczno (łódzkie)
Wytwarzanie wyrobów zgodnie z dokumentacją przekazaną na stanowisku pracy; wydajna praca zgodnie z ustalonymi normami lub terminami ; bieżąca kontrola jakości wytwarzanych produktów; dbałość o stan techniczny powierzonych do obsługi maszyn i urządzeń.
Gwimet Bartosz "System" Sp. z o.o. - 2018-08-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Nowy Targ (małopolskie)
Pomoc przy układaniu kostki brukowej i krawężników, inne proste prace budowlane. Praca w delegacjach przy budowie dróg krajowych (pracodawca zapewnia transport i zakwaterowanie). Praca jednozmianowa od poniedziałku do piątku (sporadycznie soboty).
SYLGREKO DANIEL KOMRAUS - 2018-03-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Dbałość o czystość na stanowisku, pomaganie w przygotowywaniu dań obiadowych, surówek.
LOKAL GASTRONOMICZNY KAROL MARIA PISKORZ - 2016-12-12 - Gdańsk (pomorskie)
CODZIENNE PRZYGOTOWANIE STANOWISK PRACY, ZMYWANIE I UKŁADANIE W ODPOWIEDNICH MIEJSCACH NACZYŃ, DBANIE O POWIERZONE NARZĘDZIA PRACY I MASZYNY, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW PANUJĄCYCH W KUCHNI, DBAŁOŚĆ O UTRZYMANIE CZYSTOŚCI KUCHNI, ZAPLECZA I WŁASNEGO MIEJSCA PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY I BEZPIECZEŃSTWA
kontakt przez OHP - 2017-07-25 - Gdańsk (pomorskie)
Dbałość o prawidłowe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomości wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posiłków i produktów dla Gości i pracowników;Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i higienę osobistą;Przestrzeganie norm ilościowych przy przygotowywaniu posiłków, tak aby koszty produktów mieściły się w planowanym przedziale;Uzupełnianie zapasów surowców na stanowisku pracy i rozliczanie się z ich zużycia;Utrzymywanie zastawy, naczyń, sprzętu kuchennego, urządzeń i pomieszczeń restauracji oraz jej otoczenia w należytym porządku;Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpożarowej w miejscu pracy;Natychmiastowe zawiadamianie Kierownika Restauracji o wszelkich zauważonych nieprawidłowościach w pracy restauracji;wykonywanie poleceń SZEFA KUCHNI.Umowa zlecenie
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni, zmywanie
Bar "Bartosza" - 2016-04-05 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Obsługa klienta detalicznego, obsługa kasy fiskalnej, terminala, dbanie i porządek,rozpakowywanie towaru, metkowanie toawrau, sprawdzanie zgodnosci zamówień z fakturą
Human Center Piotr Słomczykowski - 2017-09-12 - Łódź (łódzkie)
- Produkcja produktów mącznych (pierogi, kołduny). Pomoc w przygotowaniu drobnych prostych dań i sałatek wykonywanie produktów mącznych (pierogi, kołduny). Zmywanie naczyń kuchennych. Dbanie o narzędzia i stanowisko pracy.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wykształcenie min. zawodowe - mile widziane gastronomiczne. Min. 6 miesięcy doświadczenia na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Gotowość i chęć do pracy. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 32-202-95-68) w godzinach: 10:00-15:00
PATIO 3 MONIKA KOŁODZIEJCZAK - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
zastąpienie kucharki w momencie jej nieobecności,pomoc w ustaleniu menu i jego realizacja,obróbka warzyw,mięsa itp,przygotowanie zapasów produktów i półproduktów,utrzymanie czystości naczyń, utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Świecie (kujawsko-pomorskie)