POMOC KUCHARZA Niechorze oferta pracy F.P.U. IMOPROJEKT Jadwiga Karłowska Van Bergen
Stanowisko: POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Wsparcie pracy kucharzaRealizacja zamówień według wewnętrznych wymogów i standardówDoświadczenia w pracy w kuchni – wymóg koniecznyObsługa imprez zorganizowanychDbanie o czystość i porządek na miejscu pracy
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: F.P.U. IMOPROJEKT Jadwiga Karłowska Van Bergen
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SZCZECIŃSKA 15, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wsparcie pracy kucharzaRealizacja zamówień według wewnętrznych wymogów i standardówDoświadczenia w pracy w kuchni – wymóg koniecznyObsługa imprez zorganizowanychDbanie o czystość i porządek na miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : Dyspozycyjności do pracy w weekendy
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: F.P.U. IMOPROJEKT Jadwiga Karłowska Van Bergen
danePracodawcy_nip: 8540006045
danePracodawcy_regon: 810570242
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
BOHATERÓW WARSZAWY 13, 72-315 Resko, powiat: łobeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: łobeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3218
Gmina pracodawcy: Resko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Resko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979580
Ulica pracodawcy: BOHATERÓW WARSZAWY
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?25e0a773951e8fbcb93b6e7a1b44e97a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produktów do obróbki cieplnej. Obsługa maszyny myjącej, systematyczne wyparzanie naczyń kuchennych. Utrzymywanie naczyń kuchennych i pomieszczeń kuchni w należytej czystości. Transport produktów żywnościowych z magazynu do lokalu przygotowawczego. Stosowanie się do wszystkich instrukcji sporządzonych dla potrzeb stołówki szkolnej. Przestrzeganie regulaminów i instrukcji obowiazujących w placówce oświatowej. Wykonywanie innych prac kuchennych sumiennie, uczciwie z najwyższą starannością. Przestrzeganie obowiązujących zasad BHP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie surowców do gotowania, utrzymanie porządku w pomieszczeniach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Jarosław (podkarpackie)
Pomoc w kuchni w przyrządzaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców i innych surowców, pomoc w przygotowywaniu posiłków, estetyczne podawanie posiłków, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Kosakowo (pomorskie)
POMOC WE WSTĘPNEJ OBRÓBCE WARZYW I OWOCÓW, ROZDRABNIANIE WARZYW I OWOCÓW, POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, MYCIE NACZYŃ I SPRZĘTU KUCHENNEGO.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białaczów (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Tłuchowo (kujawsko-pomorskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, ZMYWANIE NACZYŃ; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE (NIEKONIECZNIE), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B (NIEKONIECZNIE); GODZINY PRACY: 08.00-16.00 LUB 08.30-16.30;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GMIEŃCAMI;
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-03-10 - Przylep (zachodniopomorskie)
pomoc w kuchni, mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
SIGMA Magdalena Bugajska - 2018-02-08 - Tychy (śląskie)
Pomoc kuchenna - obieranie ziemniaków, przygotowanie warzyw do produkcji, przygotowanie surówek, pomoc na zmywaku.
"Kawalerka Smakosza" Magdalena Kasztelan - 2019-09-02 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków na catering
DMT Tomasz Kawa - 2019-01-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie warzyw i owoców, obieranie, krojenie, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Grębiszew (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, gotowanie, sprzątanie
OMEGA DELI RUDOLPH OLYMPIO - 2018-12-19 - Kwidzyn (pomorskie)
Obsługa przemysłowych zmywarek kapturowych. Przygotowywanie półproduktów. Rozładowywanie dostaw. Sprzatanie. Umowa zlecenie na 3 m-ce, następnie umowa o pracę, około 40h tygodniowo (około 160 h w m-cu). Praca także w weekendy.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata dyspozycyjność 6-18Możliwa praca na terenie innych filli firmy w zależności od potrzeb
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłku
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Bełchatów (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Białogard (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2017-11-23 - Sandomierz (świętokrzyskie)
POMOC KUCHARZOWI
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie połproduktów i produktów, obsługa urzadzenia do produkcji pierogów, pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Humniska (podkarpackie)
Pomoc kuchenna
GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-03 - Dębica (podkarpackie)
Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W. Bogusławska U. Malinowicz - 2018-03-02 - Renice (zachodniopomorskie)
Praca umiarkowanie ciężka, krojenie warzyw, mięsa, gotowanie zup, robienie pierogów, sajgonek, sprzątanie stanowiska pracy. Praca w godz.: od 11:00 do 21:00-22:00 wg grafiku. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 713 439.
WOO TO GO Bartosz Jędrasiak - 2016-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie towaru, rozlokowanie towaru na magazynie oraz przygotowanie towaru do wydaniaKompletacja zamówieńDbanie o właściwe magazynowanie i obrót towaramiPraca na magazynie chłodnicznym (mrożonki, lody itp.)
GRUPA ATERIMA SP. Z O.O SP. K - 2019-03-29 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
Pensjonat Pod Lwem Janina Lew - 2016-05-05 - Krynica Morska (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Pleszew (wielkopolskie)
obróbka surowców i produktów do przygotowywania dań;wydawanie dań klientom;utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Rawicz (wielkopolskie)
mycie naczyń, termosów gastronomicznych, przygotowywanie surówek, lepienie pierogow i kopytek
GRAL Rafał Gracz - 2016-05-02 - Pobiedziska (wielkopolskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów. przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie. gastronomiczny rozbiór mięsa. wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, odpowiedzialność
BOSKI BOX SPÓŁKA CYWILNA - 2019-11-07 - Michalin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I OBIERANIE WARZYW, ZMYWANIE, SPRZĄTANIE, SORTOWANIE I PAKOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOSĆ PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W GASTRONOMII;PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE WG GRAFIKU, DWIE ZMIANY;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 509580588STAWKA ZA GODZINĘ 15,00 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu oraz wydawaniu posiłków, zmywanie naczyń,wykonywanie czynności porządkowych na terenie kuchni oraz stołówki.Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne Umiejętności i uprawnienia: dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespoleDodatkowe wymagania: mile widziane prawo jazdy kat. B oraz aktualna książeczka sanepidu
ZESPÓŁ PLACÓWEK SOCJOTERAPEUTYCZNYCH w Kłodzku - 2016-10-21 - Kłodzko (dolnośląskie)
Znajomość przepisów oraz przygotowywanie w oparciu o nie od podstaw ukraińskich potraw. Między innymi: barszcz ukraiński, solanka ukraińska, warenyky, banosz, deruny, naleśniki młynci, kulisz, sernyky ukraińskie. Praca na terenie całego kraju, praca na okres 3 lat, praca w godzinach 8-12
Mortimer Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2018-11-20 - Sosnowiec (śląskie)