POMOC KUCHARZA Proszenie oferta pracy KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI" SŁAWOMIR GÓRSKI
Stanowisko: POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni gorącej, rozbiór mięsa, pomoc w przygotowaniu potraw kuchni ukraińskiej, wykonywanie zadań zleconych przez kucharza, pomoc w opracowywaniu menu, przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami oraz estetyczne i ich prezentowanie, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, samodzielność, sumienność oraz zaangażowanie w wykonywaną pracę, umiejętność pracy pod presja czasu, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy.
Data publikacji: 2018-03-28
Lokalizacja: Proszenie (łódzkie)
Pracodawca: KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI" SŁAWOMIR GÓRSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:97-320 Proszenie 1B, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni gorącej, rozbiór mięsa, pomoc w przygotowaniu potraw kuchni ukraińskiej, wykonywanie zadań zleconych przez kucharza, pomoc w opracowywaniu menu, przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami oraz estetyczne i ich prezentowanie, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, samodzielność, sumienność oraz zaangażowanie w wykonywaną pracę, umiejętność pracy pod presja czasu, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Proszenie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piotrkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wolbórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2018
Data zakończenia pracy: 22.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni ukraińskiej, mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni, chęć do pracy i optymizm, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu, gotowość do pracy w systemie zmianowym, w godz. 05.00-05.00.
Nazwa pracodawcy:
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI" SŁAWOMIR GÓRSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
97-320 Proszenie 1B, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: piotrkowski
Gmina pracodawcy: Wolbórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Proszenie
Adres strony pracodawcy: http://www.hotel-gorski.net
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.03.2018
Oferta pracy ważna do: 18.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Podgaje (wielkopolskie)
do uzgodnienia
Carwash24.pl Joanna Kaniuczak - 2016-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw na przyjęcia okolicznościowe, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pałac Trzebieradz S.A. - 2017-04-10 - Trzebieradz (zachodniopomorskie)
NAUKA: PRACY NA URZĄDZENIACH RĘCZNYCH (FREZARKA, WKRĘTARKA), OBSŁUGI PIŁY FORMATOWEJ , OKLEINIARKI, SKRĘCANIA MEBLI.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Rychwał (wielkopolskie)
Zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości na kuchni i w pomieszczeniach kuchennych, obróbka warzyw
TURYSTA Katarzyna Stankiewicz-Pyrzyńska - 2017-04-06 - Zielona Góra (lubuskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, mycie naczyń, sprzątanie.
GRASS ZAGÓRSCY SP.C. - 2017-02-15 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
HOTEL "SŁOWIK" RESTAURACJA WALDEMAR SŁOWIK - 2017-03-07 - Poniatowa (lubelskie)
- Pomoc w kuchni w przygotoywaniu dla dzieci w Przedszkolu
PRZEDSZKOLE NR 197 "DO-RE-MI" - 2019-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Żabiniec (opolskie)
pomoc przy przygotowaniu obiadów w stołówce szkolnej, pomoc przy wydawniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Augustów (podlaskie)
prace fizyczne na terenie zakładu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Pelplin (pomorskie)
Pomoc kuchenna
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
Pomoc przy produkcji jednodniowej żywności (bagietek, sałatek, soków, zup, tart)
LOVEAT PIOTR LUBOCH - 2018-07-18 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej, lepienie pierogów, sprzątanie kuchni. Częste wyjazdy cateringowe oraz kilkudniowe delegacje.
Standard Kom Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Gdynia (pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Lębork (pomorskie)
wydawanie posiłków, punkt małej gastronomii nad jeziorem
Bar "WIKI" Janisław Janiak - 2019-04-16 - Goreń Duży (kujawsko-pomorskie)
montaż elewacji budowlanych z GRC,Szkła, Aluminium,
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Kraków (małopolskie)
Krojenie i obieranie warzyw, komponowanie sałatek i surówek. Pomoc przy przygotowywaniu dań. Dwie zmiany 6-14 i 14-22. Równowązny system czasu pracy. Miejsce wykonywania pracy: Galeria Dominikańska, Pl. Dominikański 3, może być także: Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1.Oferta dostępna w sali G, A. Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja (at) marche.pl
WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2019-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-11-06 - Szymanów (mazowieckie)
praca w resauracjii, obsługa maszyn do ubijania ciast; robienie ciast, deserów, kremów, pomoc kucharzom w przygotowywaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
pomoc przy przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Podstawowa obróbka warzyw i owoców, pomoc kucharzom przy wydawaniu dań, sprzątanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie sprzętu. Dyspozycyjność w godzinach: 11:00-23:00, 40 godzin pracy tygodniowo. Umowa zlecenie, w okresie późniejszym istnieje możliwość zatruddnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU, ZMYWANIE NACZYŃ, CZYSZCZENIE SPRZĘTÓW, PRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW, OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ, WYKONYWANIE ROŻNEGO RODZAJU POTRAW ZGODNIE Z POLECENIEM KUCHARZA, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACCP, WSTĘPNA OBRÓBKA MIĘSA
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe% - 2020-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2019-01-08 - Myślenice (małopolskie)
Pomoc kuchenna
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENECJA Józef Kapelewski w Łomży - 2017-11-29 - Łomża (podlaskie)
przestrzeganie właściwego procesu technologicznego przygotowanych potraw ich smaku i jakości, przestrzeganie procesów HCCP i BHP, dbałość o czytsość i stan sanitarny kuchni i zaplecza, odpowiedzialność za właściwą gospodarkę artykułami żywnościowymi, przeznaczonymi do przygotowania posiłku
BURSA - 2018-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
staż - obsługa urządzeń gastronomicznych związanych z przygotowaniem potraw, przygotowanie drobnych potraw, pomoc w przygotowaniu posiłków pod okiem szefa kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przygotowanie owaców i warzyw podczas obróbki wstępnej. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZADEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-01-09 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
OBRÓBKA WSTĘPNA, WTÓRNA I TERMICZNA PRODUKTÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W GASTRONOMII W OSTATNICH 6 LATACH
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2019-05-15 - Zakopane (małopolskie)